خب حالا اگه موافقید بیشتر آشنا بشیم بفرمایید.اگرم نه که هیچبه نقل از ..باران.. :خب اونجور که clever child میگف تا همین یه ساعت پیش آره 4،5 نفر بودن حالا ایشالا بیشتر بشیم!
منم که فهیدین میام دیگ!
به نقل از paradox of sand :جلوی در ِ اصلی ِ شبستان واسه قرار خوبه! اونجا چندتا بنر ِ عکس ِ بزرگ هست که میتونید با اونا آدرس بدید! حواستون باشه زیر ِ سقف و اینا قرار نذارید مثه ما آواره میشید!![]()
ما روی چمنای روبروی شبستان نشسته بودیم، کنار ِ ساندویچ فروشی ها! یذره شلوغ بود! اگه از شبستان به سمت مترو بهشتی برید کلی چمن هست که خلوته و سایه هم داره!
ادرس دقیق تر بگید لطفابه نقل از Vip :جلوی دره اصلی شبستان یه جارودرس کردن موکت انداختن سایه بونم هس حدودن هم جایه خلوتیه.ولی توی چمنا افتضاح شلوغ میشه.به نظرم واسه نشستن خوب نیس
فهیمه؟! ... بابا من باهاتون میام دیگه! گم نمیشید! نترس! اگه من گم نشدم یعنی هیچ احد الناسی هم گم نخواهد شد!به نقل از F@|-|!mEh :فکر نکنم واسه ساعت خیلی بتونیم بحث کنیم , بالاخره داریم از مدرسه میایم و وقت زیادی نداریم
در مورد جا هم , اونایی که رفتن بگن , بهتره
ادرس دقیق تر بگید لطفا![]()
![]()
خیلی اطلاعات خوبی بود. ممنون واقعابه نقل از ! مــ ـر یـمـ ـ ! :جلوی دستشویی بهترین جاس
چون همه میشناسن
حتی تو نقشه ام بزرگ آدرسش هس
حالا قرار نیس که دقیقن جلوی در دستشویی قرار بذارید
همون اطرافم باشه زود پیدا میشه
بچه ها مواظب ماشینای گشت باشید که خطر ناکن؛
ساندویچ سرد نخورید؛بد مزس؛
روچمنای بغل ساندوچ فروشیم نشینید چون بشدت بهتون پشم میچسبه و افتضاح میشید؛
شئونات اسلامی را رعایت کنیدبه نقل از sarvenaz_dm :خیلی اطلاعات خوبی بود. ممنون واقعا
فقط یه چیزی برای اینکه گشت نیاد دنبالمون دقیقا باید چیکار کنیم عایا؟؟ احتمالات رو درنظر بگیرید
من از یه چیز دیگه ای هم میترسم. الان نزدیک انتخاباته و تجمع افراد هر چند کوچک اونم از نوع مختلط خیلی تو چشمه :-ss
نه بابا نخود تو آش چیه ، شما دوست عزیز مایی( تحت تاثیر اتفاقات امروزم)به نقل از پَژال :شئونات اسلامی را رعایت کنید... نه واقعا کاری ندارن!
اصلا تو چشم نیست! مطمئن باشید!
(البته باید ببخشید که مثل نخود تو آش پریدم وسط حرفاتون ... ولی خب ارشاد اصلا کاری نداشت! خب حداقل تا اونجایی که من دیدم ! یا بهتره بگم ندیدم! )