من به خودم افتخار می کنم!!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع uranuscelona
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به خودت افتخار می کنی؟

• خیلی زیاد

رای‌ها: 24 24.2%
  • چرا که نه؟

رای‌ها: 46 46.5%
  • کار خاصی انجام ندادم.

رای‌ها: 16 16.2%
  • نه اصلا

رای‌ها: 13 13.1%

• رای‌دهندگان
    99
قبلا خیلی به خودم افتخار میکردم.به درسم،تیپ بدنیم،دوستام،اطلاعات سیاسی و اعتقادیم و غیره /:
ولی الان فهمیدم اینا هیچ ارزشی ندارن!
یکی دو هفته ای هست فهمیدم چه قدر آدم مزخرفیم : (
پ.ن: با انرژی مثبت الکی هم نمیتونم کنار بیام. دقت که میکنم میبینم با نبود من شاید برای یکی دو ماه تغییراتی پیش بیاد تو دوستام و اطرافیانم، ولی بعدش درست میشه.کسی بهم نیاز نداره /:

ی همچین حسی رو دارم تجربه میکنم کاملا
هرچی هست خعلی مزخرفه
لعنتی

من به تنها چیزی که افتخار میکنم اینه که بین بیست میلیون (و یا بیشتر) اسپرم من موفق شدم:)). وگرنه ، من کاری برای بشریت انجام ندادم که به خودم افتخار کنم (البته هنوز خیلی وقت دارم تا کاری کنم که همه بهش افتخار کنند )

.

آخرین ویرایش:
  • لایک
امتیازات: lys
به خودم افتخار میکنم بابت کارای خوبی که انجام دادم...
به خودم افتخار میکنم بابت کارای بدی که میتونستم انجام بدم و انجام ندادم...
میدونم که یه سری اشتباه دارم و سعی میکنم که دیگه انجامشون ندم،ولی اینم میدونم که انسانی وجود نداره که بدون اشتباه باشه....همه بالاخره حتی یه جا اشتباه کردن!....مهم اینه که از اشتباهت درس بگیری و دیگه تکرارش نکنی....

من به خودم افتخار میکنم نه برای اینکه خیلی موفقیت های پی در پی دارم نه اصلا فقط
به خودم افتخار میکنم چون میتونم بخندم و این بزرگترین افتخار زندگیمه که میتونم شاد زندگی کنم
حتی با مشکلات خیلی خیلی زیاد (:
شماهم به خودتون افتخار کنین نه برای موفقیت هاتون افتخار کنین به خودتون اگه میتونید زندگی کنید ;;)

من به خودم افتخار می کنم چون در مقابل سختی ها و.....
حس سیب زمینی دارم وهمیشه میخندم
سیب زمینی خنده رو بهت افتخار میکنم:D:D

افتخار به خودم که اصلااااا حرفشو نزن:D:-"
اما به خانواده ام شاید!البته افتخار که نه
اما خیلیییی خوشحالم که همچین خانواده ای دارم:x:x
احساس میکنم باعث سرفرازی منن:x

من به خودم افتخار نمی کنم.چرا باید افتخار کنم؟
تو یکی از بهترین دانشگاه های ایران داری یکی از بهترین رشته هارو میخونی
اخلاق خوبی داری که باعث شده همه دوستت داشته باشن

من به خودم افتخار میکنم چون هرکسی چیزایی که من از سر گذروندمو تجربه میکرد تاحالا دیوونه شده بود... خب دیوونه تر "-:

منم ب خودم افتخار میکنم که چیزایی که دارم خودم بدستشون آوردم نه با پولِ بابام یا با فَخرِ اصل و نسب و یا با پارتی هایِ مکرّر و یا چیزهایی که دست تقدیر بوده :))

منم ب خودم افتخار میکنم که چیزایی که دارم خودم بدستشون آوردم نه با پولِ بابام یا با فَخرِ اصل و نسب و یا با پارتی هایِ مکرّر و یا چیزهایی که دست تقدیر بوده :))

از کجا معلوم اگر در یک خانواده متفاوت به لحاظ اقتصادی و... متولد میشدی به چیزایی که الان داری میرسیدی؟!
.......................................

من به خودم افتخار میکنم که در زندگیم خیلی بلند و رفیع ریده ام .

از کجا معلوم اگر در یک خانواده متفاوت به لحاظ اقتصادی و... متولد میشدی به چیزایی که الان داری میرسیدی؟!
.......................................
.

آفرین سخن زیبایی گفتی موافقم :))
من خودم یکی از مخالفان این نوع آفرینشم که ما نقشی در خانواده ش نداشتیم . ولی خب تا جایی که دستم بوده سعی کردم ایگنور کنم بی عدالتی هارو.
از یه جایی به بعد دست ما نیست حتی اگه بکشیم خودمونو.
رجوع شود به بانگ @Kda1998

خب هم افتخار میکنم هم نمی کنم :-? به خودم افتخار می کنم چون تونستم و می تونم کودک درونم رو زنده نگه دارم ||=|| ولی به سست بودم اصلا افتخار نمی کنم>:P>:P[-|

Back
بالا