- شروع کننده موضوع
novanda
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 6 - فرزانگان امام رضا
- شهر
- تهران-لاهیجان
سلام
آیا دنبال سریال جذابی میگردید که شما را با دنیا ی پزشکی آشنا کند؟
آیا به دنبال سریالی هستید که کارکتر های اسطوره ای داشته باشد ؟
آیا از سریال های کلیشه ای و یا مسخره ی پزشکی که دید حقیقی ای از رشته پزشکی به شما نمیدهد خسته شدید ؟
جـــوابـــ همـه ی ســوال هـای شمــا ایــــنجـــاســت در ایـن تــاپــیک با مـوضـوع سریال جـذاب
این سریال درباره ی یک گروه پزشک هست که در تشخیص بیماری خبره هستند و داستان هم حول اتفاقات و نتایج تشخیصاتشون میچرخه . البته این سریال بهترین سریالی ـه که در امـور پزشکی ساخته شده . چون برخلاف Grey's Anatomy که بیشتر مسخرهس و اصلا دید واقعی از پزشکی بشما نمیده ، علاوه بر جذاب بودن واقعی تره . که البته بخش اعظم جذابیت این سریال بخاطر کارکتر دکتر هاوس که اسم سریال هم به خودش اختصاص داده با لقب شرلوک هولمزی در بیمارستـان !
البته این سریال مورد استقبال پزشکان هم قرار گرفته . برای مثال پدر و مادر من این سریال رو اگر یه شب نبینند خوابشون نمیبره
بازیگران
Hugh Laurie
با بازی در نقش دکتر هاوس
Lisa Edelstein
در نقش «کــادی» رئیس بیمارستان
Robert Sean Leonard
در نقش «جیــمــز» و رفیق دکتر هاوس
Jennifer Morrison
در نقش «الـیــسـون»
Jesse Spencer
در نقش «رابــرتـــ»
Omar Epps
با بازی در نقش «اریــک»
و....
در کل فیلم عــــالـــــی ـه !
شدیدا پیشنهاد میشه !
اين همه زحمت ! لايكي چيزي
آیا دنبال سریال جذابی میگردید که شما را با دنیا ی پزشکی آشنا کند؟
آیا به دنبال سریالی هستید که کارکتر های اسطوره ای داشته باشد ؟
آیا از سریال های کلیشه ای و یا مسخره ی پزشکی که دید حقیقی ای از رشته پزشکی به شما نمیدهد خسته شدید ؟
جـــوابـــ همـه ی ســوال هـای شمــا ایــــنجـــاســت در ایـن تــاپــیک با مـوضـوع سریال جـذاب
Doctor House
[nb]من باید برم تو کار تبلیغات ماهواره استعداد دارم [/nb]این سریال درباره ی یک گروه پزشک هست که در تشخیص بیماری خبره هستند و داستان هم حول اتفاقات و نتایج تشخیصاتشون میچرخه . البته این سریال بهترین سریالی ـه که در امـور پزشکی ساخته شده . چون برخلاف Grey's Anatomy که بیشتر مسخرهس و اصلا دید واقعی از پزشکی بشما نمیده ، علاوه بر جذاب بودن واقعی تره . که البته بخش اعظم جذابیت این سریال بخاطر کارکتر دکتر هاوس که اسم سریال هم به خودش اختصاص داده با لقب شرلوک هولمزی در بیمارستـان !
البته این سریال مورد استقبال پزشکان هم قرار گرفته . برای مثال پدر و مادر من این سریال رو اگر یه شب نبینند خوابشون نمیبره
بازیگران
Hugh Laurie
با بازی در نقش دکتر هاوس
Lisa Edelstein
در نقش «کــادی» رئیس بیمارستان
Robert Sean Leonard
در نقش «جیــمــز» و رفیق دکتر هاوس
Jennifer Morrison
در نقش «الـیــسـون»
Jesse Spencer
در نقش «رابــرتـــ»
Omar Epps