LAST LIGHT
LAST LIGHT

LAST LIGHTعلاوه بر اینا باید ناراحتی قلبی هم نداشته باشی چون ..........به نقل از Black Fire :بازی نکردم این قسمتشو ولی سلیقه ایه اگه از حال و هوای آخرالزمان و جک و جونورای وحشی و محیط بازی ترسناک خوشت می یاد عالیه و گرنه چرته
من خودم دوسش دارم ولی به هر کسی توصیه نمی کنه

LAST LIGHT
LAST LIGHTاین قیاس شما مثل مقایسه Call of و PES هستشبه نقل از dash amir :یکم بازی کردم بعدم پاکش کردم.
اصن قابل قیاس با call of duty نبود.
2 تا سبک متفاوتن مقایسشون درست نیست
LAST LIGHT
LAST LIGHTجوابت :به نقل از ALt3rnA :عجیبه که این بازی رو شاخ نمیدونن ! من یکی از طرفدارای هاردکور سری بازی های مترو هستم
داستان خیلی قشنگ ... محیط و اتمسفر فوق العاده ! گرافیک بازی هم اتفاقا خیلی هم سنگین هست . هر سیستمی نمیتونه با بهترین کوالیتی و AA این بازی رو اجرا کنه .
از همه بهتر هم اینه که این بازی به شدت سخته . به درد کسایی که بلد نیستن بازی بدون ترینر تموم کنن نمیخوره . من نزدیک به 50 بار تو قسمت SWAMP اش مردم .
و در آخر هم تو سایت های مختلف امتیازای بالا گرفته .گیم اسپات 9 داده . پس پلیز حرف بی پایه و اساس نزنید .
+به نقل از Black Fire :برای دسته ی خاصی از افراده آخه، اونایی که از جو ترسناک+مخفی کاری لذت می برن برای امثال من بازی عالیه ولی برای بقیه خوب یه ذره بی خوده![]()