sp.ring
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- FRZ
- شهر
- Y
- سال فارغ التحصیلی
- 1402
- مدال المپیاد
- دو مرحله 1 و دیگر هیچ
- دانشگاه
- لطفا منتظر بمانید
اعتمادی به هیچ کدوم از شبکه های خبر ندارم ولی خب احتمالا حداقل 50 درصد اخبارو درست گزارش میدن تا بتون 50 درصد دیگه رو بتونن با دروغ پوشش بدن
به هر حال سواد رسانه ای که خوندیم تنها خوبی ای که داشت این بود که بزرگ نمایی رو بهمون نشون دادن
معلممون خانوم واقعا تیزی بود و مهندس کامپیوتر بود ولی بازم به خاطر اوضاع جامعه مجبور به تدریس کتاب بشیری شده بود
به هر حال که درمورد اخبار خیلی بحث شد سر کلاسمون و تهش به این تنیجه رسیدیم که هیچکدوم از خبر گزاری ها حقیقتو نمیگن و برای به دست اوردن یه دیدگاه نسبتا درست
باید همه رو دنبال کنی
ولی خب من نه وقتشو دارم نه علاقه ای به دونستن شون
بهترین راه فهمیدن اخبار روزمره قدم زدن بین مردم و توجه به مشاهدات خودته
شیاشتم که از پایه دروغه
به هر حال نمیشه دید حقیقتی توش هست یا نه بنابر این مجبور به قبول یا بی تفاوت از کنارشون رد شدن میشی
به هر حال سواد رسانه ای که خوندیم تنها خوبی ای که داشت این بود که بزرگ نمایی رو بهمون نشون دادن
معلممون خانوم واقعا تیزی بود و مهندس کامپیوتر بود ولی بازم به خاطر اوضاع جامعه مجبور به تدریس کتاب بشیری شده بود
به هر حال که درمورد اخبار خیلی بحث شد سر کلاسمون و تهش به این تنیجه رسیدیم که هیچکدوم از خبر گزاری ها حقیقتو نمیگن و برای به دست اوردن یه دیدگاه نسبتا درست
باید همه رو دنبال کنی
ولی خب من نه وقتشو دارم نه علاقه ای به دونستن شون
بهترین راه فهمیدن اخبار روزمره قدم زدن بین مردم و توجه به مشاهدات خودته
شیاشتم که از پایه دروغه
به هر حال نمیشه دید حقیقتی توش هست یا نه بنابر این مجبور به قبول یا بی تفاوت از کنارشون رد شدن میشی