pershia کاربر حرفهای ارسالها 416 امتیاز 2,074 نام مرکز سمپاد فرزانگان6 شهر تهران مدال المپیاد نجوم دانشگاه UT\AUT رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2013/5/15 #11 پاسخ : چگونه دروس حفظی را به خاطر بسپاریم؟ یه راحش هم اینه که با مسخره بازی درآوردن حفظ کنید جواب میده (امتحان شده ... حفظ 7 شعر یک روزه، تضمینی B-) )
پاسخ : چگونه دروس حفظی را به خاطر بسپاریم؟ یه راحش هم اینه که با مسخره بازی درآوردن حفظ کنید جواب میده (امتحان شده ... حفظ 7 شعر یک روزه، تضمینی B-) )
شب بو کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 499 امتیاز 3,824 نام مرکز سمپاد فرزانگان4|فرزانگان1تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه تهران رشته دانشگاه انسانشناسی 2013/5/16 #12 پاسخ : چگونه دروس حفظی را به خاطر بسپاریم؟ به نظر من بعضی از درس ـای حفظی رو باید مفهومشو فهمید بعد هم یه دور خوند بعد سر امتحان میشه مفهمومی نوشت من که بعضی از درسـا رو اینجوری میخونم جواب میده ! مثه دینی !
پاسخ : چگونه دروس حفظی را به خاطر بسپاریم؟ به نظر من بعضی از درس ـای حفظی رو باید مفهومشو فهمید بعد هم یه دور خوند بعد سر امتحان میشه مفهمومی نوشت من که بعضی از درسـا رو اینجوری میخونم جواب میده ! مثه دینی !