• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

Robocup Eindhoven (Nederland) 2013

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع yavari
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : Robocup Eindhoven (Nederland) 2013

اژه ای مقام نیاورد؟ سطح مسابقات چطور بود؟ اگه فیلم بازی ها رو کسی داره من به شدت میخوامشون پ.خ بده!!

• لایک
امتیازات: N.Y.M

بچه ها امسال واقعا پس رفت داشتند؟!
قزوین هم که آبرومون رو برد آقایون امیرکبیر شانسی مقام آورده ها! اینو گفتم که یه موقع بچه ها امیرکبیر فک نکن خبریه! چون دقیقا کن ست هم مافوق تخیل همین طوری شد.

سمپادی های امسال هم که بیشتر هم ناکام شدن الا وکیلی فکر می کنید هنوز باید بوهلر بزارید و یه کامپس و 2 تا شارپ یا التراسونیک / یعنی احساس نمی کنید باید فسفر بسزونید و یه ایده ای هم از خودتون بدین؟! از موتور جدید قوی تر باتری یهتر کامپس جدید تر مسیر یابی دقیق تر :-??

به نقل از yavari :
:)) قزوین هم که آبرومون رو برد آقایون امیرکبیر شانسی مقام آورده ها! اینو گفتم که یه موقع بچه ها امیرکبیر فک نکن خبریه! چون دقیقا کن ست هم مافوق تخیل همین طوری شد. (:|

سمپادی های امسال هم که بیشتر هم ...... :)) الا وکیلی فکر می کنید هنوز باید بوهلر بزارید و یه کامپس و 2 تا شارپ یا التراسونیک =)) یعنی احساس نمی کنید باید فسفر بسزونید و یه ایده ای هم از خودتون بدین؟! از موتور جدید قوی تر باتری یهتر کامپس جدید تر مسیر یابی دقیق تر :-??
زیاد سخت نگیرین اثرات تحریمه ;D
والا این مسائلی که ما هر روز باهاش سر و کله میزنیم فسفری نمیزاره برامون وای به حال رباتیکی ها...
راستی اینطور که شنیدم اژه ای 5 کل شدن

1- super team چیه؟
2- والا اگه به بوهلر و موتور و اینجور چیزا بود که ما مکسون داشتیم و دوم شدیم بله باید کمی شانس و خلاقیت داشت.

• لایک
امتیازات: N.Y.M

تیم ها رو پنج تا پنج تا گروه بندی کردن توی زمین اسمال سایز 5 به 5 بازی کردیم
شرط اوت گند زد به تیم ها ایران.

یعنی اینقدر به اوت گیر بودن؟
راستی یه شایعاتی هست که مثل اینکه قانون محدودیت افزایش ولتاژ رو برداشتند هان؟
کسی اطلاعی داره از این موضوع؟

افزایش ولتاژ برای شوت برداشتن با ی شرط وقتی که شوت را چک میکنن نباید بیشتر از 22 سانت روی وتر مثلث مذکور در قوانین بالاتر بره
:-L

بله ایندیویژوال و سوپر تیم کاملا از هم جدا بودن و از سال دیگه به این صورت برگزار میشه

به اوت هم خیلی گیر بودن ولی به این صورت بود که اگر کل ربات میرفت اوت 1 دقیقه دمیج
شارپ هم که موجود ی کمی ..... هستش واس همین کدای اوتش تا حدی تو تعقیب توپ اثر داشت

ی کم هم تغییرات تو قوانین داده بودن

مشکل همه تیم های سمپادیه که همیشه 2 3 سال دیرتر با قوانین بروز میشن !!!! مثل سنسورای پالسی که 2 3 سال بعد روش اساسی کارکردین ... و بجای اینکه سنسورپالسی ببندین کل سالنو واستون شیلدکردن ;D
نتایج که قابل مقایسه با پارسال نبود !!!
شما ک میدونستین اوت دمیج داره چرا فکری به حالش نکردین
اگه سوپرتیم مثل پارسال بودک بدتر بود نتایج
...
...
...
ولی در هر صورت به همه تیمهای ایرانی خسته نباشید میگم اماده کردن تیم و مقدمات سفر خودش چلنج بزرگیه ...
این تجربه خوبیه واسه سالهای بعد
راستی فک کنم سال بعد برزیل باشه! درسته؟

به نقل از yavari :
:)) قزوین هم که آبرومون رو برد آقایون امیرکبیر شانسی مقام آورده ها! اینو گفتم که یه موقع بچه ها امیرکبیر فک نکن خبریه! چون دقیقا کن ست هم مافوق تخیل همین طوری شد. (:|

سمپادی های امسال هم که بیشتر هم ...... :)) الا وکیلی فکر می کنید هنوز باید بوهلر بزارید و یه کامپس و 2 تا شارپ یا التراسونیک =)) یعنی احساس نمی کنید باید فسفر بسزونید و یه ایده ای هم از خودتون بدین؟! از موتور جدید قوی تر باتری یهتر کامپس جدید تر مسیر یابی دقیق تر :-??
داش گلم اگه بخای از ایده جدید استفاده کنی مشکل زیادی سر راهته.اول باید تست بشه ببینی جواب میده.بعد که با تمام تلاشت راش انداختی سرت منت میزارن که کارا بد پیش میره و تقصیر توئه.بعد که ایدتو تو یه مسابقه تست کردی به سرعت میدزدنش و اگه تو قسمتی از ساختنش کم بیارن سراغ خودت میان.بعدم هزار تهمت بهت میزنن.حالا ارزش داره؟ :|

به نقل از _F A S T & S M A R T_ :
مشکل همه تیم های سمپادیه که همیشه 2 3 سال دیرتر با قوانین بروز میشن !!!! مثل سنسورای پالسی که 2 3 سال بعد روش اساسی کارکردین ... و بجای اینکه سنسورپالسی ببندین کل سالنو واستون شیلدکردن ;D
نتایج که قابل مقایسه با پارسال نبود !!!
شما ک میدونستین اوت دمیج داره چرا فکری به حالش نکردین
اگه سوپرتیم مثل پارسال بودک بدتر بود نتایج
...
...
...
ولی در هر صورت به همه تیمهای ایرانی خسته نباشید میگم اماده کردن تیم و مقدمات سفر خودش چلنج بزرگیه ...
این تجربه خوبیه واسه سالهای بعد
راستی فک کنم سال بعد برزیل باشه! درسته؟
شما بهتره درباره ی تیم خودت نظر بدی و سعی کنی رباتتو خودت بسازی.(حد اقل یاد بگیرین چطوری روش برنامه بریزین نه که فقط کلید بزنین.)

Back
بالا