یه دکمه ی شیفت دیلیت واسه یه سری سوتیا و اتفاقای بد
نامرئی شدن ولی جوری که مثلا با مشت بزنی تو صورت یکی دردش بگیره
یه دکمه ی "بعدی" واسه وقتی که اهنگ مزخرفی رو مخته
حتی قابلیت شبه مارمولکی که وقتی از دست یکی عصبانی میشی سرتو ببری بذاری کف دست اون بعد سرت در بیاد(#فوق_فانتزی)
ضمن عذرخواهی اگه تکرارین، بیشتر از این دیگه نمیدونم
ذقیقا ولی من میخوام شبه مارمولک شم
احتمالا با باز کردن چاکراها یه سری صداها به چیزای رو مخت اضافه میشن (البته من تجربه ندارم)
شخصا علاوه بر چیزایی که قبلش گفتم دوس داشتم ذهن ملتو کنترل کنم بعد یه دور یه طرز فکر خاص و به همشون منتقل کنم ببینم چی میشه اگه همه مث هم فک کنن
خوب من به یک هارد یک ترا نیازمندم تومغزم و البته به قابلیت کنترل بدن هم نیازمندم یعنی مثلا بتونم یه دفعه ای سیکس پک بشم یا قیافم رو عوض کنم
بال هم بد نیست
بال دوست
خون آشام هم میشدم خیلی خوب میشد
قطعا به ذهنم این امکانو اضافه میکردم که هر لحظه به هرکسی فکر کنه بتونه ببینه اون داره چیکار میکنه
[بارقه هایی از فضولی ]
و اینکه بتونم ذهن آدمارو بخونم [ حداقل اونوقت میتونم بفهمم با کیا باید خوب باشم و کیارو حذف کنم از اطرافم]
کلا یه چیزی تو مایه های پروفسور ایکس تو ایکس من
یه گوگل گلس واسه چشمام
یه برنامه هم میساختم که موقع مکالمه جملاتی که حفظ کردنشون سخته رو پیشنهاد بده مثلا سلام و احوال پرسی ،جواب جمله به مامان و بابا سلام برسون ، تلفظ درست کلمه ها و.... ...هم چنین یه برنامه برا تشخیص چپ و راست، جهت درست خوندن اعداد،یه نقشه ی شهر و.... واسه وقتایی که تو تشخیص چپ و راست مشکل پیدا میکنم یا اعداد رو برعکس میخونم
دوربین توو چشام داشتم!!!
اینجوری هروقت دلم میخواست فیلم بعضی از لحظههای زندگیمو میدیم
و وقتی یکی میگفت من فلان کارو نکردم یا فلان حرفو نزدم، فیلمشو میکوبیدم توو دهنش...