• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حاضرید از اینترنت پرو استفاده کنید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Paulhenry
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اینترنت پرو دارید؟ حاضرید ازش استفاده کنید، یا اونو مغایر با عدالت اجتماعی میدونید؟

• دارم - موافق استفاده هستم، حق آن را دارم.

رای‌ها: 3 2.6%
  • دارم - موافق استفاده هستم، تنها در جهت تامین منافع مردمی که ندارند.

رای‌ها: 0 0.0%
  • دارم - مخالف استفاده از آن هستم و استفاده نمیکنم.

رای‌ها: 10 8.8%
  • ندارم - موافق استفاده هستم، افراد حائز شرایط حق آن را دارند.

• ندارم - موافق استفاده هستم، تنها در جهت تامین منافع مردمی که ندارند.

رای‌ها: 13 11.4%
  • ندارم - مخالف استفاده از آن هستم و استفاده نمیکنم.

رای‌ها: 69 60.5%
  • دیگر (قید در متن)

رای‌ها: 0 0.0%
  • چرا در همه نظرسنجی ها انقدر گزینه هست؟

رای‌ها: 26 22.8%
  • ۱۰۱ هستم، دسترسی آزاد میدهم

رای‌ها: 9 7.9%
  • دارم، مجبور به استفاده از آن هستم.

• رای‌دهندگان
    114
img_20260427_220939_h7hd.jpg

من چیزی که دیدمو گفتم. مشتاق به بحث با شما هم نبودم صرفا نظرم رو گفتم.
خودتم از خونه بیرون نیومدیا از کانالا برداشتی عکسو=) بری پیششون به مردم عادی نمیدن

هدا ما هممون فقیریم .مگه پولدار ترینمون ماهی چند هزار دلار درمیاره. ماشینش چیه؟ خورد و خوزاک و پوشاکش چیه؟
اخرین باری که استرس نداشتم رو یادم نمیاد اصن.

در کل بخوام یه مثال دیگه بزنم تو مقیاس کوچیک تر

وقتی تلگرام رو قطع کردن اوایل همه فحش میدادن بریم بله

الان این فحش دادن از بریم بله رفته روی توی بله پروفایل نذارید

یکم دیگه بریم جلوتر این فحش از روی پروفایل گذاشتن میره روی استوری گذاشتن

یکم دیگه بریم؛ از استوری گذاشتن میشه دیلی زدن

من به نظرم این کارمون هم مشروعیت دادن بود؛ ولی چه کنیم؛ مجبوریم؛ من خودم فعلا توی این مرحله از مقاومت وایستادم که با هویت رسمی خودم و اپلیکیشن نیام بله همین؛ شاید منم یسال دیگه ۱۰۰ تا پروف تلگرامم رو منتقل کنم بله

اخرین باری که استرس نداشتم رو یادم نمیاد اصن.
تو این مملکت تولید کننده و کارخونه دار هم باشی بدبختی . همش فکر و دغدغه اخرشم چندرغاز پول دربیاری با خطر نابودی بسیار بالا ، تازه با سرمایه هنگفت اولیه ، ما که هیچی فقط زنده ایم

خودتم از خونه بیرون نیومدیا از کانالا برداشتی عکسو=) بری پیششون به مردم عادی نمیدن
بله اما توی علاالدین و ایستگاه های متروی دیگه هم میتونی با مراجعه به شعبش دریافت کنی.
وقتی یه جا میفروشه جاهای دیگه هم میفروشه.

ما برای یه کاری یه شرکت زدیم به شرکت ما میدن اینترنت پرو ولی خب حقیقتا نگرفتم
پولی هم برای فیلترشکن ندادم تا الان خرت و پرت هاییم که برای بچه ها دانلود کردم فرستادم اکثرا یا با رباتا و سایتا بود یا فرستادم برای دوستام خارج از کشور
فعلا که حاضر نیستم واسه داشتن حقوق طبیعی و انسانیم چند برابر بیشتر هزینه کنم

بله اما توی علاالدین و ایستگاه های متروی دیگه هم میتونی با مراجعه به شعبش دریافت کنی.
وقتی یه جا میفروشه جاهای دیگه هم میفروشه.
از پروداکت منیجر هلدینگ علاءالدین جناب موذن پرسیدم این قضیه رو، گفتن به همه مردم نمیفروشن

• لایک
امتیازات: Emad

من به نظرم این کارمون هم مشروعیت دادن بود؛ ولی چه کنیم؛ مجبوریم؛ من خودم فعلا توی این مرحله از مقاومت وایستادم که با هویت رسمی خودم و اپلیکیشن نیام بله همین؛ شاید منم یسال دیگه ۱۰۰ تا پروف تلگرامم رو منتقل کنم بله
همون دیگه . نصب هم نکنی این بله بی صاحابو مثل این بچه شهرزاد یه مفنگی دوزاری بی همه چیز بهت میگه ترسو . حرومزاده با اون سنش خجالت نمیکشه به دانشجوش که صرفا اپ نداره میگه ترسو

این صرفا برای شبکه های اجتماعی صدق نمیکنه.
به همه چیز صدق میکنه.

متوجه نشدم
درس گرفتن از اشتباهات دیدی از اینا؟
دارم میگم نهایتا جواب سوال who is your daddy یه چیز ثابته
اینا بخوان وی پی آن ها کار می‌کنه و با قیمت ۱۰۰ برابر میفروشن
بخوان اینترنت پرو میاد و اونم با قیمت ۵ برابر میفروشن
نخوان هم همه قطع میشن مثل روزهای اول جنگ
کسی هست ادعا کنه تو اون تایم وی پی انی داشته که کار بکنه؟

کسی هست ادعا کنه تو اون تایم وی پی انی داشته که کار بکنه؟
بله، تو دیلی تلگرامم هم پیام گذاشتم اونروز چند بار
فقط ویدیو مسیج و اینا سند نمیشد درحد متن اوکی بود

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
بابا من کل ۳۶۵ روز اخیر فقط از ۸ ژانویه تا ۸ صبح ۱۱ ژانویه واقعا قطع بودم

و حالا ۱۰۱ نظرش با من فرق داره

ولی دی لیترالی هیچ کس نبود

طوری که من کارم تو دی شده بود از خارج شماره تلفن میگرفتم زنگ میزدن به مامان باباهاشون تو ایران

بعد یه ماه از قطعی، یکی از دوستان کانفیگ بهم داد [۱ ماهه ۱۰گیگ ۳۵۰تومن] ولی بعد ۴ ساعت قطع شد و ۵گیگ مصرف شد همون یک بار بود که استفاده کردم اونم برای تعدادی فایل که نیاز داشتم و تو تلگرام بودن، واقعا بدون وجود افراد دیگه ماهیت تلگرام و اینستاگرام کاملا پوچه، شما تلگرام به کی پیام میدی؟ کدوم محتوا رو دنبال میکنی؟ اصلا مگه محتوایی تولید میشه؟
از طرفی مردم با جایگزین کردن بله و روبیکا فعلا یه طرف کار رو دارن پیش میبرن که خودش یه بهانه دیگس دست اینا که تونستن!!
در حال حاضر گرفتن نت با این قیمت های نجومی فقط برای کسی که نیاز اساسی به نت داره مثلا مهاجرت، ایمیل به اساتید خارج از کشور، فرستادن مقاله، یا روند چاپ مقاله که همش نیاز به چک کردن ایمیل و گوش به زنگ بودن داره
در بحث اینترنت پرو هم داره کم کم شبیه سهمیه های کنکور میشه یه چیز طبقاتی دیگه با یه بهانه جدید، کار اخلاقی نیست ولی بازم تصمیم با خودتونه میتونید استفاده کنید و یا میتونید ایگنور کنید!

بنظرتون ممکنه دوباره اینترنت مثل قبل وصل شه؟ یا این یه معماری تازه است که باید پذیرفت؟
همون نت قبلیم زیاد اش دهن سوزی نبود با اون سرعت و اون حجم فیلترینگ ولی متاسفانه الان شده ارزوم هعب

شخصا هنوز دارم مقاومت میکنم. حاضرم نیستم انقدر واسه کانفینگ هزینه کنم. درمورد اینترنت پرو هم اگر مقداری تردید داشتم با این توصیفاتی که گفتید فهمیدم بدرد نمیخوره.
البته من کارم مستقیما به نت وابسته نیست. (قطعا که درکل زندگیم بسیار سخت تر از قبله)
مشکل اساسی ترم باهاشون اعصاب خوردیه که نمیتونم تحمل کنم. هی کانفینگ عوض کردن و خریدن و حجم چک کردن و سرعت پایین و... واقعا نمی ارزه برام.
با این حال از نظر اخلاقی نمیشه کسی رو سرزنش کرد. آب از چشمه گل آلوده. فقط نباید عادت کنیم به این وضعیت.

۱۰۰درصد مخالفشم
اینترنت نه ملی نه پرو نه با فیلترشکن هیچکدوم حق ما نیست
باید دسترسی به اینترنت آزاد و بین‌الملل داشته باشیم : (

Back
بالا