- نام مرکز سمپاد
- Allame Helli.II
- شهر
- Tehran
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- Tehran Polytechnic
- رشته دانشگاه
- Electrical Engineering
پاسخ : قوانین انجمن - پیشنهادات و انتقادات

منظور من از جذابیت ، مثلا تشکیل یه تیم برای ماهنامه نجوم سمپادیا بود که با همکاری هم و ایمیل و بقیه چیزا هر ماه یه ماهنامه بیرون بدیم و این خودش باعث جذابیت کار میشه و از عموم بچهها هم مقاله بگیریم
یا مثلا همکاری بچههایی که توی یک شهر هستند برای یک فعالیت نجومی ، این رو روش فکر کنید لطفا 
آره ولی باید دقت کنیم که اکثر مسایل کیهانشناسی تهش به فیزیک نوین امروز میرسه و خوب چون تخصصی میشه یه مقداری سخت میشه و بحثهای کیهانشناسی معمولا اولش خیلی طرفدار داره ولی بعد که یه مقدار دقیق میشه دیگه حوصله ملت سر میرهبه نقل از Leonora :ولی یه مسئله ای هست ، اونم اینه که بچه ها معمولا توی بحث هایی که یه خورده تخصصی میشه ، شرکت نمیکنن !!!
اما فک کنم در کل موضوعات کیهان شناسی برای اکثریت جالب تر باشه ....

به نقل از Lady moon :بنظر من یه دلیل میتونه این باشه که بچه ها درک درستی از نجوم ندارن اگه تاپیک هایی درباره ی موضوعات جالب زده بشه مثه کرم راه و ماده ی تاریک و ... شاید بچه ها هم بیشتر جذب بشن
منظور من از جذابیت ، مثلا تشکیل یه تیم برای ماهنامه نجوم سمپادیا بود که با همکاری هم و ایمیل و بقیه چیزا هر ماه یه ماهنامه بیرون بدیم و این خودش باعث جذابیت کار میشه و از عموم بچهها هم مقاله بگیریم
یا مثلا همکاری بچههایی که توی یک شهر هستند برای یک فعالیت نجومی ، این رو روش فکر کنید لطفا