علاوه بر اینا باید ناراحتی قلبی هم نداشته باشی چون ..........به نقل از Black Fire :بازی نکردم این قسمتشو ولی سلیقه ایه اگه از حال و هوای آخرالزمان و جک و جونورای وحشی و محیط بازی ترسناک خوشت می یاد عالیه و گرنه چرته
من خودم دوسش دارم ولی به هر کسی توصیه نمی کنه
این قیاس شما مثل مقایسه Call of و PES هستش 2 تا سبک متفاوتن مقایسشون درست نیستبه نقل از dash amir :یکم بازی کردم بعدم پاکش کردم.
اصن قابل قیاس با call of duty نبود.
جوابت :به نقل از ALt3rnA :عجیبه که این بازی رو شاخ نمیدونن ! من یکی از طرفدارای هاردکور سری بازی های مترو هستم
داستان خیلی قشنگ ... محیط و اتمسفر فوق العاده ! گرافیک بازی هم اتفاقا خیلی هم سنگین هست . هر سیستمی نمیتونه با بهترین کوالیتی و AA این بازی رو اجرا کنه .
از همه بهتر هم اینه که این بازی به شدت سخته . به درد کسایی که بلد نیستن بازی بدون ترینر تموم کنن نمیخوره . من نزدیک به 50 بار تو قسمت SWAMP اش مردم .
و در آخر هم تو سایت های مختلف امتیازای بالا گرفته .گیم اسپات 9 داده . پس پلیز حرف بی پایه و اساس نزنید .
+به نقل از Black Fire :برای دسته ی خاصی از افراده آخه، اونایی که از جو ترسناک+مخفی کاری لذت می برن برای امثال من بازی عالیه ولی برای بقیه خوب یه ذره بی خوده
قسمت اوّلش Metro 2033 ـست. سرچ کنی ریخته تو نت. مثلاً از اینجا میتونی دانلود کنی.به نقل از M@soud HIDDEN :رفقا این Last Light قسمت دم از بازی مترو ـه دیگه؟ کسی نمیدونه قسمت اولشو از کجا دانلود کنم؟یا بخرم؟خیلی علاقه مند شدم به این بازی.
فقط میخوام اول قسمت اولشو بازی کنم بعد برم پی قسمت دومش.کسی نداره لینک بده؟
دمت گرم در حد بمب اتمیبه نقل از کیارش :قسمت اوّلش Metro 2033 ـست. سرچ کنی ریخته تو نت. مثلاً از اینجا میتونی دانلود کنی.
بر عکس خیلی هم شاخه برید ریتشو ببینید .به نقل از jamesII :زیاد جزو بازی های شاخ ب شمار نمیره پیشنهاد نمیشه زیاد .............