- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- دانشگاه
- University of Paris-Saclay
- رشته دانشگاه
- Integrative Biology and Animal Physiology
پاسخ : با بَدان بَد باش ـو با نیکـان نِکو....؟
مریم منم گفتم اگه طرف خوب بوده و یه دفعه بدی کرده بهتره اول بفهمیم چرا اینکارو کرده
ولی وقتی طرف از اول بد بوده نباید برای آدم مهم باشه که الان بینشون کینه و کدورته
آدمی که بد هست و بهت بدی کرده بهتره اول حالشو بگیری بعد دیگه باهاش کاری نداشته باشی
مریم منم گفتم اگه طرف خوب بوده و یه دفعه بدی کرده بهتره اول بفهمیم چرا اینکارو کرده
ولی وقتی طرف از اول بد بوده نباید برای آدم مهم باشه که الان بینشون کینه و کدورته
آدمی که بد هست و بهت بدی کرده بهتره اول حالشو بگیری بعد دیگه باهاش کاری نداشته باشی

)

به دلیل گوشی از نقل و قول معذو یم )من کی چنین حرفی زدم گفتم به درجه بدیش باید نگاه کرد اتفاقا تا حد امکان باید سعی کنی دوستیتو حفظ کنی و خوب بعضی جاها ممکنه دوستت نفهمه ک تو بایه چیزمشکل. اری ک تو اونجو باید براش روشن کنی یا همونطور ک گفتم بعضی موقع ها با ت کر حل میشه یا مث خود اون شخص رفتار کردن و نشون دادن اشتباش اما بعضی موقع ها هس ک میبینی اصن دوستتو درس نشناختی یا چندبار یه اشتباه نه چندان کوچیکو کرده یا برای منفعت کوچیک خودش حرمت دوستی رو شکونده اینجاس ک بایدبیخیال شی تابیش تر از این این دوستی ض به نزنه