- شروع کننده موضوع
amir abbasi
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستانِـــ CNIHS یا همون CIHS سابق
- شهر
- مـــشـ CO
- سال فارغ التحصیلی
- 1393
- دانشگاه
- UWO
از کدوم اپلیکیشن برای صحبت و تماس با دوستانتون استفاده میکنید؟ و دلیلتون هم برای اینکه از اون اپلیکیشن(ها) استفاده میکنید بگید.
اگه من بخوام اپلیکیشن های رو که استفاده میکنم الویت بندی کنم اینطوریه:
1- Facebook Messenger
2- Kik Messenger
3- Yahoo Messenger
4- Google Hangouts
5- Voxer Walkie (این اپلیکیشن یکم با بقیه فرق داره. فرقش اینه علاوه بر اینکه میتونی Text بفرستی میتونی صدا بفرستی. اگه خیلی از text دادن خوشتون نمیاد و ترجیح میدید صدای دوستانتون هم بشنوید این اپلیکیشن خیلی کارتون رو راحت میکنه. فقط دکمه رو فشار میدید و صدای خودتون رو میفرستید.)
6- viber
7- Oovoo
دلایل استفاده از این اپلیکیشن ها:
1- بیشتر دوستام از اپلیکیشن های مشابه استفاده میکنن.
2- کار باهاشون آسونه
3- اپلیکیشن های معروفی هستن و تقریبا برای همه آشنا هستن.
+ یه نکته رو بگم که Skype هم یه اپلیکیشنیه که کاربر زیادی داره ولی من خیلی از اپلیکیشنش راضی نیستم، یکی از دلایلش اینه که نمیتونی با بیشتر از یک نفر تماس تصویری داشته باشی! در صورتی که با Google Hangouts با شیش نفر از دوستان تماس تصویری داشتیم و هیچ باگی هم نداشت.(البته گفتنیه که سرعت اینترنت خوب میخواد برای تماس تصویری با شیش نفر )
اگه من بخوام اپلیکیشن های رو که استفاده میکنم الویت بندی کنم اینطوریه:
1- Facebook Messenger
2- Kik Messenger
3- Yahoo Messenger
4- Google Hangouts
5- Voxer Walkie (این اپلیکیشن یکم با بقیه فرق داره. فرقش اینه علاوه بر اینکه میتونی Text بفرستی میتونی صدا بفرستی. اگه خیلی از text دادن خوشتون نمیاد و ترجیح میدید صدای دوستانتون هم بشنوید این اپلیکیشن خیلی کارتون رو راحت میکنه. فقط دکمه رو فشار میدید و صدای خودتون رو میفرستید.)
6- viber
7- Oovoo
دلایل استفاده از این اپلیکیشن ها:
1- بیشتر دوستام از اپلیکیشن های مشابه استفاده میکنن.
2- کار باهاشون آسونه
3- اپلیکیشن های معروفی هستن و تقریبا برای همه آشنا هستن.
+ یه نکته رو بگم که Skype هم یه اپلیکیشنیه که کاربر زیادی داره ولی من خیلی از اپلیکیشنش راضی نیستم، یکی از دلایلش اینه که نمیتونی با بیشتر از یک نفر تماس تصویری داشته باشی! در صورتی که با Google Hangouts با شیش نفر از دوستان تماس تصویری داشتیم و هیچ باگی هم نداشت.(البته گفتنیه که سرعت اینترنت خوب میخواد برای تماس تصویری با شیش نفر )