• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

احـساس مسئولــیّت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع سمپادی_ss
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : احـساس مسئولــّیت

من خودم آدم خيلي مسئوليت پذيري هستم B-)
و از چنين افرادي متنفر چون زحمتاي بقيرو هم از بين مي برن
و افرادي رو كه مي دونم اين طورين سعي مي كنم ازشون دور باشم
و به نظر من اگر تنها بمونن شايد سعي كنن رفتارشون رو تغيير بدن

پاسخ : احـساس مسئولــّیت

مسوليت پذيري تنها راه تقويتش اينه كه موقع انجام دادن يه كار گروهي هي فك نكني بقيه چي پس ؟؟بايد به خودت بگي اين مسسوليت به من داده شده خدا هم از اون بالا بياد پايين من بايد انجامش بدم مثلا من خودم توي پروژمون اول سال ميزمون سر يه سري قضايايي آتيش گرفت و هم گروهي من هم ديگه نيو مد كاري بكنه دبيرمون دستش درد نكنه منو دوباره سر كلاس راه داد منم به خودم گفتم حالا كه به تو دوباره يه صته ديگه دادن بايد اونو به نحو احسن انجام بدي ديگه هم فك نكردم بقيه چ چرا همه كارو من بكنم؟؟؟؟همين هم باعث موفقيت كارمون شد

پاسخ : احـساس مسئولــیّت

آدما اگه برای کارایی که میکنن یا میخان بکنن ارزش قایل بشن اون کارو به بهترین شکل انجام میدن.مشکل اینه که با کاراشون ارزش قایل نیسن...

خیلی وقتا یه سری آدم از روی اجبار یه مسئولیتی رو قبول میکنن و بعد فکر میکنن خیلی زرنگن ( :-L ) اگه از زیرش در برن و بندازنش گردن کس دیگه (این عین نامردی بی فرهنگی بی مسئولیتی ... یه آدم رو میرسونه ...داغ دبم تازه شد 8-| )این چیزیه ک باعث میشه حتی اون آدمی که تو گروه واقعن میخواد کار کنه و مسئولیتش رو انجام بده برای ادامه ی فعالیتش سرد بشه من خودم آدم مسئولیت پذیری ام و خیلی وقتا (اکثر مواقع ) شده با اینجور آدما گروه بشم اگه طرف مقابلم دوست نزدیکم باشه تا جایی که بتونم بهش چیزی نمیگم (معمولا صبرم در این مورد خیلی کمه ;D ) ولی اگه مجبور ب گروه شدن با یه شخص غریبه باشم خیلی صریح و واضح بهش میگم که اگه نمیخواد کار کنه بهتره از گروه بره اگه توجه نکرد به کسی که مسئول گروه هاس میگم !

من تو آین زمینه واقعا حساسم به نظرم این حس مثل عذاب وجدان میمونه برات که وقتی براش اهمیت ندیم واقعا سوزناکه

مسئولیت رو نباید از روی اجبار قبول کرد باید ببینی واقعا خودت توانشو داری یا نه وگنه با اون کسایی که داری کار میکنی به اونا ضربه میزنی اونام باید بر اساس توانایی ها همه چیو تقسیم بندی کنن
من ادمی هستم که مسئولیت الکی قبول نمیکنم باید ببینم تو چه زمینه ای میتونم مسئولیت قبول کنم وگنه چ فایده که نتونم از پسش بر بیامو ضایه شم؟

Back
بالا