چرا انقدر انتظار اضافه ؟

• شروع کننده موضوع

IIلالاII

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيدبهشتی
شهر
سنندج
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
برق
واقعا بعضی ها که میان سمپاد چرا انقدر انتظارایی رویایی دارن از این مدرسه؟

تخته سیاه باشه میگن دلمون خوشه اومدیم سمپاد
امتحان ساده باشه میگن دلمون خوشه اومدیم سمپاد
کلا هرچی بشه که خلاف میلشون باشه دلشون ناخوش میشه از سمپاد اومدن ظاهرا :|

واقعا این ورودی جدید ها هم هستن
که انتظار دارن :
هرروزمون امتحان باشه
تمرین های سخت حل شه
امتحان ها خیلی سخت باشن

ان روز چندتا امتحان رو کنسل کردیم بلکه دو روز نفس بکشیم اینا صداشون دراومده بود که چه مدرسه ایه که این همه امتحان ها کنسل میشن ؟ من دلم خوشه اومدم " تیزهوشان "
خواستم بگم اولا اسمش رو یاد بگیر
دوما انتظار اضافی ای که داری رو درست کن دلت رو هم ناخوش نکن
ناراحت هم هستی خیلی راحت پرونده ات رو میدن بهت و میتونی هرجا که خوبه بری

وقتی سمپاد واسه همچین آدم هایی نیست و به زور کتاب و تست و این کلاس و اون کلاس اومدن اینجوری میشه که جو انقدر داغون میشه دیگه

نظر شما چیه ؟ چرا انقدر انتظار اضافه ؟
شما چه انتظاراتی و در چه حدی رو به جا میدونید ؟

• شروع کننده موضوع

IIلالاII

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيدبهشتی
شهر
سنندج
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
برق
پاسخ : چرا انقدر انتظار اضافه ؟

به نقل از hastikhanoom :
کاش حداقل نمي گفتين جديدالورودها خيلي بي انصافيه.
براي پرورش استعداد هاي درخشان تن پروري واقعا شيوه ي مناسبيه اين طور نيست؟!
به نظرم بايد يه سمپاد جديد با اين طرز تفکر شما بزنن اخه اين بي انصافيه شما درکنار بچه ها ي ديگه درس بخونين :)
چه طرز فکری؟ و اونوقت از کجای حرف های من این برداشت شده که بی انصافیه در کنار بچه های دیگه درس بخونم و این چرت و پرت ها؟
درست تر بگم , اصلا حرف شما چه ربطی به نوشته های این تاپیک داشت؟
حتی یه لحظه فکر کردم این پست رو تو تاپیک دیگه ای خواستید بذارید و اشباهی گذاشتید اینجا!!!!!...

tezar

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6 سابق
شهر
تهران
دانشگاه
امـیـرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی بـرق

:)
فک کنم هممون از مدارسمون انتظار داریم ک سطح بالایی کار کنن... ولی تا جایی ک من میدونم کسی ک میاد سمپاد هر چقدر هم سطحش پایین باشه،استعداد هاش زیاده...امتحانای مدارس استعداد ها رو نشون نمیدن..فقط علم دانش آموز رو میسنجن...اگر واقعا فک میکنین ب سمپاد اومدین تا فقط امتحان بدین،ینی شما در اصل خرخون هستید دوست عزیز...
ما ک خودمونو میکشیم فضا رو جوری کنن ک یکم خلاقیت ب خرج بدیم..یا هر کس بتونه تو زمینه استعدادش یکم تو مدرسه کار کنه...اما فک کنم اون فضای خلاقیت سمپاد با همین حرفا حدودا نابود شده..البته میگم..سطح درسی هم خیلی مهمه..باید بالا باشه قطعا..ولی سطح درسی با 5 تا امتحان در یک روز بالا نمیره!

• لایک
امتیازات: N.Y.M
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

به نقل از Oo.علی :
چه طرز فکری؟ و اونوقت از کجای حرف های من این برداشت شده که بی انصافیه در کنار بچه های دیگه درس بخونم و این چرت و پرت ها؟
درست تر بگم , اصلا حرف شما چه ربطی به نوشته های این تاپیک داشت؟
حتی یه لحظه فکر کردم این پست رو تو تاپیک دیگه ای خواستید بذارید و اشباهی گذاشتید اینجا!!!!!...
مثلا تیکه انداختم.
تعریف ما از مدرسمون و موقعیتش متفاوته.
خودتون گفتین ورودی جدید ها حداقل یه بار ببینین چی نوشتین

No-Enemy

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 4
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
تکنولوژِی پرتوشناسی

راستش من از اول تو سیستم سمپاد نبودم ولی کلا اینطور که شنیده بود روال کارش اصلا با خرخونی و کشتن بچه ها در حد تیک عصبی و ... مثل انرژی اتمی و علامه طباطبایی نیست. خود بچه ها خودشون رو جمع و جور میکنن.

مدرسه ی ما هم یکم از این برداشته هم یکم از اون :-w کل سال بچه ها رو ول میکنه به امید اینکه خودشون میخونن بعدش آخر سال که میشه میگن میخوایم یکم سرتون بره تو کتاب برا همین اتفاق زیر میفته :|
به نقل از No-Enemy :
جهنم زیر پای دوم تجربی حلی 4 ! :|
سه شنبه، عربی، 6و7و و9 قواعد و ترجه منهای ترجمه درس 9
چهارشنبه،ریاضی، مثلثات،ماتریس،ترکیبیات
شنبه، شیمی، 3و4(یونی و کووالانسی) آزمون تستی(آزمون هیچ جا تاثیر نداشت و فقط برای سنجش بود ولی من نمی دونستم و 5-6 ساعت خوندم :-w)
یکشنبه، هندسه 3و4(تالس و تشابه و اشکال فضایی) معلم گفته بود از کتاب ـه ولی هیچکس با توجه به میانگین 8 ترم اول(زیر نمودار بردنش بعدا) کلاس اطمینان نداشت! :D
یکشنبه زبان(که ظاهرا سر کاری بود اثرش :|)
دوشنبه ادبیان زبان فارسی از ترم دوم به بعد تا آخر کتاب + اینکه من کنفرانس هم داشتم و اطلاعاتش پریده بود :|
سه شنبه زیست از کل کتاب و قرار بود از آزمون ترم باشه و آزمون ترم مستمر :O یا هرچی! ولی از اونجا که نه ما و نه حلی 2 نخونده بودیم قرار شد تحت یه شرایط خاصی نمره دهی آزمون گرفته نشه.
چهار شنبه ریاضی دوباره از همون البته برای کمک به مستمر+ فیزیک کوییز از فصل آخر(گرما) + من قرار ـه خیر سرم امروز فواره ی هرون درست کنم :D

خب؟ یه چند تا آزمون کنسلی هم بین راه بود که نگفتم :D

:| :| :| :| :| :| :| :| :|

سال اولمون خیلی خوب بود 8-> به لطف مشاور و آقای قصاب و پژوهشی و کارسوق واقعا محیط شبیه سمپاد بود ولی سال بعدش و خصوصا تابستون افتضاح خالص شده.

nashenas!!!!

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شهرمون !

!اره واقعا منم موافقم که انتظارات زیاده !!البت هم از طرف خودمون هم از طرف معلمل و اولیا مهرابون مدرسه!!!
بابا درسته که اومدیم این مدرسه ولی ادم اهنی یا کامپیوتر که نیستیم دیگه!!!
کامپیوتر هم باشه هنگ میکنه!!
گاهی احساس میکنم به معنای واقعی کلمه کتلت میشم زیر بار امتحانای مدرسه!!!
ساید بعظی ها با کنسل کردن امتحانای نفس گیر مخالف باشن اما من نیستم!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Ромина

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگانــــ یکـــــ
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1394

ما حق داریم که تجهیزات در حد عالی بخوایم
این وظیفه ی دولت و آموزش و پرورشه،حق ما حتی خیلی بیشتراز ایناست
تمام این ۵سالی که توی تیزهوشان بودم،همیشه تجهیزات مدرسه در حد فقر بوده.،آزمایشگاه نداشتیم،راهنمایی که بودیم،واسه ی یه آزمایشگاه یا یه لابراتوار ساده باید پا میشدیم بریم دبیرستان،کلمون رو خم کنیم بگیم میشه ما از آزمایشگاه یا لابراتوار شما استفاده کنیم،هی گفتیم دبیرستان بریم درست میشه،همین که سومی شدیم،راهنمایی آزمایشگاه ساخت،اما ما دیگه داشتیم میومدیم دبیرستان،همین که ثبت نام کردیم جای مدرسه عوض شد رفت یه جای دیگه،الان که دوم ریاضی هستیم، جمعیت کلاسمون۳۲نفره،هرچی گفتیم دو تا کلاسم L-:ون کنن،گفتن تعداد کمه،دیدیم راست میگن،هیچی نگفتیم،بعد که سال شروع شد،کلاس ما به خاطر جمعیت زیادی که داشت،خیلی پر سصدا بود،هی پشت سر ما حرف بیجا درمیاوردن که اینا فلانن و خ ر ا ب ن و...
فکر کنید که مسئولان مدرسه ی خودتون راجبتون اینجوری فکر کنن و تازه دعواتون هم بکنن که خیلی شلوغین،در حالی که خودشون کلاس شما رو۳۲نفره کردن

بهار1998

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
برازجان...استان بوشهر...
مدال المپیاد
ایشالابعدها..

خوب ببینین کسی که میادسمپادباتلاش اومده حالامیخوادنتیجشوببینه ودرقبال پولی که میده بهش رسیدگی بشه البته نبایدزیادازحدتوقع داشت

tezar

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان6 سابق
شهر
تهران
دانشگاه
امـیـرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی بـرق

ی نکته ای ک هست اینه ک سمپادم چندان کم نمیگیره ها
درسته ک اگه قبول نمیشدیم شاید میرفتیم مدارس غیر انتفاعی ای ک سالی 6-7 م میدادیم اما خب همین الان سمپاد داره 3.5 م میگیره...و کسی ک نده و نیاد معنیش این نیس ک هوشش پایین بوده...خب هزینه کمتری میده و مدارس معمولی میره...پس فرقش تا حدودی ب شهریه هم مربوط میشه...جالب اینه ک دو سوم هزینه مدارس سمپاد رو هم مجلس میده اون طور ک من شنیدم...

شب بو

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4|فرزانگان1تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
انسان‌شناسی

انتظار اضافه معمولا از طرف مدرسه هس که میخواد رتبه خودشو بالا ببره !

که من هیچ وقت بخاطر مدرسه خودمو نمیکشم !

بالا