• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اینجا کسی هست که به ایرانی بودنش افتخار کنه؟؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Horrible Ghost
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : اینجا کسی هست که به ایرانی بودنش افتخار کنه؟؟

اینکه به ایران افتخار نمیکنم ایراد از منه که عزت نفس ندارم نه از ایران
درسته که مشکلات زیادی وجود داره ولی خب همه کشور ا همینجوری بودن و با افتخار درستش کردن

به نقل از alireza.p :
اینکه به ایران افتخار نمیکنم ایراد از منه که عزت نفس ندارم نه از ایران
درسته که مشکلات زیادی وجود داره ولی خب همه کشور ا همینجوری بودن و با افتخار درستش کردن
ما هم وقتی 15 سالمون بود ازین حرفا می زدیم که باید کشور و بسازیم و فیلان :-"

رشته تحصيلي موقعيت شغلي و اجتماعي دوستاني خوب موفقيت ورزشي چيزايي هستن كه ميشه بهشون افتخار كرد اما به كسي كه به طور مثال به سفيد پوست بودنش افتخار ميكنه و در حقيقت اونو برتري ميدونه ميگن نژاد پرستي اين از اين #ناسیونالیسم
اما حالا تو ايران كه اين مسئله مطرح نيست مسلما اين مسئله برا كسي مطرحه كه داره خارج از ايران زندگي ميكنه كه با افتخار ميگه ايرانيم يا نع(وگرنه كه اينجا همه فرزندان ايرانيم ميهن پاك خود را مانند جان ميدانيم) خب حالا اگه بتونن از عرب ها تمايزمون بدن تازه اين مطرح ميشه كه انصافا با افتخار به چه داشته اي بايد بگيم ايرانيم؟

از آنجایی که خون پاک آریایی و پدرمان کوروش بزرگ در رگ هایمان جاری است چنان کشوری خواهیم ساخت که پدرمان کوروش به ما افتخار کند /m\ اولین قدم نیز بیرون کردن سوسمارخوران و تازیان مغول از میهن پاکمان است که مارا به این روز انداخته اند.در پناه اهورامزدا انشاالله.

خب،سوال اینجاست که دقیقا باید به چه چیز ایرانی بودن افتخار کنم؟من توی زندگیم هیچوقت احساس نکردم ایرانی بودنم برام یه پوئن مثبت محسوب میشه.شرایط اجتماعی،فرهنگی،اقتصادی و... هیچکدوم طوری نبوده که من بخوام درمقام مقایسه با کشورهای درست و حسابیِ دیگه کشورم رو برتر بدونم.
از طرف دیگه ، “ایرانی بودن“ چیزی نیست که من با تلاش و یا حتی انتخاب خودم به دستش آورده باشم ، اون هم درحالیکه اگر انتخاب با خودم بود ، قطعا اینجا رو انتخاب نمیکردم.
پس، نه ، من به ایرانی بودنم افتخار نمیکنم.

به اینکه ایرانی مسلمانم افتخارمیکنم....
واینکه با افرادبزرگواری هم میهنم ...
بنظرم بهتره نپرسیم ایران چی داره ک بهش افتخارکنم؟بپرسیم من چی دارم ک ایران بهم افتخارکنه...

بنظرم اگه هرنفر کاری کنه که" به خودش" افتخار کنه بهتر از اینه که به کشوری که تصادفا توی اون به دنیا اومده افتخار کنه.
حالا شکر خدا کشور ما که تحفه ای هم نیس با این همه فساد و عقب موندگی و بی فرهنگی.
*به لطف مردمش که ماها باشیم البته.
+فساد هم مرتبط با مردمه.
عقب موندگی هم حاصل کم کاری مردم گذشته و حاله.

انصاف نیس...
اگه کشور فرهنگش خوب نیس...ازماعه ک مردمشیم...اما فساد و عقب موندگی رو بی انصافی نکنیم دیگه،توخیلی چیزا جلوتریم...اگه عقبیم دوباره از ماعه ک بر ماعه....

من با همه ی این مشکلات به ایرانم افتخار میکنم!
و متاسفم ک آدم برجسته ای نشدم براش ک اونم به من افتخار کنه ولی لزومی نداره کار خفنی بکنم تا بهم افتخار بکنه همین که انسان باشم هوای هم وطنمو داشته باشم براش کافیه فک کنم!

اینم بگم که بنظرم همه ی مشکلاتش به خودخواهیه مردمش برمیگرده به اینکه دیگه مثل قبل همو دوست ندارن...من حتی زمان جنگو به الان ترجیح میدم!با اون همه سختی ولی همه به یاد هم و بفکر هم و نگران هم بودن نه اینکه الان حتی بچه از پدرو مادرش فراریه چه برسه به همسایه و همشهریو...
کاش یکم مهربونیه زیادبشه فقط :)

منم به شخصه خیلی به ایرانی بودنم افتخار میکنم و از صمیم قلب خوشحالم که یه ایرانی به دنیا اومدم و به عنوان یه ایرانی زندگی میکنم >:D< :x
دلم میخواد که کشورای دیگه رو ببینم ولی زندگی توی ایران رو بیشتر از اونجا دوس دارم :)

Back
بالا