alex delpiero
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی (شعبه دیگری ندارد ...)
- شهر
- کرج
- مدال المپیاد
- سال 1388 قبولی المپیاد نجوم مرحله اول ، سال 1389 و 1390 قبول مرحله اول المپیاد کامپیوتر
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
پاسخ : تیشرت مخصوص سمپادی ها
خیلی ببخشید ....
ولی کلا شما فکر کنم با طرح های روی تی شرت آشنایی نداری ....
ولی دیگه اینو آدم با شعور هم ببینه مسخره می کن ه ...
اون سه تا که نوشته داره رو که بچه سه ساله هم امروز می تونه با کامپیوتر بسازه .... طرح باید طراحی بشه و اگه قراره با کامپیوتر گرافیکی تر باشه ....
اون دو تای دیگه رو هم که سرچ کردی....
با اجازه دوستان یه خلاصه ای از نتایجی که تا اینجا تو بحث ها بدست اومده می ذارم :
1 - در وهله اول قرار شد یه تاپیک زده بشه برای مسابقه طراحی و طراحی هاشون رو همه بذارن و بعد از اون یک یه دو سه تا طرح به اکثریت آرا انتخاب بشه ...
2- طرح مورد نظر متن نداشته باشه ...
3- طرح روی موارد مختلفی مثل تیشرت و شال و کپ چاپ بشه ....
4- ترجیحاَ ذکر شد که آرم سمپاد خیلی نمایان نباشه ....
فکر نکنم چیزی رو جا انداخته باشم نه ...؟
در ضمن به نظرم بهتره چند تا مسئول ترجیحا از مدیران سایت این پروژه رو بگیرن دستشون ....
به نقل از smartboy :نظر سنچی کلی کدوم بهتره
شماره1
شماره 2
شماره 3
شماره 4
شماره 5
فکر کنید تاصویر بی رنگند چئن شاید مجبور شدیم موقع چاپ سیاه سفید چاپ کنیم که من سعی میکنم افکت انمییشن به طرح بدم که با حال شه
خیلی ببخشید ....
ولی کلا شما فکر کنم با طرح های روی تی شرت آشنایی نداری ....
ولی دیگه اینو آدم با شعور هم ببینه مسخره می کن ه ...
اون سه تا که نوشته داره رو که بچه سه ساله هم امروز می تونه با کامپیوتر بسازه .... طرح باید طراحی بشه و اگه قراره با کامپیوتر گرافیکی تر باشه ....
اون دو تای دیگه رو هم که سرچ کردی....
با اجازه دوستان یه خلاصه ای از نتایجی که تا اینجا تو بحث ها بدست اومده می ذارم :
1 - در وهله اول قرار شد یه تاپیک زده بشه برای مسابقه طراحی و طراحی هاشون رو همه بذارن و بعد از اون یک یه دو سه تا طرح به اکثریت آرا انتخاب بشه ...
2- طرح مورد نظر متن نداشته باشه ...
3- طرح روی موارد مختلفی مثل تیشرت و شال و کپ چاپ بشه ....
4- ترجیحاَ ذکر شد که آرم سمپاد خیلی نمایان نباشه ....
فکر نکنم چیزی رو جا انداخته باشم نه ...؟
در ضمن به نظرم بهتره چند تا مسئول ترجیحا از مدیران سایت این پروژه رو بگیرن دستشون ....