2010-01-24
شماره 08
شمارهی ِ هشتم ِ نشریهی ِ سمپادیا منتشر شد.
در این شماره:
- برنامهی ِ درسی ِ ملی (امیرپوریا مهری)
- چه کساني از انحلال ِ سمپاد سود میبرند؟ (امین معظمی)
- فرشتهی ِ نگهبان (گلاره گودرزی)
- انحلال؟! (محمدعلی اعرابی): خبرهای ِ تأییدشده پیرامون ِ انحلال ِ سمپاد
- «سمپاد باشد یا نه» پرسش ِ تو این نیست — بخش ِ نخست (گلاره گودرزی): مصاحبه با شروین ِ وکیلی
- شراب (آرمان زارعی): شعر
- بدون ِ شرح (پوریا باقری): کاریکاتور
دانلود: http://sampadia.com/magazine/download/sampadia_mag_8.zip
6 نظر
فعلا فقط یه نظر دارم اونم این که نوشتن شهرها کار جالبی نیست . چون ما داریم تلاش می کنیم یک « من » بزرگ ِ « سمپاد » ی تشکیل بدیم . این یکی شاید از لحاظ فکری جلوی این هدف رو بگیره .
این شماره ی نه هنوز تو اغماست ؟ کی می ذارین که نظر بذارم ؟ D:
نویسنده سهیلا شاکرین ۱۳۹۰ دارای فوق لیسانس رهبری سازمانی و درگیر فوق لیسانس دوم در روانشناسی در ایالات واشینگتن.
ربط ما چیست؟ ۳ #
در خواست و هدفتان چیست؟ با رسیدن به اهدافتای آینده جامعه تان را خلق کنید. وقتی که تاریخ تمدنمان را میخوانیم سوالی که دائم پیش میآید این است که چرا ایران به اندازه امریکا یا هلند یا ژاپن ترقی نکرده؟ همراه این سوال کلافگی و گیجی ئ ناخودآگاهی هم اغلب به ما دست میدهد به این دلیل که در عین حال در همان تاریخ میخوانیم که ایرانیها چه در زمان ایران باستان یا در دوران طلائی اسلام، کمابیش حدود ۱۸ قرن، یکی از دو سه تمدن بزرگ و بسیار موفق دنیا بودند. یعنی بارها و بارها ما دوراندیشی، خلاقیت و پشتکار خود را برای ساختن و پیشبردن جامعه ای توانا، مرفه و مستقل نشان داده ایم. برای ۱۸ قرن، زمانی که هیچ الگوئی دیگری بغیر از ذهن، خلاقیت و انرژی خودمان نداشتیم، ما بارها توانائی خود را برای کشف و اختراع و تولید کالا و سرویس، برای تغذیه بهتر و بهتر کردن زندگی مردم و فرزندان خود، برای پروراندن علما و دانشمندان، برای تجارت و متمول شدن و ابداع کردن سازمانها و سیستمهای موفق سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، و بر قرار کردن روابط مثبت با اقصانقاط جهان نه تنها ثابت کرده ایم بلکه زبانزد بوده ایم. پس چرا ما ایرانیها با تمام قدمت تمدن و بهره هوشی فردی و جمعیمان حدود ۶-۸ قرن پشت سر انقلاب صنعتی و پیشرفتهای ملموس غرب هستیم؟
میشود به این سوال از زوایا و دیدهای مختلف جواب داد. ولی کدام زاویه یا دید میتواند که چاره ای بغیر از آنچه در پیش گرفته ایم جلوی پای ما بگذارد؟ کدام زاویه ی و دید تازه تری میتواند تمرکز صد ساله ئ سیاسی-اجتماعی و ذهنی ما را به جهت صنعتی-اقتصادی و عملی سوق دهد؟ کدام درخواست امروز یا فردای ما میتواند صدها مشکل ما را در مسیر خود-چاره-ساز بودن سوق داده و ما را قادر کند که خود و فرزندان خود را برای رقابت در دنیائی نو پرورانده و آماده کنیم؟ (… لطفا بقیه ی مقاله و شماره های دیگر را در بلاگفا بخوانید.)
http://soheylashakerine.blogfa.com/
soheylashakerine@gmail.com
با سلام به مديريت محترم و ساير زحمتكشان عزيز
به نظر من اين كه شما نشزيه ها رو ميزازير بشيار كار جالب و مفيديه
اميدوارم موفق باشيد
سلام.من یه سوال دارم..این مجله تو همه مراکز توزیع میشه؟..من فرزانگان 4 ای هستم..چه جوری میشه که بشه تو مدرسمون توزیع بشه؟..مسئولیتش با دانش آموزانه؟
سلام.
خیلی وقته این مجله دیگه منتشر نمیشه.