baseri
F@|-|!mEh
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 6
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- مدال المپیاد
- نانو
- دانشگاه
- علوم پزشکی البرز
پاسخ : اینجا کسی هست که به ایرانی بودنش افتخار کنه؟؟
هر کاری اونا کردن ما هم باید بکنیم؟!
مگه ما کمکشون میکنیم که کاری کنن واسمون؟ انسانیته اینه یعنی؟!
نخواستن نه نتونستن...
همین که تو او امثال تو همچین تفکری دارن واسمون کافیه اینکه هم عقیده باهات نیستم افتخار میکنم , اینکه تفکرم چندین سال پیش باشه افتخار میکنم ( اگر تو اینو میگی اصلا ما مشکلی نداریم که چی میگی ) , اتفاقا این تویی که داری اشتباه فکر میکنی حتی اگر بعضی حرفات درست باشه طرز تفکرت اشتباهه , حرفی که درست نیست متقاعد کننده هم نیست , اینقدر هم نمیتونی با اطمینان بگی 15 سال دیگه عقیده من چیه , از کجا معلوم تو نشی مثل ما بچه های ما هم هر جور دلشون بخواد میتونن فکر کنن , آزادن و به شما ربطی نداره ...
این ما نیستیم که چشممونو باید باز کنیم , دقیقا تویی که میگی باز کنید و خودت خیلی چیزا رو هر جور میخوای میبینی !
بعد پایگاه نظامی آمریکا اونقدر بزرگ هست که اگه یه روزی اون ها حمله کردند و ما خواستیم دفاع کنیم به افراد غیر نظامی شون صدمه نرسه ...
بعدشم بمب رو ما الان برای دفاع جنگ نداریم برای دفاع در مقابل در مقابل تهدید داریم!
بعدشم با کسای صلح کنیم که به افغانستان , پاکستان , فلسطین , هیروشیما و ... حمله کردن ؟! میگی صلح ولی اونا با بقیه صلح دارن؟
ما کسی رو نمیفرستیم کسی رو بکشن , میفرستیم دفاع کنن , دفاع با قتل فرق میکنه اینو دیگه یکم منطق داشته باشی میفهمی !
در مورد برق کشی , نمیگن کار شاخی کرده که برقکشی کرده یا هر کاری مشابه این , اینا اطلاع رسانی و تشکره , تشکر رو هم که حتما میدونی چیه؟ بعدشم اگر وظیفه بوده چرا دولت های قبلی انجام نداده بودن ؟
داری حرفای خنده داری میزنی , حرف از افتخار به 2000 سال پیش میزنی ولی فقط فکر میکنی حکومت اون زمان آنچنانی بوده , نه مردمشون هم درست حسابی بودن ! اونا هم با حکومت راه میومدن , واسه کشورشون فداکاری میکردن , نه مثل الان که سایه کشور رو با تیر میزنن !
بله 2000 سال پیش افتخار داره چون مردم هم پشت حکومت رو خالی نمیکردن ...
بعدش میگید افتخار نداریم الان داریم این همه پیشرفت میکنیم پیش بینی شده تا سال 2018 به رتبه 4 صعود میکنیم ! یعنی بالاتر از کره جنوبی و شمالی و انگلیس و آلمان ...
اطلاع رسانی علوم و فناوری هم رتبه ها رو اعلام کرده
شما برو یه سری رتبه ها و پیش بینی ها رو بخون بعد بیا حرف بزن
در ضمن اینکه بچه من چی فکر میکنه به خودم مربوطه و مطئنم که میتونه درست فکر کنه
حرفی که ما نزدیم یادمون بره , اصلا عالی ای تو
اسلام حمله نکرد که تحمیل کنه , حمله کرد که اطلاع رسانی که , حرف خودت از هر چیزی خنده دار تره
تو داری به ندازه اونا گشنگی میکشی؟ بد بختی میکشی؟ واقعا که ...
به نقل از Bahar_R :مثلا چه منافعی ؟؟ اصلا فلسطین و افغانستان چی دارن که بخوان به ما بدن ؟؟ دوتا کشور جنگ زده چی دارن که ما بهشون امتیاز بدیم اونا هم امتیاز به ما بدن ؟؟؟
فلسطین میدونی چه کشوریه ؟ همونایی که موقع جنگ عراق گفتن ما عربیم و طرف عربا یعنی عراق رو گرفتن [nb]http://warhistory.blogfa.com/post/583/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%D9%8A-%D9%85%D9%88%D8%B6%D8%B9-%D8%B3%D8%A7%D9%81-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%86%DA%AF-%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%B9%D8%B1%D8%A7%D9%82 [/nb]. همونایی هستن که شیعه رو کافر میدونن چند وقت پیش هم ایران براشون یه سری خون فرستاده بود یه تعدادی از مردمش گفتن ما خون شیعه تزریق نمی کنیم چون کافر نجسه خونش هم حرومه حالا هم همون برادرای عربشون بیان میلیارد میلیارد کمک کنن و بهشون سلاح بدن و براشون کمک بفرستن !! چطور زمان جنگ عرب بودن ؟؟ حالا هم همون عربا کمکشون کنن !!! کشور ما خیلی کم مشکل داره که این همه پول صرف اونا کنیم ؟؟ در عوض هم نهایت قدرنشناسی رو تحویلمون بدن ؟
مثلا اگه آمریکا می خواست با ایران بجنگه فلسطین و افغانستان می خواستن از ما دفاع کنن ؟ یا بورکینافاسو مثلا ؟
ترکیه نترسید اردوغان ترسید مردم بندازنش بیرون :)
نخواسته حمله رو در رو کنه . آمریکا الان توی عراق و افغانستان نظامی داره . اگر دقت کرده باشی دور ما کاملا سلطه داره . یه سپر موشکی هم همین چندوقت پیش توی ترکیه نصب کردن که میتونه سیستم موشکی ایرانو کاملا خنثی کنه . پس میتونه . ضمن اینکه اسرائیل هم خیلی به ما نزدیکه . براشون هزینه سنگین داره ولی اصلا کار نشدنی نیست . مسلما سعی می کنن این هزینه رو متحمل نشن و از راه دیپلماتیک اول مسئله رو حل کنن .
هر کاری اونا کردن ما هم باید بکنیم؟!
مگه ما کمکشون میکنیم که کاری کنن واسمون؟ انسانیته اینه یعنی؟!
نخواستن نه نتونستن...
به نقل از كيان :من به اين نتيجه رسيدم كه متقاعد كردن شما دوستان واقعا انرژي الكي گذاشتن
آرزو ميكنم موفق باشين
ولي من از همين الان ميگم تا ١٥ ٢٠ سال ديگه همين حرفاي منو ميزنين
و مطمئن باشين اگر خودتون نزنين فرزندانتون اين حرفها رو ميزنن
اين افكار تاريخ مصرفش رو به پايان
الان بايد به فكر صلح جهاني بود
نه اينكه بمب اتم برا دفاع بسازيم
بعد من موندم ما بمب اتم بسازيم و براي دفاع از خودمون استفاده كنيم،مردم بيگناه رو نميكشيم؟؟؟
اينقدر سره جنگ با بقيه كشورها نداشته باشين
من غربزاده ميستم،من زمين زاده ام
نه قراره مثله هيتلر يهوديان رو بسوزونم نه قرار مثله عمر فرهنگ ايرانيان رو خراب كنم
من طرفداره همه ي انسانها هستم
من ميگم نبايد سرباز بفرستيم سوريه آدم كشي
من ميگم نبايد پول بفرستيم غزه ملته خودمون گشنه بمونن
شما ميگين امريكا به مرد دنيا ظلم ميكنه
خب ما از اونا بدتريم
ما به مردمه خودمون بيشتر ظلم ميكنيم
ما مبايد بيايم تو تلويزيون و بگيم دولت روستاهارو برق كشي كرده
خب وظيفش بوده
خاك به سره دولتي كه اينكارو نكنه
ما نبايد سه ميليارد دلار پول خون اين ملت رو هاپولي كنيم
ما نبايد در عرض دوسال قيمت هارو براي مردم ٢ برابر كنيم
ما نبايد پليس بفرستيم كه بي حجابا رو بگيره
واقعا اون پليسي كه ادعاي اسلام داره بايد بجاي اينكه بره سراغه اين زنان بگه يقتو ببند بهتره چشماي خودشو ببنده
ما نبايد براي مردم تعيين تكليف كنيم
نبايد ارز مرحع رو ببريم بالا بدهي رو صاف كنيم
واي دوستان من از سره علاقم بهتون ميگم
افكارتونو عوض كنين تا در آينده ازاينكه ببينين فرزندانتون عقايد متفاوتي دارن رنج نبرين
خواهش ميكنم چشماتونو باز كنين
روحاني ميگه:خوبه سانتريفيوژ بچرخه اما بهتره چرخ زندگي مردم اول بچرخه
ما مردممونو از گشنگي و بدبختي بكشيم تا انرژي اتمي بگيريم؟؟؟
دوستان انرژي اتمي تو دنيا داره از رده خارج ميشه براي توليد زباله هاي خطرناك
من چرا بايد موبايلي كه با دلار ٣٥٠٠ قيمتش تو كشور ميشه ٣٥٠ تومن رو بخرم ٢ ميليونو صد؟؟؟
براي بدبختيمونو
براي اينكه بنز يه نمايندگي نداره تو كشور تا ما بجاي سايپا مطمئن بريم از اون بخريم
ما اينقدر بيچاره ايم كه ماشيني كه با دلار ٣٥٠٠ ميشه ٧٠ ميليون رو بايد بخريم ٤٠٠ ميليون
ما تو ايران هيچ برنامه اي نميتونيم داشته باشيم براي آينده
تصور كنين يك فرد كه روزي ١٢ ساعت داره كار ميكنه تا پول جمع كنه كه يه آپارتمان ١٠٠ ميليوني بخره،بعد تو يه شب آپارتمان بشه ٤٠٠ تومن
چه حسي داره؟؟؟
از اينكه ببينيم هر روز پولمون بي ارزش تر ميشه
حالا شما همه ي اين مشكلات رو نبين بعد بچسبين افتخار كنين كه انرژي اتمي بعد ٣٠ سال هنوز يه نيروگاه نداره
بعد سي سال يه زلزله مسخره مياد ساختمونش ترك ميخوره
بعد تو ژاپن زلزله مياد١٠ ريشتر بعدشم سونامي
موفق باشين
همین که تو او امثال تو همچین تفکری دارن واسمون کافیه اینکه هم عقیده باهات نیستم افتخار میکنم , اینکه تفکرم چندین سال پیش باشه افتخار میکنم ( اگر تو اینو میگی اصلا ما مشکلی نداریم که چی میگی ) , اتفاقا این تویی که داری اشتباه فکر میکنی حتی اگر بعضی حرفات درست باشه طرز تفکرت اشتباهه , حرفی که درست نیست متقاعد کننده هم نیست , اینقدر هم نمیتونی با اطمینان بگی 15 سال دیگه عقیده من چیه , از کجا معلوم تو نشی مثل ما بچه های ما هم هر جور دلشون بخواد میتونن فکر کنن , آزادن و به شما ربطی نداره ...
این ما نیستیم که چشممونو باید باز کنیم , دقیقا تویی که میگی باز کنید و خودت خیلی چیزا رو هر جور میخوای میبینی !
بعد پایگاه نظامی آمریکا اونقدر بزرگ هست که اگه یه روزی اون ها حمله کردند و ما خواستیم دفاع کنیم به افراد غیر نظامی شون صدمه نرسه ...
بعدشم بمب رو ما الان برای دفاع جنگ نداریم برای دفاع در مقابل در مقابل تهدید داریم!
بعدشم با کسای صلح کنیم که به افغانستان , پاکستان , فلسطین , هیروشیما و ... حمله کردن ؟! میگی صلح ولی اونا با بقیه صلح دارن؟
ما کسی رو نمیفرستیم کسی رو بکشن , میفرستیم دفاع کنن , دفاع با قتل فرق میکنه اینو دیگه یکم منطق داشته باشی میفهمی !
در مورد برق کشی , نمیگن کار شاخی کرده که برقکشی کرده یا هر کاری مشابه این , اینا اطلاع رسانی و تشکره , تشکر رو هم که حتما میدونی چیه؟ بعدشم اگر وظیفه بوده چرا دولت های قبلی انجام نداده بودن ؟
داری حرفای خنده داری میزنی , حرف از افتخار به 2000 سال پیش میزنی ولی فقط فکر میکنی حکومت اون زمان آنچنانی بوده , نه مردمشون هم درست حسابی بودن ! اونا هم با حکومت راه میومدن , واسه کشورشون فداکاری میکردن , نه مثل الان که سایه کشور رو با تیر میزنن !
بله 2000 سال پیش افتخار داره چون مردم هم پشت حکومت رو خالی نمیکردن ...
بعدش میگید افتخار نداریم الان داریم این همه پیشرفت میکنیم پیش بینی شده تا سال 2018 به رتبه 4 صعود میکنیم ! یعنی بالاتر از کره جنوبی و شمالی و انگلیس و آلمان ...
اینم منبعش !بر اساس پیش بینی پایگاه علمی «سایمگو»(SCIMAGO) ایران با ادامه روند رشد فزاینده تولیدات علمی خود تا سال 2018 با 15 رتبه صعود در جایگاه چهارم تولید علم جهان قرار خواهد گرفت.
اطلاع رسانی علوم و فناوری هم رتبه ها رو اعلام کرده
شما برو یه سری رتبه ها و پیش بینی ها رو بخون بعد بیا حرف بزن
در ضمن اینکه بچه من چی فکر میکنه به خودم مربوطه و مطئنم که میتونه درست فکر کنه
تو اینو میدونی ما همچین فکری نمیکنیم , ایران بمب رو میسازه صرفا واسه دفاع ... اصلا :-&به نقل از كيان :هم من خوب ميدونم هم شما خوب ميدوني كه اگه گذاشته بودن ، ايران تا الان بمبو انداخته بود رو اسراييل و كلي آدم بي گناه ميكشد
بعدشم دولت احمدي نژاد كه ميگفت تحريما كاغذ پاره اي بيش نيست
تحريم كه باعث پيشرفت ميشد
حالا چي شد همه چي افتاد سره تحريم؟؟؟
چه زود حرفاتون يادتون ميره
يه حرف بزنين پاش واستين
خوده خليفه هاي بعد از پيامبر زدن حمله كردن به ايران همه رو مجبور به اسلام كردن
اين ظلم نبوده؟؟؟
نگين مردم خودشون خواستن كه خنده داره
درصورتي كه ١٠٠٠ ساله قبله كوروش اينكارو نميكرد
من فقط گفتم افكارتونو تغيير بدين كه بعد درآينده ي نزديك بهتون نگن متحجر
برا خودتون گفتم
حرفی که ما نزدیم یادمون بره , اصلا عالی ای تو
اسلام حمله نکرد که تحمیل کنه , حمله کرد که اطلاع رسانی که , حرف خودت از هر چیزی خنده دار تره
به نقل از P.S :آمریکا ظالمه... حق با شماست... اصلا اگه بخوایم راستشو بگیم همه ی کشورا به نوعی ظالمن! اما به عقیده ی من کشور ما از همه ظالم تره... می دونین چرا؟! برای این که همه ی کشورا به بقیه ی کشورا ظلم می کنن و می خوان کشور خودشون بهتر از همه باشه... پس تا می تونن از کشورای دیگه استفاده می کنن که کشور خودشون رو بهتر کنن... اینا ظالمن... اما ایران ظالم تره... چون ایران به جای این که بیاد به کشور خودش کمک کنه میره به فلسطین و سوریه کمک می کنه... مردمی توی ایران هستن که دارن گرسنگی می کشن... یه جای خواب درست حسابی ندارن بخوابن! شما اه می خواین در برابر ظبم ایستادگی کنین اول برین به این مردم کمک کنین بعد نغمه ی "مرگ بر آمریکا" سر بدید!
تو داری به ندازه اونا گشنگی میکشی؟ بد بختی میکشی؟ واقعا که ...
منم نمیدونم چرا شما اینقدر از اسرائیل و آمریکا دفاع میکنی و به قول خودت توهم خوبی آمریکا رو گرفتی ؟! دشمنی اونا کاملا واضحه , چیزی نیست که بگی وجود نداره :)به نقل از Bahar_R :دوست عزیز اسرائیل کجا بود ؟ سوریه جنگ داخلی داره یه سری البته گروه های القاعده هم واردش شدن ولی به اسرائیل کاری نداره .
من نمیدونم چرا ملت ما توهم توطئه ی اسرائیل و آمریکا گرفتن