- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 97
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر
پاسخ : اینجا کسی هست که به ایرانی بودنش افتخار کنه؟؟
....
...
.
....
...
.
به نقل از nobodyAtall :این که به کشورت افتخار کنی فایده ی زیادی نداره...
کشورت باید به تو افتخار کنه!!
به نقل از meris-78 :مگه میشه آدم هر چی بگه از ایران متنفرم ولی باز رگ غیرت آدم بر می خوره که ببینه ایران
یک کشور جهان سومه
ما باید به ایر انی بودن خود افتخار کنیم و سعی کنیم که به اوضاع سرو سامون بدیم
ای دل غم دیده حالت به شود دل بد مکن وین سر شوریده باز آید به سامان غم مخور
به نقل از ساعت مچی :خیلیا از اوضاع جامعه راضی نیستن اما باعثش کیه؟
خودمون!
به نقل از zohreh.sh74 :من که افتخار می کنم به ایرانی بودن خودم....
دقت کردین هر وقت هر چی میبینیم می گیم ایرانیا فلانن و ایرانیا پشمدانن؟
دقت کردین خودمونو جدا می دونیم؟
بابا مشکلی هم اگه باشه از خودمونه...از تربیت خانوادگیه....از فرهنگمونه که خودمون باید درستش کنیم....
به نقل از na$im :ی نکته فقط:
این به نظر من اصلا درست نیس که وقتی کسی میگه افتخار نمیکنم شما همه بهش هجوم بیارین دیس بدین اخه اون نظرشو گفته و بهتره تو یک سری چیزها به نظر هم احترام بذاریم! :) :)
به نقل از Agent 47 :اینارو تو یه بلاگ دیده بودم سیو کرده بودم دیدم بد نیست تو تاین تاپیک هم شیر کنم!
به خاطر همین چیزا در کل احساس خاصی نسبت به ایران ندارم البته بیشتر دوست دارم تو ایران نباشم! ولی خب هر کشوری باشم کار خودم رو میکنم و سعی میکنم که خدمت کنم.
انیشتین:
من مخالف هرگونه ملی گرائی و حتی مخالف صرفاً چیزی در حد میهن دوستیهم هستم ، ملی گرائی و ناسـيوناليسـم یک مرض بچگانه اسـت آبله ای كه نوع بشـر به آن مبتلا میشود. احساسات ملی ، جامعه بشر و زبان لاتین را نابود کرده است . به عقیده من ، توسعه اسفناک ملی گرائی ، در هر جائی ، ارتباط تنگاتنگی با نهاد "خدمت سربازی" [ و یا عناوینی که کمتر حالت تهاجمی دارند مثل "ارتش ملی" ] دارد . هرکشوری که خواستار بهره کشی خدمت سربازی ساکنانش است مجبور است که روحیه ملی گرائی و وطن دوستی را در آنهاتقویت کند و همواره زنده نگه دارد .صنایع جنگ افزار سازی ؛ یکی از بزرگترین خطراتی که بشر را به ستوه آورده اند ؛ قدرت اهریمنی خود را در پس ملی گرائی پنهان کرده است .
جرج برنارد شاو (نویسنده شهیر و خالق هاکلبری فین) :
جهان شما هرگز روی آرامش بخود نخواهد دید، تا زمانیکه وطن گرائی و میهن دوستی را از نژاد بشر طرد نکنید .
منتسکیو (سلطان مطلق علوم سیاسی آمریکا و اروپا) :
اگر من بدانم کاری که انجام می دهم برای کشورم مفید است ، ولی باعث آسیب به گونه انسان می شود، هرگز آنرا به منصه ظهور نمی گذارم ، زیرا در وهله نخست من ضرورتاً شهروند جامعه جهانی هستم ، و در مرتبه دوم بصورت تصادفی یک فرانسوی هستم،
تولستوی:
میهن دوستی ، در ساده ترین ، واضح ترین و بدیهی ترین مفهوم خود چیزی نیست بجز : ابزار جاه طلبی حکام ، تمایلات حریصانه ، و گذشتن از عقل ، وجدان و کرامت انسانی ِ کسانی که برده وار اسیر قدرتند.
فرق میکنه ولی خیلی هم دور از ناسیونالیسمی نیست.نکته اول اینکه ملی گرایی و وطن پرستی خیلی با افتخار کردن کسی به سرزمینش فرق میکنه
منم نگفتم افتخار نکنید چون باعث میشه به فکر بقیه مردم نباشید فقط یه چند تا جمله رو از بزرگان نقل قول کردم که بگم بعضیا دچار خود بزرگ بینی نشن.بعدشم کسی نگفته که وقتی به سرزمینت افتخار میکنی نباید به فکر بقیه مردم در سرزمین های دیگه باشی ...
این خودش از انسانیته که در کنار افتخاراتت , کار هایی رو انجام بدی که نه تنها برای مردم خودت بلکه برای همه مردم مفید باشه
و قرار نیست وقتی داری به کشورت کمک میکنی باعث آسیب به بقیه مردم بشی .
خیلی از مردم به کشورشون کمک کردن و باعث آسیب به بقیه شدن. جنگهای جهانی و بمب اتم و ... هم از کمک کردن یک ملت به کشور خودش شروع شده.و قرار نیست وقتی داری به کشورت کمک میکنی باعث آسیب به بقیه مردم بشی ...
جوک میگی؟ من فکر کردم همهی این دانشمندا و سیاست مدارا و افراد بزرگ جمع شدن که این جمله ها رو راجع به ایران بگن!و اینکه منظور این جمله ها ایران نبوده و باید ببینی این جمله ها هر کدوم واسه چه دورانی و کجا بوده , و فکر کنم دیگه مشخصه و میشه فهمید این چیزا رو...
به نقل از Agent 47 :فرق میکنه ولی خیلی هم دور از ناسیونالیسمی نیست.
منم نگفتم افتخار نکنید چون باعث میشه به فکر بقیه مردم نباشید فقط یه چند تا جمله رو از بزرگان نقل قول کردم که بگم بعضیا دچار خود بزرگ بینی نشن.
خیلی از مردم به کشورشون کمک کردن و باعث آسیب به بقیه شدن. جنگهای جهانی و بمب اتم و ... هم از کمک کردن یک ملت به کشور خودش شروع شده.
جوک میگی؟ من فکر کردم همهی این دانشمندا و سیاست مدارا و افراد بزرگ جمع شدن که این جمله ها رو راجع به ایران بگن!
معلومه راجع به ایران نبوده. اینا یه جملهی کلیه یعنی آقای X که تو فلان کشور هستی دچار خودبزرگ بینی و ملی گرایی افراطی نشو. خب این نه تنها به ایران به یهودیها، نازیها آمریکایی ها، انگلیسی ها و به همه مربوطه.
در کل من که چیز زیادی تو کشورم پیدا نمیکنم که بهش افتخار کنم.
خیلی از مردم به کشورشون کمک کردن و باعث آسیب به بقیه شدن. جنگهای جهانی و بمب اتم و ... هم از کمک کردن یک ملت به کشور خودش شروع شده.
حرف حساب جواب نداره و حرف شما هم حرف حسابهبه نقل از @ /\/ i \/\/ :در واقع بايد ميپرسيدي كسي هست افتخار نكنه...به اين نام مقدســـ....
خب اينكه واضحه!به نقل از ملـیـــکا :میگم فکر میکنم بهتره بیایم ببینیم چی باعث میشه بعضیا افتخار نکنن؟؟
خب بسه اخه هی همه میان میگن افتخار میکنیم بحث دنباله دار نمیشه