- نام مرکز سمپاد
- شهید بابایی
- شهر
- قزوین
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- دانشگاه گیلان
- رشته دانشگاه
- مهندسی صنایع
جایگاه زن این نیست که خلبانی کنه، زن باید در مقام مادر خلبان هواپیمایی باشه که غذا رو به دهان کودکش میبره.
نه الان نیازی نیست برین خارجپاسخ : خلبانی بانوان،درست یا غلط؟
من خودم برنامشو دیدم ایشون اصن تو ایران آموزش ندیدند!!مدرکشونم همون جا گرفتند. من مشکلم با آموزششه!!ینی من اگه بخوام خلبان شم باید برم خارج؟؟آخه این انصافه؟؟
ممکن هست، هیچ قانونی هم این کار رو منع نمیکنهپاسخ : خلبانی بانوان،درست یا غلط؟
اگه پست نیلوفر خانومو بخونید کاملا با حرف شما در تناقضه!! :)شما میگید خلبانی مسافربری که ممکنو عادیه در حالی که نیلو جان میفرمایند"هیچ شرکتی درخواست خانم نره ای رو برای مسافریری قبول نکرده"....تکلیف چیه؟؟
در مورد اسم تاپیک میتونین با @SARA.MA که مدیر این انجمن هستند، صحبت کنین :)اینجوریه که همه روشن فکرن و بنظرشون اوکیه
خب دوستان شما بین هواپیمایی ک خلبانش خانومه و هواپیمایی ک خلبانش آقاست کدوم رو انتخاب میکنید؟
پس اونایی ک اول پرواز صدای خلبان خانم رو میشنون یهو اشهدشونو میخونن کجان؟
کلا اسم تاپیک هم ی جورایی باید عوض شه بنظرم!
مثل اینه ک رانندگی بانوان درست یا غلط؟
مشکلی وجود نداره ولی به نظر شما که بین خلبان مرد و زن تفاوتی وجود نداره تا حالا معاینات پزشکی برای خلبان ها رو دیدین؟؟ فکر کنم خودتون فرق های فیزیکی بین آقایون و خانوم ها رو میدونین دیگه؟؟ در ضمن قبلا هم گفتم آموزش خلبانی برای خانوم ها هست و هیچ مشکلی هم نداره و هیچ فرقی هم نداره که مرد باشه یا زن آموزش ها یکیه،هزینه ها یکیه و...نه چه مشکلی داره؟ به نظرم بین خلبان مردو زن هیچ تفاوتی وجود نداره.مگه خانوما چیشون از اقایون کمتره.تازه در بیشتر مسائل از اقایون بهترم هستن.و اینکه در کشور ما خلبانی برای خانوما وجود نداره مایه تاسفه.
من متوجه نشدم، یعنی شما میگی به دلیل تفاوتهای فیزیکی این شغل مناسب خانومها نیست؟مشکلی وجود نداره ولی به نظر شما که بین خلبان مرد و زن تفاوتی وجود نداره تا حالا معاینات پزشکی برای خلبان ها رو دیدین؟؟ فکر کنم خودتون فرق های فیزیکی بین آقایون و خانوم ها رو میدونین دیگه؟؟ در ضمن قبلا هم گفتم آموزش خلبانی برای خانوم ها هست و هیچ مشکلی هم نداره و هیچ فرقی هم نداره که مرد باشه یا زن آموزش ها یکیه،هزینه ها یکیه و...
و این که تو شرکت های هوایی خلبان زن نداریم دلیلش اینه که اون صاحب شرکت و مالک ایرلاین اون شخص رو نخواسته، دقیقن مثل سایر شرکت های خصوصی که کارفرما نفراتش رو انتخاب میکنه
نه ببینمن متوجه نشدم، یعنی شما میگی به دلیل تفاوتهای فیزیکی این شغل مناسب خانومها نیست؟
پس رانندگی کردن هم با این تفسیر مناسب خانمها نیست!
چرا ندونسته حرف میزنین؟؟؟ :/فردا تاپیک زده میشه به دنیا آوردن نوزاد دختر درست یا غلط ||||:
بعدشم یکیم میاد نطق میکنه فیزیک بدنی خانوما مناسب زندگی تو زمین نیست اصلا یا مثلا وجود زن مایه تحریک عه فقط به اندازه ای به دنیا بیارین که بتونیم نسلمونو ادامه بدیم.
دقیقنجمع کنین این بحثهای سکسیستی رو دیگه اه هر کی لیاقتش رو داشته باشه میتونه خلبان باشه چه خانم چه آقا !
من حرفی از جنسیت زدم؟؟حرفاتون درستن و من فقطبا بخشی ازش مشکل داشتم نیازی به این حجم از تدافعی برخورد کردن نبود حرف منم در جواب حرف شما،وحتی فقط این تاپیک، نبود
فقط بخشی که مشکل داشتم اینه که به نظر میرسه همه زنا و مردا رو در خصوصیات فیزیکیشون جمع میبندی منظورم اینه که چرا فکر میکنی مردا همشون از زنا قوی ترن؟!کسی نگفته اگه کسی شرایطش رو نداشته بیاد بره خلبان بشه که گفتیم کسایی که شرایط فیزیکیشو دارن و همونطور که یه مرد میتونه/نمیتونه خلبان بشه یه زنم میتونه/نمیتونه خلبان بشه (ولو اینکه الان تعداد زیادی از دخترا علیرغم شرایط نابرابر به هدفشون رسیدن وخلبانای خوبی هستن) (:
خلبان بودن ربطی به جنسیتت نداره... ربط به آناتومی بدن داره ولی نه به اندام های جنسی و دلیلی نداره یه زن رو علی رغم فیزیک بدنی مناسب و استعداد و مهارت داشتن به خاطر اندامهای جنسیش از کاری که میخواد انجام بده محروم کنیم.
دوست عزیزم، برای جنگنده که باید بعضی وقتا ۸ ساعت رو صندلی با زاویه ۸۰ درجه بشینی و بند هارنس لای پاهاتو میبره و کلاهی که داخلش چرمه و به قدری عرق میکنه که بعد همون ۸ ساعت نصف موهات میریزهوالا قبلنا فکر میکردیم سمپاد هیچی هم نباشه حداقل دانش آموزان رو اوپن مایند تحویل جامعه میده اینطور پیداست سخت در اشتباه بودیم
اون دسته از آقایون که میان میگن تو خلبانی کمر و مغز و... فلان میشه تا حالا زن حامله دیدید؟!
بله درست خوندید زن حامله، همسر من نه ماه باردار بود و در حال حاضر دیسک کمر داره...حالا فشار روحی و روانی هم دیگه نگم
قسمت جالب این تاپیک خانم هایی هستن که منتظرن دیگران بیان نظر بدن که موافق هستن یا نه؟!
درسته این کشور به شدت مردسالاره ولی حداقل خودتون مراعات کنید اوضاع از این بدتر نشه، این مدل تاپیک ها خیلی هم خوب هستن در راستای اینکه چرا خانم ها رو در این مشاغل به ندرت میبینیم؟ دلایلش چیه؟ یا تاثیر حکومت چقدره؟ تاثیر جامعه چقدره؟
نه اینکه خلبانی خانم ها درست یا غلط؟!!!
خب درسته،موسسه هست اما عقاید مردم که دم به دقیقه میگند فلان کار برای زن عیبه،زن که برای این کار ساخته نشده و...تو ایرانم موسسه های واسه اموزش خلبانی هستن که میتونی بری ثبت نام کنی یاد بگیری .