• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تصور ما از کاربران، شقایقツ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع no one
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : تصور ما از کاربران، شقایقツ

سلام :)
قدت تقریبا بلنده فک میکنم..نه چاق نه لاغر...پوست سبزه ..چشِ سیاه و همچنین موهات سیاهِ . فک نکنم خیلی اسپرت باشی... عینکی ;D
از اینایی که شخصیت محکمی دارن بهت نمیا زیاد زود رنج و اینا باشی...مهربونی فک کنم..منظمم که اصن..جدی..
(نمیدونم چرا احساس میکنم همه تصورام اشتباهه ;D )

خب شقایق خانم :)
من به شخصیت واقعیت کار ندارم،شخصیت تو سایت رو میگم:
قدت بلنده موهاتم همچنین.چشات رنگیه،پوستت سفید،لاغری
بعد :-?جدی در کارها ،زود بهت بر میخوره ;Dبه وقتش مهربونم هستی
ودیگر هیچ :-"

راستش من قبلنا خیلی میترسیدم ازت :-" . چون اولین تاپیکی که تو سمپادیا زدم بلافاصله قفلیدی :-" .اون موقع فقط مدیر سمپاد بودی انگار
توی مدیریتت هم کاملا موفقی به نظرم.هر وقت هم پ.خ زدم ج دادی و اگرم نیاز به رسیدگی بود انجام دادی :-"

پاسخ : تصور ما از کاربران (ورژن جدید)z@hra

قرمزا غلطه، سبزا درست ;;) ;D
به نقل از F@|-|!mEh :
نوبت توئه؟ :-" هوم ؛؛؛)

خب شقایق :دی

به نظرم قد متوسط ولی ریزه میزه[خیلیم ریزه میزه نیستما :-؟]، موهای بلند با یه حالت خاص :دی
رک ولی با ادب و مهربون ،[بعله، ادب یک رکن اساسی در زندگی این جانب است ؛؛؛)] آروم [چی باعث شد فک کنی من آرومم فهیمه؟! :))]ولی شیطنت های خاص خودتو داری
یه نظرم خاصی حی میکنم داری ...[ها؟! :-؟ :د]

فعلا همین تا بعد :-" مرسی فهیمه!تصوراتت خیلی درست بود؛؛)

به نقل از نیلوفر ب. :
خب شقايق ؛؛)
دوست داشتني >:D< [ :-اعتماد به نفس]بإحال ودرس خون
عينكي [تازه عینکی شدما :-<]،قد بلند[متوسط :-؟ 160 و اینا :د] ،مهربون :P [همیشه سعی میکنم اینطور باشه]
مرسی نیلوفر ؛؛)

به نقل از مهـشـاد :
شقایق :-? ؛؛)
قد و هیکل متوسط؛عینکی[به تازگی :-"]؛پوست روشن[نه سبزه، نه سفید :دی ترکیبی!] با چشمای تقریبا روشن ^-^ [قهوه‌ای خیلی روشن ؛؛)]؛موهای مشکی [کاملاً مشکی نیس، به خرمایی میزنه :د] و لخت و تقریبا بلند.
تقریبا جدی؛مهربون؛باحوصله [عموماً حوصله‌دارم :-" :دی]؛بعد :-? :-? :-? نمیدونم دیگه :-"
مرسی مهشاد ؛؛؛)

به نقل از علی‌سینا :
زود قضاوت میکنه [آدم عاقل عقل داره، براساس شواهد و قرائن تصمیم می‌گیره]بیش‌تر وقتا ولی دلش پاکه و ساده ![ساده که نه، رک و راستم بیشتر! :د اهل دوز و کلک هم نه]
از منم بدش میاد ;D
خیلی تلاش میکنه واسه هدفش و همیشه هم بش میرسه. [تقریباً]
همینا!

مرسی.

به نقل از sahere :
شناختی ندارم اصن. ولی دلم خواس بگم .شخصیت فرضی رو ترسیم میکنم :-" :)) [خیلی هم خوب :))]

موهای مشکیه فر[نه کاملاً مشکی، نه کاملاً فر :))یه چیزی بین مشکی و خرمایی و یه چیزی بین فرو صاف :د].صورت گرد [فک کنم کشیده‌س صورتم :-؟].قد 159.لاغر.سبزه تیره کلا.[ر.ک جواب پست مهشاد ؛؛؛)]

اخلاقشو نمیگم ولی علایق فرضیشو ذکر میکنم :-"
دلش میخواد فضا نورد شه و به کهکشانای دیگه سفر کنه با خودشم یه سگ پشمالوی کوچیک داشته باشه . [ :)) خیلیم شیک و مجلسی :)))) چی شد که به این فکر افتادی؟ :-" زیاد رویا پرداز نیستم، واقع‌بین ـَم در واقع ؛؛؛)]

خانوم شقایق :-" بیا یه پخ بده بات آشنا شم ؛؛) :-"

مرسی فاطمه ؛؛؛)

به نقل از khadijeh1998 :
به به شقایق جون خودمون ;) [ ؛؛؛) :د]
ویژگی های ظاهری: تقریبا قد بلند [متوسط :-؟] , نه لاغر نه تپل, سبزه [زیاد نه] با چشمایی مشکی,صورت یکم کشیده,موهای پرپشت ;D
فعلا لطف کن همینا رو تایید کن تا به ویژگی های اخلاقی برسیم :)

درست بود اکثراً؛مرسی خدیجه ؛؛)

به نقل از Bahar_R :
از نظر ظاهری مو مشکی [نه کاملاً :د]، چشم قهوه ای تیره [روشن :دد]، کاملا سفید نیستی فکر کنم یه کم سبزه شاید، قد حدود 163 اینا [یه کم کمتر :-؟]. فعلا همینا به ذهنم اومد :دی
بیا بگو من چقد خوب حدس زدم :-" ;;) چقّـــــد خوب حدس زدی بهار ؛؛؛) :ددد خوب بود راضیم ازت ؛؛)

مرسی بهار ؛؛؛)

به نقل از z@hra :
شقايق ;;) [ ؛؛؛؛) :د]
شيطونى :-" مهربونى. مسئوليت پذير هم هستى. [اغلب! :دی البته به شرطی که اون چیزی که بهم محوّل میشه رو دوس داشته باشم :دی]
همه چيت رنگ و وارنگه مثن. :-" کلا تصورم ازت خيلى شاد و رنگيه. ;D شايد به خاطر آواتاراته. :-" [خیلیم خوب :)) با تشکر از آواتارام که به شناختم کمک میکنن :دد]
بعد ديگه پرانرژى و شادى بيشتر وقتا. ;;)
:-" [کاملاً درست، دست بزنید برا زهرا ;;) :)) >:D<]

مرسی زهرا ؛؛؛)

به نقل از فندق ؛؛) :
شق. ;;) :-"" [یک ؛؛؛؛؛؛) :-" :د]
نمی‌دونم چرا یه حسی بم میگه ریزه میزه ای. :-" [به حسّت بگو زیاد ریزه میزه نیستم ;;) ;;)متناسب :-؟]
مهربونی. می‌خندونی آدما رو. شادی و اینا. دوست‌داشتنی ای. ؛؛) :د [همشون اغلب مواقع!البته فک نکنی اصن عصبانی یا خشن نمی‌شَما :-"اونم میشم :د][مرسی از این همه مثبت‌اندیشیت راجع‌به من >:D<]

× می‌دونم رو اسمت حسّاسی. می‌دونم. #آه :-" [#آه،آه‌تر، خیلی آه‌تر :-<< :دی]

مرسی یکتا ؛؛؛)

به نقل از آرامش :
دختر مهربونی [؛؛؛؛)]هستی و نسبت به بقیه مدیرا اصلا ترسناک نیستی بنظرم ، نمیدونم شاید چون همسنیم اینطوری فکر میکنم :دی [آره، بقیشون ترسناکن :-"""]
بعد خیلی شبیه بلوچی ـا هستی [من بلوچ نیستم، من سیستانی ـَم! ;;)سیستانی ـا با بلوچا کلّی فرق دارن!]، مثلا سبزه ای [یکم :د]
موهات تا یکم از شونه هات پایین تره ، ینی روی بازوهاته
ابروهات یه خورده پیوسته ـس
قدت حدود 165 [کمتر :د]، وزنت 55 اینا مثن [49 کیلوئم :))]
خیلی زود با کسی صمیمی نمیشی ولی اگه صمیمی بشی کاملا صمیمی میشی :دی
اگه عصبانی بشی بد عصبنی میشی :-? [این دو خط کاملاً لایک :)) دقیقاً زدی وسط خال!]
همین دیگه ;D

مرسی آرامش ؛؛؛)

الان بعد شقايق كيه؟

به نقل از فـاطّ.. :
شقایق: ;;)
سـلام خـوبی؟ ;;) [خوبم تو خوبی؟؛؛)]
بـه نظـر مـن یـه دخـترِ نسبـتا تپـل قـدم حـدود 159 تا 163 بعـدش چشـماتم عسـلی رو بـه قهوه ای رنگ پـوستـم روشن و مـوهای خـرمایی ;D [یکم سبزه/مشکی نزدیک خرمایی :د]
چشـاتم نسبتا بزرگـه [اندازه‌ش معمولیه :-؟ بزرگ ینی چجوری؟ :-"]دهـآن کوچک صورتی مانند [اینم معمولیه :-؟ دهن همه صورتیه فک کنم :د]و لپـای بیرون زده شده ;D
این بچه آ زیادی به عینکی بودنت اشاره کردن گفدم منم بگم :))[ آقا قبول نیس، من تازه عینکی شدم خب :-< :))]
همـین ;D

مرسی فاطمه! ؛؛)

به نقل از MBLAQ :
سلام :) سلام ؛؛)
قدت تقریبا بلنده فک میکنم [متعادل :-؟نه خیلی بلند، نه کوتاه]..نه چاق نه لاغر...پوست سبزه [تقریباً]..چشِ سیاه و همچنین موهات سیاهِ [نه کاملاً :دی]. فک نکنم خیلی اسپرت باشی [زیاد تو قید و بند این چیزا نیستم، بسته به احوالاتم، یه روز اسپرت ، یه روز دخترونه تر! :د]... عینکی ;D
از اینایی که شخصیت محکمی دارن[البته اینو بقیه باید بگن، ولی فک کنم آره :د] بهت نمیا زیاد زود رنج و اینا باشی...مهربونی فک کنم..منظمم که اصن[تقریباً :-"]..جدی..[بیشتر مواقع :دی]
(نمیدونم چرا احساس میکنم همه تصورام اشتباهه ;D ) [با توجه به اینکه هیچ برخوردی نداشتیم خیلیم خوب بود :دی]

مرسی زهرا ؛؛)

به نقل از شقایق. :
خب شقایق خانم :) عه شرا 8->>
من به شخصیت واقعیت کار ندارم،شخصیت تو سایت رو میگم:
قدت بلنده [مناسب :-؟]موهاتم همچنین.چشات رنگیه [قهوه‌ای روشن رنگی محسوب میشه ، نه؟ :-"]،پوستت سفید[تقریباً، یکمم سبزه]،لاغری [بی‌ام‌آی ـَم 20.93 ـه، در نتیجه وزنم مناسبه ؛؛)ها ، لاغرم :دی]
بعد :-?جدی در کارها ،زود بهت بر میخوره [فک نکنم :-؟ نظر تو چیه؟! :-"] ;D به وقتش مهربونم هستی
ودیگر هیچ :-"

مرسی شرا >< ؛؛)

به نقل از ایلیا :
راستش من قبلنا خیلی میترسیدم ازت :-"[از من؟ :-" من ترس دارم اصن؟! :-" >) :د] . چون اولین تاپیکی که تو سمپادیا زدم بلافاصله قفلیدی :-" .اون موقع فقط مدیر سمپاد بودی انگار [اون که جز شرح وظایفهف کاریش نمیشه کرد :-" کاربر جدیدائم معمولاً خیلی موجودات روی اعصابی ـَن :-"]
توی مدیریتت هم کاملا موفقی به نظرم.[مچکرم! :د]هر وقت هم پ.خ زدم ج دادی و اگرم نیاز به رسیدگی بود انجام دادی :-" [:دی]

مرسی ایلیا ؛؛)

مرسی از همه، راضیم ازتون ;;)

خوب نفر بعد کیه ؟خودشو معرفی کنه؟

• لایک
امتیازات: Diyar

والا منو گفتن میزاریمت تو لیست ;D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا