شما مثن درنظر بگیر کسی که تو سومالی به دنیا میاد، نسبت به کسی که تو سوئد به دنیا میاد، احتمال موفقیت و داشتن یه زندگی سالم تقریبن براش صفره.! :-"ببین به نظرم این که آدم تونسته باشه از امکاناتی که در اختیارش گذاشته می شه استفاده کنه و به چیزی برسه افتخار داره چون بلاخره تلاش کرده براش انتخابای درست کرده تصمیماتی درست گرفته همین جوری شب نخابیده صب پاشه ببینه موفقه پس اجازه داره به موفقیتش افتخار کنه
تاپیکی در این باره هست برای بحث؟
) خيلي دوس داشتم البته هنوزم دارم ولي ن ب اندازه قبل، ولي همون موقع خيليها منو بااينكه حرف خاصي ام نميزدم محكوم ميكردن به وطن فروشي و اجنبي پرستي و ... درصورتي ك من اون كشورو دوس داشتم ولي باايران هم مشكلي نداشتم ك!
ولي خب بعد ازينكه كمي علاقه م به اون كشوره از بين رفت!! متوجه شدم خيلي مهمه ك آدما ي سري چيزا ك دست خودشون نيستُ قبول كنن اونجوري خودشون هم احساس بهتري دارن ( حالا كاري با اين ندارم ك ميشه رفت ي كشور ديگه و تغيير مليت داد و ... ) 

میهن پرستی راحترین راه یه حکومت برای رسیدن به هدفشه داداشچطور کسی میتونه ب ایرانی بودنش افتخار نکنه؟

ی ازمایش غربالگری رو برا جهالتشون برداشتن
تو کشوری ک وسایل جلوگیری توزیع نمیشه . ی بسته کاندوم ۳۰ هزار تومنه
تو کشوری ک ی واکسن رو ی محموله حامل چیپ میدونن
حکومتش دست افرادیه ک اسکیزوفرنیا دارن پارانویید دارن شخصیت ضد اجتماعی دارن خلاصه دست ی مشت بیمار روانیه
تو کشوری ک ی دست لباس سر تا پا ی میلیون میشه با حقوق کارگری ماهی ۸۰۰ تومن
تو کشوری ک کلی بچه های سر چهارراه وجود داره ک ساعت ۴ عصر ناهار نخوردن
ک ارزو ی میوه دارن ولی مردم ب باکیشون نیست
تو کشوری ک مردمش دنبال اینن سر هم کلاه بذارن دروغ بگن ریا کنن راحت قضاوت کنن تهمت بزنن حق الناس کنن با پارتی بازی و سهمیه جانباز شهدا
تو کشوری ک ی کیلو خیار ۶۰ هزار تومنه
) کشوری ک واکسنهاش توش دزدیده میشن برا سپاه و اخوندا
کشوری ک با پوشش چادر کلی فحشا میکنن بعد ی بدحجاب ببینن همونا میگن خرابه
کشوری ک اهن پرستن همو له میکنن برسن ب ضریح امام رضا . کشوری ک مرده پرستن بعد ۱۴۰۰ سال کلی پول خرج امامها و مراسمها و مرقدها میکنن
کشوری ک میرن مردمش مکه پول بریزن تو جیب عربستان تا خرج داعش و القاعده و.. کنه
واقعن ب چیتون افتخار میکنین ؟
ما همون اعراب ۱۴۰۰ سال پیشیم تو قرن ۲۱
ی قوم وحشی و نژاد پرست و ضد اجتماعی ک فقط ی گذشته خوب داره ک از بینش برده اسلام . ک میگه همه دنیا بدن و ما خوبیم . طاغوتن 
داداش ربطش ب سوسیالیسمو میشه توضیح بدی؟ :/سوسیالیسم بهترین راه یه حکومت برای رسیدن به هدفشه داداش
کاشکی میشد به پستت چندین لایک دادهيچكدوم از اينايى كه گفتى تقصير كشورت نبود.تقصير ملت بود كه تو هم عضوشى اتفاقا.هيچ كشورى خودش كارى نمى كنه.مردمش ميسازنش.پس اگه با ملت مشكل دارى گردن كشور ننداز.
در ضمن به نظر من كسى كه پايبند به عقايد دينيشه مرده پرست نيست.اگه اينطور باشه از اسپانيا و ايتاليا تا هر كشور و ملت ديگه اى مرده پرستن چون به ايين هاى هزار و چند صد ساله مسيحيت باور دارن.البته نه عقايد دينى افراطى و ناصحيح.
ملت و دولت رو هم كه ميكوبى حواست باشه كه اونا از مريخ نيومدن و تو هم تكه اى از اونايى.كشور تو بدبخت نبود.ملتى مثل تو بدبختش كرد.ملت احمقى كه فكر مى كنه فقط حق داره قربانى باشه.

:-s

الان اگه یه انگلیسی بیاد بگه ایران کشور جهان سومیه و مشکلات سیاسی زیادی داره و کشور تروریستیه چی میگی و چیکار میکنی؟؟؟؟فکر نمیکنم میهن پرست عاقلی در ایران باشه که موافق حکومت باشه
من در برابر ایراداتش سکوت نمیکنم.چون همشو ملت که خودمم توشم ساخت.
من به ایرانی بودنم افتخار به شکلی که تو میگی نمیکنم و نژاد پرست هم نیستم.چون کشور من چندین نژاد داره.
من از واژه افتخار رو مناسب نمیدونم.علاقه بهتره