• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بانگ‌های جدید

یعنی میشه منم بتونم مثل شما درس بخونم ؟؟
عالی هستید ، لطفا چالش مطالعاتیتون رو ادامه بدین 💞
  • دابل‌لایک
امتیازات: 0o0
0o0
0o0
واییی آرشیدا این حرفا چیه دختر تو قراره انقدر خفن پیش بری که منو تا کنی بذاری تو جیبت
حتمااااا :((
آرشیدا
آرشیدا
به شما که نمی رسم خانومی ولی تلاشم رو می کنم🙂‍↔️💞
  • دابل‌لایک
امتیازات: ili
ili
طنین اگر خونه دار تنها بودم دعوتت می کردمم با هم پیتزا بخوریم و فیلم ترسناک ببینیم:> ولی متاسفانه فعلا خوابگاه نشینم:)) به امید روزی که تو خونه دار شی آج
  • دابل‌لایک
امتیازات: سوفی
سوفی
سوفی
آج خونه گرفتم خودم هر شب دعوتت میکنم
  • خوشحال
امتیازات: ili
تو پستای قدیمی من دنبال چی میگردی؟ :‌))))))))))
به نام خدا
تا اطلاع ثانوی آرشیدا هستم
ولی اگه درس نخونم آرشیدا🇮🇷🇱🇧 میشم دوباره
ح.ب طنینن راجب به این حرف بزنت . اونا که اروپایی نبودن امریکایی بودنن . نژادپرست نباش طنیننن یعنی چی سیااه پوست زننن.
روزی مردی از کنار جنگلی می گذشت مرد دیگری را دید که با اره ای کند به سختی مشغول بریدن شاخه های درختان است.
پرسید ای مرد چرا اره ات را تیز نمی کنی تا سریعتر شاخه ها را ببری . مرد گفت وقت ندارم باید هیزم ها را تحویل دهم کارم خیلی زیاد است و حتی گاه شب ها هم کار میکنم تا سفارش ها را به موقع برسانم. دیگر وقتی برای تیز کردن اره نمی ماند.
مرد داستان ما اگر گاهی می ایستاد و وقتی برای تیز کردن اره اش می گذاشت شاید دیگر با کمبود وقت مواجه نمی شد چون بدون شک با اره کند نمی توان سریع و موثر کار کرد.

خلاصه که فدای سرت که امروز رو استراحت کردی. اره‌ات تیز شد. فردا قوی تر از قبل شروع کن 🤠 🩵
فکر نمیکنم این رفتار فقط مختص یه جنسیت باشه
شاید بشه گفت این طبیعت انسانه
(اشاره به اخرین ح.ب)
سوفی
سوفی
نه پسرا اکثریت همینن
Liminal
Liminal
عجب!
  • لایک
امتیازات: سوفی
چقدر شرطی که باختین طول میکشه؟ اگه تموم شد این پرچما رو بردارین لطفا.
هر بار می‌بینم اکانت‌تون رو، حس میکنم الانه که یه الله اکبر بگین همه رو منفجر کنین 😂
Back
بالا