- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد1
- شهر
- mashhad
- سال فارغ التحصیلی
- 97
- رشته دانشگاه
- پزشکی
اونی ک میترا گفته بود نبودبه نقل از مری ـم :آناتما یه فار اوی داره ها. شاید اون باشه میترا.
به نقل از آرامش :اونی ک میترا گفته بود نبود
این اسم خوانندش آناتماس ؟
صرفن در مورد اینکه سر آدمو تکون بده نظر اراعه میدمبه نقل از میم ح میم دال :آهنگی معرفی کنید که سر آدمو تکون بده
یه چیزی تو مایه های آهنگ قلبم رو تکراره مرتضی پاشایی. آهنگ هایی که حد خوبی بیس دارن
اگه رپ گوش بدی،صب ظهر شبه حصین،واسه هر ایرانی فیته هیچکسو ویلسون و انجام وظیفه هیچکس!به نقل از میم ح میم دال :آهنگی معرفی کنید که سر آدمو تکون بده
یه چیزی تو مایه های آهنگ قلبم رو تکراره مرتضی پاشایی. آهنگ هایی که حد خوبی بیس دارن
رپ:دلخوشی حصینبه نقل از نيلوفر ب. :اهنگ غمگين ،تنهايي ،گريه دار لطفن
به نقل از نيلوفر ب. :اهنگ غمگين ،تنهايي ،گريه دار لطفن
به نقل از Swallow :یه آهنگی که توش ویولن شاد داشته باشه
کلا همه اهنگاشو گوش دادم غیر از ایشون. سراغ داریدبه نقل از Stewie Griffin :کلا آهنگ های Alexander Rybak خوبه! Fairy Tale اش رو گوش کن.
به نقل از آرامش :اونی ک میترا گفته بود نبود
این اسم خوانندش آناتماس ؟
ویرایش : نبود
لینکشو بزاری خیلی ممنون میشم من با این سایتای موزیک خارجی مشکل دارم کلابه نقل از S E ₮ A ツ :من نمیدونم امپراطور دریا رو دیدی یا نه
ولی یه آهنگی بود که شبیه تِم جانگ بوگو[nb]شخصیت اصلی[/nb] بود ولی با پیانو زده میشد
من گشتم ولی نتونستم پیداش کنم دیگه ببینم شما چه میکنی مرسی
+یافتمش ^_^
secret garden- song from a secret garden
پیشنهاد میدم
اینم لینکبه نقل از ایلیا :لینکشو بزاری خیلی ممنون میشم من با این سایتای موزیک خارجی مشکل دارم کلا
به نقل از Swallow :کلا همه اهنگاشو گوش دادم غیر از ایشون. سراغ دارید
خواهش میکنمبه نقل از ایلیا :خیلی خیلی ممنون عالی بود این توی این مود اگه بازم سراغ دارین بزارین لطفا بچه ها