• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور مجددی‌ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کنکور مجددی‌ها

کسی از تغییرات کتابای سوم تو سال تحصیلی 91 - 92 خبر داره ؟

دین و زندگی 3و عربی 3 و فیزیک 3 ریاضی وشیمی 3 وحسابان و زیست 2 (سال سوم ):تغییر جزیی :-?
زمین شناسی: تغییر کلی :-L
من خودم همه ی کتابا رو با دقت ندیدم ولی دین وزندگی 3 رو که دیدم مثلا درس اسمش عوض شده و متن هم یکم ولی مفهومش یکیه 8-|
برو تو اطلاعیه ی سایت www.chap.sch.ir نوشته تغییراتو

• لایک
امتیازات: a17

به نقل از نـ ـی ـما :
یعنی با خیال راحت کنکور ثبت نام کنم و شرکت کنم دیگه؟

یه همچین چیزایی شنیده بودم که میشه تاریخ اعزام رو دیر تر کرد! تا مهر کافیه دیگه؟ بعد از طرف دانشگاه معافیت تحصیلی می گیرم درسته؟
اگه دیر بفرستم دفترچه رو چی میشه؟

اگر توي اين مدت دفترچه رو فرستادي آره خيالت راحت باشه.
تاريخ اعزام رو ميشه دير كرد اگه بري درخواست بدي معمولا موافقت ميكنن (‌البته در حد دو - سه ماه نهايتا )
از وقتي كه دانشگاه ثبت نام كني معاون آموزشي دانشگاهتون نامه ميده بهت كه ميبري نظام وظيفه واست معافيت تحصيلي ثبت كنن هر سال يه بار.
اگه توي اين مدت دفترچه رو نفرستي ميشي غايب اونوقت ديگه حق نداري تا پايان خدمتت رو تموم نكردي ( به همراه سه ماه اضافه خدمت ) بري دانشگاه

در مورد تغيرات كتاب هاي پيش چيزي ننوشته نشده ؟

چرا تو همون سایت chap.sch.ir قسمت اطلاعیه هاش نوشته تازه بعضی کتابام تو سایت گذاشته
دین و زندگی و ادبیات و فیزیک ریاضی و تجربی و دیف : جزیی
فقط فلسفه و علوم زمین تغییر کلی داشته . خدا رو شکر [-o<

به نقل از bandeie khoda :
چرا تو همون سایت chap.sch.ir قسمت اطلاعیه هاش نوشته تازه بعضی کتابام تو سایت گذاشته
دین و زندگی و ادبیات و فیزیک ریاضی و تجربی و دیف : جزیی
فقط فلسفه و علوم زمین تغییر کلی داشته . خدا رو شکر [-o<

تغییرات کتابا 92 - 93 رو نوشته مال 90 - 91 هم نوشته ولی 91 - 92 تغییراتش توی اطلاعی ها نیست !

واس کنکور 93 کتابای سوم سال 91 - 92 لازمن .

.

• لایک
امتیازات: a17

به نقل از 4245 :
تغییرات کتابا 92 - 93 رو نوشته مال 90 - 91 هم نوشته ولی 91 - 92 تغییراتش توی اطلاعی ها نیست !

واس کنکور 93 کتابای سوم سال 91 - 92 لازمن .

دوست من برو توهمون 90-91 میبینی نوشته 91-92 اشتباه کرده برو دانلود کن میبینی

کنکور مجددی ها خواهشا در مورد تغییرات یا بهتر شدن و عوض کردن کتاب های تست هم راهنمایی بکنن .
مثلا من از سایت انتشارت سبز شنیدم ۱) شیمی پیشش ۱ و۲ ویرایش داره ۳۰درصد و سومش بدون تغییر اما چاپ ۹۱ .
۲) دینیش کلا تغییر ۳) ریاضیشم گفته بهترش کردیم ۴) زیست سوم هم ۳ فصل درسنامه اضافه شده .
۵) ادبیاتش هم بدون تغییر اما یه کتاب جدید جامع داده بیرون !!
------------------------------
مبتکران : ۱) شیمیش نسبت به ۹۱ بهتر شده ؟
من دوم سوم چاپ ۹۰ دارم چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------------
تخته سیاه : سوال گرفتم گفت تغییری نداریم .
گاج : دوم و سوم نه اما پیش دو تا درس بهش اضافه یا تغییر دادشتن ! خلاصه سریع و یه چیزی دیگه هم بهش اضافه شده یادم نیست !
فیزیکشم که گفتن پاسخنامش مشکل داشته و درسنامهاش تغییر داشتن !
-----------------------------------
به نظرتون کتاب های گربه بخاطر چند نویسنده بودن نسبت به سال ۹۰ و۹۱ تغییری هم داشته ؟؟؟ بچه ها میگفتن تست غلط داره یه کم !

لینک تغییرات کتاب درسی زیست :
http://biology-dept.talif.sch.ir/index.php?option=com_content&view=section&id=9&Itemid=42

Back
بالا