METRO:LAST LIGHT

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع rango
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

rango

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم
دانشگاه
اگه بشه شیراز یا تهران
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی و ژنتیک
کسی این بازی رو بازی کرده
برای ما بگه خوبه ؟؟ ارزش بازی کردن داره؟؟
feat-metro-last-light-wymagania-614x347.jpg

پاسخ : METRO:LAST LIGHT

بازی نکردم این قسمتشو ولی سلیقه ایه اگه از حال و هوای آخرالزمان و جک و جونورای وحشی و محیط بازی ترسناک خوشت می یاد عالیه و گرنه چرته
من خودم دوسش دارم ولی به هر کسی توصیه نمی کنه

زیاد جزو بازی های شاخ ب شمار نمیره پیشنهاد نمیشه زیاد .............

برای دسته ی خاصی از افراده آخه، اونایی که از جو ترسناک+مخفی کاری لذت می برن برای امثال من بازی عالیه ولی برای بقیه خوب یه ذره بی خوده ;D

به نقل از Black Fire :
بازی نکردم این قسمتشو ولی سلیقه ایه اگه از حال و هوای آخرالزمان و جک و جونورای وحشی و محیط بازی ترسناک خوشت می یاد عالیه و گرنه چرته
من خودم دوسش دارم ولی به هر کسی توصیه نمی کنه
علاوه بر اینا باید ناراحتی قلبی هم نداشته باشی چون ..........
البته گرافیکش خیلی تعریف نداره ولی بقیه چیزاش عالیه.

یکم بازی کردم بعدم پاکش کردم. ;D
اصن قابل قیاس با call of duty نبود.

من ک دارم بازی میکنم خیلی هم قشنگه ... یعنی ترکیب شوتر و مخفی کاری چیز قشنگی در اومده
ضمن اینکه داستان بازی هم خیلی قویه

راستی برای کسایی که نمی دونن، بازی دو تا پایان داره
به نقل از dash amir :
یکم بازی کردم بعدم پاکش کردم. ;D
اصن قابل قیاس با call of duty نبود.
این قیاس شما مثل مقایسه Call of و PES هستش ;D 2 تا سبک متفاوتن مقایسشون درست نیست

عجیبه که این بازی رو شاخ نمیدونن ! من یکی از طرفدارای هاردکور سری بازی های مترو هستم
داستان خیلی قشنگ ... محیط و اتمسفر فوق العاده ! گرافیک بازی هم اتفاقا خیلی هم سنگین هست . هر سیستمی نمیتونه با بهترین کوالیتی و AA این بازی رو اجرا کنه .
از همه بهتر هم اینه که این بازی به شدت سخته . به درد کسایی که بلد نیستن بازی بدون ترینر تموم کنن نمیخوره . من نزدیک به 50 بار تو قسمت SWAMP اش مردم .
و در آخر هم تو سایت های مختلف امتیازای بالا گرفته .گیم اسپات 9 داده . پس پلیز حرف بی پایه و اساس نزنید .

به نقل از ALt3rnA :
عجیبه که این بازی رو شاخ نمیدونن ! من یکی از طرفدارای هاردکور سری بازی های مترو هستم
داستان خیلی قشنگ ... محیط و اتمسفر فوق العاده ! گرافیک بازی هم اتفاقا خیلی هم سنگین هست . هر سیستمی نمیتونه با بهترین کوالیتی و AA این بازی رو اجرا کنه .
از همه بهتر هم اینه که این بازی به شدت سخته . به درد کسایی که بلد نیستن بازی بدون ترینر تموم کنن نمیخوره . من نزدیک به 50 بار تو قسمت SWAMP اش مردم .
و در آخر هم تو سایت های مختلف امتیازای بالا گرفته .گیم اسپات 9 داده . پس پلیز حرف بی پایه و اساس نزنید .
جوابت :
به نقل از Black Fire :
برای دسته ی خاصی از افراده آخه، اونایی که از جو ترسناک+مخفی کاری لذت می برن برای امثال من بازی عالیه ولی برای بقیه خوب یه ذره بی خوده ;D
+
متایِ 80 که این همه ادعا نداره ! ;D :-"

یه سری از امتیازاتی که به بازی داده شده :
GameSpot 9.0/10
GameTrailers 9.1/10
Metacritic (PC) 82/100
Game Informer 8.75/10
Joystiq 4.5/5 stars

من با سلیقه شخصی و اینکه بازی ترسناک یه سری دوس ندارن کاری ندارم . اینکه بازی ترسناک دوست ندارین چه ربطی به گرافیک بازی و خوفی و گیم پلی و مقایسه با COD داره ؟! :)
یاد بگیریم چیزیو دوست نداریم فقط به یه جمله "دوست ندارم اینو " اکتفا کنیم و از افزودن هجویات جدا خود داری فرماییم :)

یا اینکه می تونیم تو تاپیکش پست ندیم؟
در ضمن گرافیکش اونقدارا هم خوف نبودااا
در هر صورت تا موقعی که روی Ranger (همین بود دیگه؟) نری بازی ارزششو نداره چون یه مقدار تیر بیش از اندازه انفاق می کردن توی یکش یا چاقو می زدم یا بدون کشتنن می رفتم باز اگه در گیر می شدم تیر کم می آوردم توی 2 به اونصورت نه
البته باز هم سلیقه ی شخصیه

رفقا این Last Light قسمت دم از بازی مترو ـه دیگه؟ کسی نمیدونه قسمت اولشو از کجا دانلود کنم؟یا بخرم؟خیلی علاقه مند شدم به این بازی.
فقط میخوام اول قسمت اولشو بازی کنم بعد برم پی قسمت دومش.کسی نداره لینک بده؟​

به نقل از M@soud HIDDEN :
رفقا این Last Light قسمت دم از بازی مترو ـه دیگه؟ کسی نمیدونه قسمت اولشو از کجا دانلود کنم؟یا بخرم؟خیلی علاقه مند شدم به این بازی.
فقط میخوام اول قسمت اولشو بازی کنم بعد برم پی قسمت دومش.کسی نداره لینک بده؟​
قسمت اوّلش Metro 2033 ـست. سرچ کنی ریخته تو نت. ;D مثلاً از اینجا می‌تونی دانلود کنی.

به نقل از کیارش :
قسمت اوّلش Metro 2033 ـست. سرچ کنی ریخته تو نت. ;D مثلاً از اینجا می‌تونی دانلود کنی.
دمت گرم در حد بمب اتمی ;D

4 گیگ :o :o :o :o :o :o ننههههههههههههههههههههه ~X( ~X(

به نقل از jamesII :
زیاد جزو بازی های شاخ ب شمار نمیره پیشنهاد نمیشه زیاد .............
بر عکس خیلی هم شاخه برید ریتشو ببینید .

Back
بالا