انتقادات و پیشنهادات انجمن کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به عملکرد انجمن کنکور امسال تا الان چه نمره ای میدهید؟

• 1

رای‌ها: 1 16.7%
  • 2

• 3

• 4

رای‌ها: 2 33.3%
  • 5

• رای‌دهندگان
    6
پاسخ : انتقادات و پیشنهادات انجمن کنکور

این قسمته مشکلات کنکوریا یه جوریه ;D هر دو روز یه بار یکی میاد میگه من بی دقتم خوب یه تاپیک داریم واسه این مشکل یا هر روز میگن ما نمیتونیم برنامه بریزیم چن تا تاپیک واسه برنامه ریزی هس.نمدونم چیکار کنید ولی یه کاری کنید انقد چیز تکراری نوشته نشه.از بقیه قسمتام استفاده کنن
مثلا نمیشه تو قسمت مشکلات که وارد میشی لینک داشته باشه به تاپیک بیدقتی ;D برنامه ریزیو ... که برن اونجا اگه غیر از این بود مشکلشون بیان بنویسنش
با تشکر :)

این تاپیک چیزی نیست ک انتظار میره ازش
نظراتتونو بگین

می‌شه «اشکال‍ات درسی» چهار تا تاپیکِ جدا باشه؟ اختصاصی‌های ریاضی، تجربی، انسانی، و عمومی‌ها. :-؟
ال‍ان همه‌ش سوال‌های زیستیِ این تجربیاست :-"

به نقل از ارغـوان اس. :
می‌شه «اشکال‍ات درسی» چهار تا تاپیکِ جدا باشه؟ اختصاصی‌های ریاضی، تجربی، انسانی، و عمومی‌ها. :-؟
ال‍ان همه‌ش سوال‌های زیستیِ این تجربیاست :-"
همین زودی ها انجام میشه
تو فکرش بودم اما وقت نمیشد

اول تشکر میکنم از همه ی اعضا

یه مقدار کم توجهی شاید باشه

مثلا وقتی تو اشکالات سوال میپرسی فقط شیرین هست که بنده خدا جواب میده خدا خیرش بد ه و بقیه .....

یا وقتی درخواست میدی تو یه تاپیکی مطلب جدید بذارن یا یه چیزی رو توضیح بدن کسی محل نمیده ....

به نقل از SaranaZ :
اول تشکر میکنم از همه ی اعضا

یه مقدار کم توجهی شاید باشه

مثلا وقتی تو اشکالات سوال میپرسی فقط شیرین هست که بنده خدا جواب میده خدا خیرش بد ه و بقیه .....

یا وقتی درخواست میدی تو یه تاپیکی مطلب جدید بذارن یا یه چیزی رو توضیح بدن کسی محل نمیده ....
شما درست میگید ولی خب الان اول ترمه و بچه ها حسابی مشغول ، یه مدت بگذره ایشالا درست میشه ;)

جاي خالي تاپيک هاي انگيزشي به شدت احساس ميشه !
يه بچه كنكوري همونقدر كه نياز داره به تاپيکهايي كه فقط در مورد درس و درس خوندن صحبت ميكنه ، بعضي موقعا هم نيازمند ميشه به تاپيکهايي كه بتونن يه مقدار انرژي و انگيزشو بالا ببرن ، با اينكه تاپيک هايي مثل گاهنامه مشاوره اي و ... وجود دارن ولي خيلي فعاليت نمي كنن ...

نميشه يه شب نشيني مانند بذاريم واسه كنكوريا بيان در مورد امتحانا و مشكلاتشونو مسائل مختلف بحث كنن؟فك كنم تو روحيه بچه هام تاثير داشته باشه :-" :-\

بعد اينكه بعدِ اين ديه زمان حساس كارمون شروع ميشه يه مشورتي با بقيه ميكنيم شايد تو برنامه ريزيمون واسه اين چن ماه كمك كرد :-? :-" ;D

Back
بالا