• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

زمین را نجات دهیم!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع robomash
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : زمین را نجات دهیم!

اون وقت بقیه اعضا چی کار می کنند؟
در واقع اینا مثل سرگروهند؟ :-?

این افراد کمک میکنن که انجمن رو راه اندازی کنیم بقیه کمک می کنن که کار انجمن ادامه پیدا کنه و تو بخش های مختلفش فعالیت و همکاری میکنن.

تقسیم بندی ها که انجام شد ولی کاری از دستم بربیاد همه جورم پایه م /m\

برا کار گرافیکی که من قبلا گفتم میتونم کاراشو انجام بدم

هر کی دوس داره و ایده خوبی برای ایجاد تاپیک تو انجمن محیط زیست داره خوش حال میشیم تاپیک بزنه ولی لطفا قبلش با من هماهنگ کنید.

بابا خوبه ک مدرسه ها رو تعطیل کنن.تو دوست داری تو هوای آلوده که هم برای خودت ضرر داره و هم برای ریه هات بری مدرسه اونم سر کلاس موسوی و اسدی بشینی؟؟؟

به نقل از tahourataheri :
بابا خوبه ک مدرسه ها رو تعطیل کنن.تو دوست داری تو هوای آلوده که هم برای خودت ضرر داره و هم برای ریه هات بری مدرسه اونم سر کلاس موسوی و اسدی بشینی؟؟؟

اون بحثش جداست طهوراجان...اونا که بالاخره کلاس جبرانی میزارن...تازه وقتمون هم برای یادگیری درسا کمتر میشه و در کل این قضیه به ضرر ما تموم میشه :-L

از بحث تاپیک منحرف نشید

رک بگم؟ ایده‌ی تاپیک عالی بود اما بسیار بد پیش رفت. از همون اوّل که همه شوق داشتن و به اصطلاح تو جوبودن، باید کارای مفید و عملی رو شروع میکردید و بعد در حین کار و به مرور زمان مسئولیت تقسیم میکردید! الان دیگه اون شور رو تو بچه‌ها میبینید؟ کار عملی جدی شروع شده؟ تاپیک به اون اندازه شلوغه و کاربرا انگیزه دارن؟ قطعا نه. البتّه دیر نشده، به نظرم بهتره الان که تابستون‌ـه کار جدی رو شروع کنید.

Back
بالا