ahmadreza m
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- کرمان
- مدال المپیاد
- نوچ
- دانشگاه
- انشاالله شریف اخرم نمیشم خخ
- رشته دانشگاه
- مکانیک یا فیزیک هسته ای
بیاین در باره مبحث تله پوت بحرفیم
اینجوری انتخاب رشته درست نیستبه نقل از mojgans :به نظرتون فیزیک شریف یا تهران نمی ارزه به مکانیک یا هوا فضای خواجه نصیر یا علم و صنعت من تو انتخاب رشته موندم
به نقل از نـــســـریـــن. :اینجوری انتخاب رشته درست نیست
من باشم میگم میرزه!چون علاقه و استعداد و اولویت های من چیز دیگه است
باید ببینی علاقه و استعدادت چیه ,میتونی چهارسال حداقل فیزیک بخونی
درمورد کارهم اصلا اینجوری نیست کسی که فیزیک بخونه فقط میتونه تدریس بکنه!(هرچند من همیشه میگم این باعث نشه ارزش تدریس بیاد پایین!) انقدر فراگیری این رشته زیاده که دستت برای کار خیلی بازه ،ولی مثل خیلی رشته های دیگه که الان فارغ التحصیل زیاد دارن مثل برق و مکانیک برای اینکه ب جاهای خوبی برسی باید تو رشته ات خوب باشی,برای همین اگه میخوای بیای فیزیک ب اولین چیزی که باید نگاه کنی علاقه وبعد استعداده,چون خوندن فیزیک راحت نیست
اینجا مثالای خوبی زده شده:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,104813.msg1251154.html#msg1251154
ولی ربط داره هابه نقل از سَعیده :اگه میخای فیزیک بخونی، از اول فیزیک بخون. خصوصا مهندسی مکانیک که هییییچ ربطی به فیزیک نداره و فقط عمرتو تلف کردی.
مکانیک که قطعا بخشی ازفیزیکه ولی مکانیکی که مهندسی مکانیک میخونه خیلی فرق داره اصلا دید و طرز برخوردشون که خیلی متفاوته! یه فیزیکی تو کارشناسی مفاهیم دقیق مکانیکی رو تو درسای مکانیک تحلیلی میگیره که هیچوقت مهندسی نمیخونه!به اسمش که نیست (راجع به مکانیک کوانتومی و نسبیتی که اصلا صحبتی نمیکنم )به نقل از hassan_m :ولی ربط داره ها
برین درساشو یه نگاهی بکنین
از مکانیک فیزیکو حذف کنین تقریبا هیچی نمی مونه
به نقل از hassan_m :ولی ربط داره ها
برین درساشو یه نگاهی بکنین
از مکانیک فیزیکو حذف کنین تقریبا هیچی نمی مونه