• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

یک رادیو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع JB
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر
شاید وقتش رسیده باشه که واقعا یک رادیو داشته باشیم، رادیو نه به معنای پادکست‌های مناسبتی که مکررا تکرار بشند و محتوای اون‌ها چیزی شامل اینکه چقدر سمپادیا رو دوست دارم و تبریک تولد یا اینکه عید. بلکه با شمارگان منظم و محتوای سازمان یافته و فعالیت هدفمند که مخاطبین خودش رو داشته باشه و حفظ کنه.
وقتشه تا یه فعالیت واقعی رسانه‌ای از جنس رادیو داشته باشیم و با همکاری هم یک رادیوی واقعی رو راه بندازیم و به پادکست‌های موضوعی و محدود اکتفا نکنیم.
ما خیلی وقته که تصمیم گرفتیم چنین کاری انجام بدیم و یک رادیو داشته باشیم و اون رو با رویکرد علم و تکنولوژی پیش ببریم و در اون به بیان و تشریح و تحلیل مسائلی که به نظرمون جالب هستند بپردازیم، یک پله عمیق‌تر بشیم، دغدغه هامون رو مطرح کنیم و افکارمون رو به اشتراک بذاریم. و گفتیم که چه خوب؛ می‌تونیم این ایده رو با برای بقیه هم مطرح کنیم و چه جایی بهتر از سمپادیا که افرادی از جنس خودمون در اون حضور دارند.
قراره رسانه‌ای در سمپادیا راه اندازی کنیم. به زودی وبسایت و پیج فیسبوک اون رو هم ایجاد خواهیم کرد، امیدواریم مورد توجه بقیه دوستان هم قرار بگیره. همچنین کسانی که مایل به همکاری هستن می‌تونند در رادیو مشارکت داشته باشند و در مورد‌ موضوعات قابل توجهشون صحبت کنند.
این هم از طرف نوید.

پاسخ : یک رادیو

برنامهٔ معینی دارید که چه‌طوری باشه یا این صرفا یک فراخوانه؟ به نظرم برنامه‌ریزی دقیق داشته باشید که قراره چی‌کار کنید، مسئول برای قسمت‌های مختلف انتخاب کنید و با نظم و چهارچوب ادامه بدید. چون خیلی ایدهٔ خوبیه. اما اگر یهویی شروع بشه، همون‌قدرم یهویی خاموش می‌شه. خلاصه اگر برنامه‌ای هست ما رو هم در جریان بذارید.

به نقل از SaϔnA.M :
برنامهٔ معینی دارید که چه‌طوری باشه یا این صرفا یک فراخوانه؟ به نظرم برنامه‌ریزی دقیق داشته باشید که قراره چی‌کار کنید، مسئول برای قسمت‌های مختلف انتخاب کنید و با نظم و چهارچوب ادامه بدید. چون خیلی ایدهٔ خوبیه. اما اگر یهویی شروع بشه، همون‌قدرم یهویی خاموش می‌شه. خلاصه اگر برنامه‌ای هست ما رو هم در جریان بذارید.
برنامه ی خاصی نداشتیم تاپیک نمیزدیم، گفتم خیلی وقته به فکرش هستیم. این به نوعی اطلاع رسانی هست فعلا، و بعد به نوعی فراخوان.[nb]مسلما نه برای این شماره[/nb]
نیازی به توصیه نبود ولی ممنون به هر حال.
به زودی شماره اولش که الان در دست ساخته منتشر خواهد شد و توضیح کامل خواهیم داد، فعلا خودمون مشغول درست کردن سایتش[nb][/nb] هستیم که اون هم در دست ساخته.

کمک نمیخواین ؟

میشه بیشتر توضیح بدین ؟

کار جالبیه :)
پیشنهاد خوبی بود
اگه بخواین میتونم کمکتون کنم

رفقا كارتون براي شروع عالي بود
فقط اين نويد صداش ديگه خستم كرد يه چن نفر از اين ور انور گير بيارين تك صدايي خيلي بد ميشه و بهتره هر كسي براي يه موضوع باشه ;)

خب دوستان خسته نباشین خیـــــلی خوب بود!
اون نکته ای که دوست بالایی گفتن درست بود یعنی الان قشنگ هنوز صداتون تو سرم میپیچه ( که گفتین احتمالا دیگه این مشکل نخواهد بود)
بعد نکته دیگه : صدایی که برای زمینه صداتون گذاشته بودین روی صداتون غالب بود! مخصوصا قسمت اول مجبور بودم دائما صدا رو کم و زیاد کنم و برای قسمت های بعدش صدای زمینه یهو قدرت میگرفت و حواس شنوده رو پرت میکرد ولی صدای زمینه قسمت آخرخیلی خوب بود
بعد قسمت خبر و مطلب اضافه مطلب اش تکراری بود یعنی شما خودتون قبلا راجع بهش صحبت کرده بودین و خیلی آدمو مشتاق نمیکرد ولی قسمت علمیش من رو به شخصه جذب کرد چون تا حالا نشنیده بودمش و تو پستاتون تا اونجایی که دیدم چیزی راجع بش نگفته بودین! (نظر شخصی منه)
در مجموع خسته نباشید برای شروع عالی بود <:-P
موفق باشین :)

خوب بود برای اولین بار
یسری مشکلاتی داشت که خودتونم ذکر کردید، رفع میشه بعدا؛ پس لازم نیست بگم
فقط تک صدا بودن کارُ از حالت رادیوئی خارج میکرد یکم
لحن بهتر بود بالا اُ پایین میشد؛ یکنواخت بود تاحدی

صدای زمینه واقعا بالا و پایین داشت!!! :|
صدای مجری اولش خیلی واضح بود اما بقیش انگار از چرخ کرده در اومده بود اما کلا نوید صدای خوبی داره :)

درکل خیلی ایده خوب و عالیی هست. اگه همکاری خواستین من آمادگیمو اعلام میکنم!

Back
بالا