• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

شرطبندی

پاسخ : شرطبندی

یه بار با مامانم شرط بستیم. من گفتم بچه همسایمون دختره و اون گفت که پسره. و اگه من درست میگفتم اون حق نداشت آبگوشت و آش بپزه!! ولی اگه اون درست میگفت طبق معمول میپخت. و اون درست گفته بود و من بدبخت تا الان دارم بوی :-& آش رو تحمل میکنم و آبگوشت میخورم :((

من همیشه سرشارژ شرط میبندم ک میدونم طرف میبازه ;D

شرط بستم سرتاپ شدن یه نفر...که اگه تاپ نشه باید50هزارتومن بده....نزدیکه بخاطه غیبتاش بیافته :)) :))

با 5تا از بچه ها شرط بستم که فلانی این کارو نمیکنه از اقبال ما اومد اون کارو کرد ومنم 5تا بلیط استخر مجبورشدم بدم

اره خیلی زیاد بردم و باختن فرقی نداره چون سرت کلاه میزارن :-L :-L :-L :-L :-L :-L :-L :-L :-L با داداشم بعدم که میبازه هی دلیل میبافه
:-w :-w :-wکلا به همه پیشنهاد میکنم با این جماعت شرطبندی نکنید :-< :-< :-L

یادش بخیر با بچه ها همیشه سر سیبیل اتشی :-? #-o کشیدن به همدیگه شرط میبستیم. (:|
اونقده از این کارا کردیم فک کنم :-? ریشه سیبیلام سوخته :-/ ..لامصب در نمیاد !! :-w
چقدر گوسفند بودیم :(( :(( :-"

ی روز تو مدرسه با دوستام شرط بندی کردیم،یادم نیست سر چی بود :-/ :-?
بعد قرار شد هر کی ببازه بره تو حیاط مدرسه داد بزنه" من ی عوضیم!"
خوب دیگه من هم باختم! :-[ :-[ :-[ :P ;))

من که با داداشم هروقت شرط میبندم میبرم <:-P <:-P ;D ;D ;D
ولی امان از روزی که جناق بشکونم همش میبازم یعنی تا حالا نشده که ببرم :(( :(( :( :((بس که حواس پرتم)
ولی خب تا حالا جز به شرط بابام به شرط هیچکس دیگه عمل نکردم ;D ;D ;D :)) :))
یه بارم که به پسرعمه ام تو پاسور 20تا آدامس خرسی باختم بهش ندادم تازه از اون بیچاره ام هر سری که میبینمش یه آدامس خرسی میگیرم ;D ;D ;D ;D ;D >) >) >)

یه بار تو زمستون با یکی از دوستام جناق شیکوندیم سر اینکه هر کی ببازه باید کل زنگ تفریحو زیر برف بخوابه بیشعورم نامردی نکرد سر امتحان وقتی داش تقلب میداد گف یادم تورا فراموش :-w :-w :o :o
هیچی دیگه مردم از سرما!!!!!!!!!

یه بار حدود 4 سال پیش با دوستم سره یک تلریارد دلار شرط بستیم :)) سره یه سوال زبان بعد همون لحظه معلم زبان از پشت سرمون رد شد و ازش پرسیدیم من باختم :)) هنوزم توانایی پرداختشو ندارم :-"

Back
بالا