- نام مرکز سمپاد
- حلی ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
خودتم از خونه بیرون نیومدیا از کانالا برداشتی عکسو=) بری پیششون به مردم عادی نمیدن![]()
من چیزی که دیدمو گفتم. مشتاق به بحث با شما هم نبودم صرفا نظرم رو گفتم.
خودتم از خونه بیرون نیومدیا از کانالا برداشتی عکسو=) بری پیششون به مردم عادی نمیدن![]()
من چیزی که دیدمو گفتم. مشتاق به بحث با شما هم نبودم صرفا نظرم رو گفتم.
اخرین باری که استرس نداشتم رو یادم نمیاد اصن.هدا ما هممون فقیریم .مگه پولدار ترینمون ماهی چند هزار دلار درمیاره. ماشینش چیه؟ خورد و خوزاک و پوشاکش چیه؟
خرید یه لپتاپ هزار دلاری برای کسی که سواد داره و سر کاره نباید حسرت باشه ک هیچ باید یه خرید عادی باشه .کدوممون اینجوری هستیم؟من الان به شخصه فقیرترینم.
تو این مملکت تولید کننده و کارخونه دار هم باشی بدبختی . همش فکر و دغدغه اخرشم چندرغاز پول دربیاری با خطر نابودی بسیار بالا ، تازه با سرمایه هنگفت اولیه ، ما که هیچی فقط زنده ایماخرین باری که استرس نداشتم رو یادم نمیاد اصن.

بله اما توی علاالدین و ایستگاه های متروی دیگه هم میتونی با مراجعه به شعبش دریافت کنی.خودتم از خونه بیرون نیومدیا از کانالا برداشتی عکسو=) بری پیششون به مردم عادی نمیدن
از پروداکت منیجر هلدینگ علاءالدین جناب موذن پرسیدم این قضیه رو، گفتن به همه مردم نمیفروشنبله اما توی علاالدین و ایستگاه های متروی دیگه هم میتونی با مراجعه به شعبش دریافت کنی.
وقتی یه جا میفروشه جاهای دیگه هم میفروشه.
همون دیگه . نصب هم نکنی این بله بی صاحابو مثل این بچه شهرزاد یه مفنگی دوزاری بی همه چیز بهت میگه ترسو . حرومزاده با اون سنش خجالت نمیکشه به دانشجوش که صرفا اپ نداره میگه ترسودر کل بخوام یه مثال دیگه بزنم تو مقیاس کوچیک تر
وقتی تلگرام رو قطع کردن اوایل همه فحش میدادن بریم بله
الان این فحش دادن از بریم بله رفته روی توی بله پروفایل نذارید
یکم دیگه بریم جلوتر این فحش از روی پروفایل گذاشتن میره روی استوری گذاشتن
یکم دیگه بریم؛ از استوری گذاشتن میشه دیلی زدن
من به نظرم این کارمون هم مشروعیت دادن بود؛ ولی چه کنیم؛ مجبوریم؛ من خودم فعلا توی این مرحله از مقاومت وایستادم که با هویت رسمی خودم و اپلیکیشن نیام بله همین؛ شاید منم یسال دیگه ۱۰۰ تا پروف تلگرامم رو منتقل کنم بله

عجب!!!از پروداکت منیجر هلدینگ علاءالدین جناب موذن پرسیدم این قضیه رو، گفتن به همه مردم نمیفروشن

این صرفا برای شبکه های اجتماعی صدق نمیکنه.در کل بخوام یه مثال دیگه بزنم تو مقیاس کوچیک تر
وقتی تلگرام رو قطع کردن اوایل همه فحش میدادن بریم بله
الان این فحش دادن از بریم بله رفته روی توی بله پروفایل نذارید
یکم دیگه بریم جلوتر این فحش از روی پروفایل گذاشتن میره روی استوری گذاشتن
یکم دیگه بریم؛ از استوری گذاشتن میشه دیلی زدن
من به نظرم این کارمون هم مشروعیت دادن بود؛ ولی چه کنیم؛ مجبوریم؛ من خودم فعلا توی این مرحله از مقاومت وایستادم که با هویت رسمی خودم و اپلیکیشن نیام بله همین؛ شاید منم یسال دیگه ۱۰۰ تا پروف تلگرامم رو منتقل کنم بله
دارم میگم نهایتا جواب سوال who is your daddy یه چیز ثابتهمتوجه نشدم
درس گرفتن از اشتباهات دیدی از اینا؟
اره خب ماشین ثبت نامی و گوشت یخ زده برزیلی و ...این صرفا برای شبکه های اجتماعی صدق نمیکنه.
به همه چیز صدق میکنه.
من خودم دی وصل بودم؛ استارلینک ها و مکس وی پی ان کار میکردنکسی هست ادعا کنه تو اون تایم وی پی انی داشته که کار بکنه؟
بله، تو دیلی تلگرامم هم پیام گذاشتم اونروز چند بارکسی هست ادعا کنه تو اون تایم وی پی انی داشته که کار بکنه؟