پاسخ : چهارمین کارگاه علوم دبیرستان فرزانگان3 تهران
باز هم سلام....
من میخواستم یه سری حرف بزنم که هدی جان زحمت کشید و من رو راحت کرد
ولی بازم از همه ی بچه ها مخصوصا اونایی که با دل و جونشون کار کردن و مخصووصا از دبیر نمایشگاه و کادر فنی و اجرایی و مالی و... خیلی تشکر میکنم.
این دوروز یکی از بهترین روزهای عمر من بودن که امیدوارم اگه خدا عمری بده و همه چی درست باشه....به قول درسا 364 روز دیگه دوباره همین اتفاق بیفته.....
اتفاقای خیلی قشنگی تو این دوروز افتاد و من ( بهتره بگم اکثر ما) با وجود خستگی شدید تمام سعیمون رو برای بهتر شدن نمایشگاه کردیم
تو این دوروز بهترین ساعاتش برای من اختتامیه بود که وقتی داشتم کلیپ ها رو میدیدم ، دلم میخواست از شدت خوشحالی گریه کنم....
خب حالا من خیلی حرف زدم...
اولش من یه سری انتقاد بکنم...ببینید من کسی رو مخاطب خاص قرار نمیدم ولی امیدوارم که خود اون افراد بفهمن...
اولا اینجا هرچقدر هم یه نمایشگاه باشه ، در درجه ی اول یه مدرسه و محیط آموزشی بود....بنابراین از نظر من عده ای با سرووضع مناسب مدرسه نیومده بودن....یعنی احساسم براین بود به جای اینکه اومده باشن تا از پژوهش ها دیدن کنند برای خودنمایی اومده بودند
و انتقاد بعدیم هم اینه که عده ای از دوستان عزیز برای مچ گیری و سوال پیچ کردن اومده بودن...
منظورم این نیست که چرا سوال پرسیدن...خیلی های دیگه هم سوال پرسیدن اما عده ای درواقع اونطور که از حرکاتشون پیدا بود برای به خنده گرفتن پژوهش ها اومده بودن....لازم میبینم اینو بگم که هرکاری هرچقدر هم ساده ارزش داره پس لطفا رعایت کنید
خب حالا از دوستانی که اومده بودن بازدید میخوام که نظراتشونو بگن.چه انتقاد ، چه پیشنهاد .
فعلا...منتظر نظرات هستیم