• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بانگ‌های جدید

یه چیزی که یهو الان به ذهنم رسید و میخواستم قبلا بگم ، نمیدونم یادت میاد یکی قبلا گفته بود که بین جمله هات فاصله زیاد میندازی و نمیدونم فکر کنم گفتی مشکل از کیبوردته یا...ولی برای من این نکته بامزه و جالب بود تا قبل این من این رو امضای نوشته هات میدونستم زیاد چیز خاصی نیست ولی خب اگر جای دیگه ای این رو ببینم یادم میوفته عه سینا هم پیاماشو این شکلی مینوشت:)
سلام
جدی نظرزاده رو یه هفته آن‌بن کن مسئولیت‌ش پای خودم.
هرچه کرد منم باهاش بن کن.
جدی کاربر جالبی بود و بن‌ کردن توی اوایل عضویت‌ش واقعا خوب نبود.
سكوت صنفي خواجه نصير كمي رومخه البته كه وقتي عين ٦تاي تهران اين حركت رو زدن ايناهم غافل نميمونن ولي عجيبه كه تا الان صدايي در نيومده…

]راجب جعبه مخفى غر!
اى كاش منم ميتونستم سينا مثل تو به اين خوبى حرف دلمو بنويسم براش بفرستم و كاملا واضح و به بهترين نحو ازش بخوام من رو همونطور كه تو خواستي ازش اونم منو روشن كنه تا سر و شكلى بگيره و مشخص بشه افكاري كه راجبش توي سرم هست تا از اين به بعد بدون درگيري بتونم ادامه بدم🥲
و اينكه ميخواستم ازت اجازه بگيرم كه استفاده كنم از يه بخشايي از متنت براي مشكل مشابه خودم🙏🏻
  • لایک
امتیازات: Mojo
Sina
Sina
خواجه نصیر ماشالله خودش ۴ ۵ تا دانشگاهه

خودش میتونه یه بیانیه بده تحت عنوان دانشکده های متحده خواجه نصیر

استفاده خواستی بکن بکن ولی خب هر متن با توجه به شرایط دو طرفین نوشته میشه
  • خنده
امتیازات: Mr.SinShin
Mr.SinShin
Mr.SinShin
مرسی 🙃 🤍
کاش بیای این اروپاییا رو نصیحت کنی
Melechesh
Melechesh
من بطور کلی گفتم نه فقط ایران. هر جا شما برابری رو اولویت اول گذاشتی بعد ازادی رو بردی اولویتای بعد بدون هر دو رو باختی! نیازها برابر نیستند که انتخاب ها و گزینه ها برابر باشند.

مسئله ی بعدی من توی بحث مالیات، دادن پول و قدرت همزمان به دولته، یکی از پرریسک ترین کارهای ممکنه از نظر من
  • لایک
امتیازات: پوریا
پوریا
پوریا
من یکسری تحلیل جالب سال ها قبل خونده بودم با این سرنخ که اروپا این مسیر رو انتخاب نکرد چون میخواست یا مثلا زمینه ی فرهنگی داشت. انتخاب کرد چون بعد ج.ج دوم چاره ی دیگه ای نداشت و رفتن به این سمت محتمل ترین گزینه برای بازسازی و دریافت وام های کلان براش بود. خواستی برو سرچ بزن ببین چیزی گیرت میاد
(کلا اومانیستی ندیدن دنیا و مکانیکی و ریاضی دیدنش برا من خیلی کار کرده)
  • لایک
امتیازات: Melechesh
Melechesh
Melechesh
جالبه اره حتما میرم دنبالش
  • لایک
بالاخره یه موافق بازار آزاد یافتم.
پوریا
پوریا
تاثیر سن هم هست. آدم جوونه محدودیت های دنیا رو کمتر میبینه آرمانگراعه و براش میک سنس میکنه ریشه کن کردن فقر و دولت رفاه و ..
برا خود من تا ۲۴ ۲۵ کشید این چپ بودن. چپ افراطی حتی.
  • لایک
امتیازات: Hriend
دوست عزیز نمیدونم کی هستی یا حتی چطور به این نتیجه رسیدی که هرجا بازار رو آزاد بذاریم خودش رو اصلاح میکنه ولی تو با این عقیده هرجا باشی دوست خوب منی.
  • خوشحال
پوریا
پوریا
عزیزدلی، من اگر بازار آزاد این کار رو نمیکرد نون نداشتم بخورم:)) اصولا شغلم بر همین اساس بنا شده.
  • دابل‌لایک
امتیازات: phoenix_s9
phoenix_s9
phoenix_s9
دوست عزیز شاگرد نمیخوای؟ به نظر شغل جذابی داری :))
  • خنده
Back
بالا