- شروع کننده موضوع
h.f
جــــــــــــلاد لـــــاغر :>
- نام مرکز سمپاد
- F1 TEH
- شهر
- چه فرقی میکنه کجای دنیام
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- شهید بهشتی
من همسرش هستم عنوان فیلمی سینمایی به تهیه کنندگی مرتضی شایسته و کارگردانی مصطفی شایسته و محصول ۱۳۹۰ است. فیلمی در ژانر عاشقانه و اجتماعی است، که در این فیلم نیکی کریمی ، مصطفی زمانی ،میترا حجار ، لادن طباطبایی و ... بازی کرده اند.
داستان فیلم :
زوجی بعد از دوازده سال زندگی، حالا به نوعی یكنواختی در زندگی رسیده اند. دكتر امیرحسین (مصطفی زمانی) به همسرش شهلا (نیکی کریمی)خیانت كرده و منشیِ خود (میترا حجار )را صیغه كرده است. از این موضوع، شهلا مطّلع می شود و سعی می كند با برانگیختن حسادتِ وی او را از این كار بازدارد، شهلا در حادثه ای به خواستگار اولش برخورد و یادِ عشق قدیمی را زنده می كند. او تصمیم می گیرد تا آخر خط، این راه را طی كند اما....
رسیدن به داستانی عاشاقانه که حرف تازه ای برای گفتن داشته باشد، در این دروه و زمانه کار ساده ای نیست. داستان این فیلم در حقیقت به صورت بسته ای شیک و تر و تمیز به بیننده ارائه می شود که فقط یک وجه بصری را در نظر گرفته است.
من این فیلم رو دیدم و خیلی خوشم اومد به نظرم کارگردانی خوبی داشت بازی و انتخاب نقشهای اول فیلم (نیکی کریمی و مصطفی زمانی ) عالی بود. شخصیت امیر حسین کاملا خاکستری بود که در اواسط فیلم سفیدتر میشد و شخصیت شهلا در اوایل فیلم روشن و سفیدی داشت و در اواسط فیلم تا اواخر شخصیتش رو به تیرگی میرفت و داستان طوری بود که بیننده قضاوت میکند ولی بعد به قضاوت عجولانه اش پی میبرد .ولی ب نظرم اینکه کار شهلا رو انتقام درنظر گرفته بود چیز خوبی نبود من خودم تا وقتی که چند دقیقه آخر فیلم شهلا گفت انتقام چیز خوبی نیست فکر کردم که خب این کار رو کرده تا ب امیر حسین بفهمونه که خیانت چ دردی داره و ... و ب نظرم حرفهای آخر فیلم شهلا چیز اضافه ای بود و اگر اون قسمت نبود پایان بهتری از آب در می اومد . ولی در کل فیلم خیلی خوبی بود و فیلمی بود که حداقل من دلم میخواد 1 بار دیگه ببینمش :)