لطفا با فرهنگ باشیم!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97
پاسخ : لطفا با فرهنگ باشیم!

فک می کنم یکی از مهم ترین خواسته ها اینه که وقتی تصادف کردیم،از ماشین که بیرون میایم آرامش داشته باشیم و حرفای بد نزنیم!

میـنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
bnb
سال فارغ التحصیلی
1394
رشته دانشگاه
پزشکی سمنان

موقع حرف زدن با یکی زل بزنیم تو چشماش....سرمونو نندازیم پایین...خیلیا فکر میکنن این کار مذهبی بودنه ولی به نظر من بی فرهنگ بودنه...

امیرحسین

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
خواجه نصیر
رشته دانشگاه
مهندسی برق

فکر می‌کنم مهمان نوازی بخشی از فرهنگ مثبت مردم ایرانه که تو اغلب (نه همه) شهرهای ایران وجود داره و خب بعضی‌ها جاها هم دیگه خیلی مهمون نوازند مثلاً من به عنوان یه غیر خوزستانی طی این 4 سال مهمان نوازی زیادی ازشون دیدم (فکر کنم حدود 3 بار کرایه تاکسیمو وقتی طی صحبت فهمیدن دانشجو ام و اهوازی نیستم حساب کردند[nb]تازه من که خیلی کم بیرون می‌رم [/nb] :D و ... )
یه فرهنگ مثبت دیگه هم اینه که وقتی یه خانوم یا پیرمرد مسنی داره جایی پیاده میره یکی که ماشین داره میزنه کنار و پیشنهاد میده برسونتشون که اذیّت نشند (این رو هم تو بوشهر زیاد دیدم و هم تو اهواز حتّی وقتی کوچیک بودم یه روز تو بعد از ظهر منتظر تاکسی بودم ولی خیابون خلوت بود و من از شدّت گرما خیس عرق شدم دیگه نتیجه گرفتم پیاده مسیر برم بهتره یه دفعه یه ماشین مدل بالا زد کنار و ما رو رسوند :D )
از چیزهای بدی هم که زیاد مشاهده و گله میشه ازش می‌شه به ایجاد مزاحمت توی خیابون و یا حتّی تاکسی برای خانوم‌هاست که حالا شدّت این مزاحمت هم متفاوته اکثرش کلامی ولی تماس بدنی هم هست X_X

بالا