نام فیزیک را بردیم و عشق اغاز شد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ahmadreza m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ی سری کاربرد از فیزیک ک بین مردم عمومیت کمتری دارن و کمتر کسی هست ک بدونه اون کاربرد مربوط ب فیزیکه
مثلا ی سری از کار های روزانه
دبیرتون آقای رمضانی نیستن؟

دوستان فیزیکی من یه تحقیق دارم میشه لطفا همراهیم کنید تا اخر مهر وقت دارم....
مثلا کاربرد فیزیک کوانتوم در کامپیوتر
یعنی اگر اشیا کوانتومی همزمان در 2 وضعیت به سر نمی بردند کامپیوتر نبود عملا!
منظور از بودن در دو مکان خاصیت موجیه که چون اجسام بزرگ تکانه شون زیاده طول موجشون کم میشه که فکر کنم اصل عدم قطعیت از دستاورد های هایزنبرگه(مکان و تکانه را نمیتوان با دقت معلوم کرد)
فکر کنم به پدیده برهم نهی مرتبطه
نمیدونم چطوریه دقیقا پیشنهاد خوبی شاید نباشه اما گفتم دیگه!

مثلا کاربرد فیزیک کوانتوم در کامپیوتر
یعنی اگر اشیا کوانتومی همزمان در 2 وضعیت به سر نمی بردند کامپیوتر نبود عملا!
فکر کنم به پدیده برهم نهی مرتبطه
نمیدونم چطوریه دقیقا پیشنهاد خوبی شاید نباشه اما گفتم دیگه!

سپاس بسیار میشع ی سایت یا کناب در این باره بهم معرفی کنید؟؟؟

سپاس بسیار میشع ی سایت یا کناب در این باره بهم معرفی کنید؟؟؟
کتاب فیزیک کوانتوم یعنی؟من کتاب میشناسم اما نمیدونم چی داخلشه(بگم؟) ولی برای درک مفاهیم پایه کتاب چگونه مفاهیم فیزیک رو درک کنیم(ساده) قسمت کوانتوم این هارو با زبان ساده توضیح داده اما شاید برای شما ساده باشه
کلا کتابای فیزیک کوانتوم سنگینن که معادلات ریاضی دارن اما این کتاب فقط توضیحه با معادلات ابتدایی فیزیک
سایت هم:
http://www.schoolphysics.co.uk/
سایت انگلیسیه بین سن 16-19 سال بگردید(مطالبش خیلی خوبه) و قسمت کوانتومش هم یه چیزایی از کوانتوم گفته
در واقع روی همدیگه بهتره از شخص دیگری هم بپرسید

آخرین ویرایش:
یا مثلا اینکه فلز رو ممکنه کسی بذاره تو ماکروویو اشتباهی و جرقه بزنه دلیلش مفصله
یا پدیده ای که خیلی دیدینش ولی انقدر عادیه که کسی توجه بهش نداره(کلا خیلی کنجکاو بودم دربارش) چرا اسمان ابیه یا چرا ابر سفیده؟
پدیده های باحالین دلیل اسمان پراکندگی رایلی و اثر تینداله و ابرها پراکندگی مای(خیلی سطح اینا بالا نیست)
یا چرا چند تا رنگین کمان نداریم(برام سواله همینجوری پرسیدم) با توجه به اینکه هر قطره نور را تجزیه میکند؟

آخرین ویرایش:
اثر امپمبا

آقا اونایی که میگن فیزیک بازار کار نداره
فیزیک بازار کار داره به شرط اینکه تو یه گرایش خاص کاملا حرفه ای باشی مثلا فیزیک هسته ای هم میتونی باهاش پزشک بشی هم میتونی مهندس بشیی هم میتونی محقق زمینه انرژی و فیزیک نوین بشی
نکته ی اصلا اینجاست که برا بعضی رشته ها لازم نیست بهترین باشی که به کار بگیرنت ( از این دست رشته های پزشکی و پرستاری ) به اینا میگن دارای بازار کار خوب یعنی لازم نیس برا کار جون بکنی
ولی تو رشته های علوم پایه و جدیدا برخی از مهندسی ها باید تاپ دشته باشی خلاق باشی و حرف تازه ای برای گفتن داشته باشی که اونایی که عاشق رشته شونن و ... دارای این سه شرط هستن پس بازار کار هم دارن

آخرین ویرایش:
فیزیک یکی از بیسیک ترین رشته هاست الان حتی بازی انگاری برد که زمان خودش کلی طرفدار داشت بر پایه فیزیکه .مسایل فیزیک شیرینی خاص خودشون دارن

Back
بالا