• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حاضرید از اینترنت پرو استفاده کنید؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Paulhenry
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

اینترنت پرو دارید؟ حاضرید ازش استفاده کنید، یا اونو مغایر با عدالت اجتماعی میدونید؟

• دارم - موافق استفاده هستم، حق آن را دارم.

رای‌ها: 3 2.6%
  • دارم - موافق استفاده هستم، تنها در جهت تامین منافع مردمی که ندارند.

رای‌ها: 0 0.0%
  • دارم - مخالف استفاده از آن هستم و استفاده نمیکنم.

رای‌ها: 10 8.8%
  • ندارم - موافق استفاده هستم، افراد حائز شرایط حق آن را دارند.

• ندارم - موافق استفاده هستم، تنها در جهت تامین منافع مردمی که ندارند.

رای‌ها: 13 11.4%
  • ندارم - مخالف استفاده از آن هستم و استفاده نمیکنم.

رای‌ها: 69 60.5%
  • دیگر (قید در متن)

رای‌ها: 0 0.0%
  • چرا در همه نظرسنجی ها انقدر گزینه هست؟

رای‌ها: 26 22.8%
  • ۱۰۱ هستم، دسترسی آزاد میدهم

رای‌ها: 9 7.9%
  • دارم، مجبور به استفاده از آن هستم.

• رای‌دهندگان
    114
@101

کانفیگ هایی که الان تو بازار هست چند درصد هزینه هاش برای سرور ایرانیه، آیا این vpn فروش ها رانت ندارن؟

به نظرم تو یه ۲ راهی گیر کردیم

اینترنت پرو مشروعیت دادن به حکومته
اینی که تو بازار هست پول دادن به حکومته
لزوما بصورت مستقیم رانت ندارن اما در نهایت همشون یه آی‌پی وایت شده از دیتاسنتر می‌گیرن، که در نهایت وصل می‌شه به رانت.

لزوما بصورت مستقیم رانت ندارن اما در نهایت همشون یه آی‌پی وایت شده از دیتاسنتر می‌گیرن، که در نهایت وصل می‌شه به رانت.
مثلاً الان سایتی هست که توش می‌تونی ثبت نام کنی پنل بگیری و کانفیگ بفروشی. ۱۹۰۰ دلار برای ۱ ترابایت.
درسته تو رانت نداشتی فقط پول داشتی تبدیل شدی به کانفیگ فروش ولی نه این مسیر رو رو بگیری رانته. یکی با رانت داشته واسطه داده به یکی دیگه اون داده به تو.

@101

کانفیگ هایی که الان تو بازار هست چند درصد هزینه هاش برای سرور ایرانیه، آیا این vpn فروش ها رانت ندارن؟

به نظرم تو یه ۲ راهی گیر کردیم

اینترنت پرو مشروعیت دادن به حکومته
اینی که تو بازار هست پول دادن به حکومته
هزینه سروری که میخری خیلی بالاست درنتیجه
هزینه ای که برای سرور خارج میکنی ۱ دلار درنظر بگیری
هزینه سرور ایران که وصل هست ۱۰ دلار در نظر بگیر

خیلی ببخشید که اگه اینترنت رو باز کنن قربون صدقه مسئولین نمیریم.
کدوم یک از مردم عادی اینترنت دارن؟ یه بخش ناچیزی از مشاغل خاص هستن که دارن
و بله اون مقدار ناچیز از مردم که پرو گرفتن بیشرف نیستن. بیشرف اونی هست که اینترنت رو قطع کرده
احتمالا فقط تو خونه بودی که ندیدی توی مترو یا پاساژها یکی مثل همراه اول داره اینترنت پرو میفروشه. اینکه بگردن ببینن چیکاره ای هم مهم نیست صرفا به فکر جیب خودشونن پولشونو میگیرن.

هزینه سروری که میخری خیلی بالاست درنتیجه
هزینه ای که برای سرور خارج میکنی ۱ دلار درنظر بگیری
هزینه سرور ایران که وصل هست ۱۰ دلار در نظر بگیر
پس مثلا برای یه کانفیگ ۵۰۰ تومنی

سود طرفو بکشیم کنار

۹۲ ۹۳ درصد کار پول سرور ایرانیه؟

بعد مثلا این شرکت های میزبان واقعا نمیفهمن وی پی ان شده یا عمدا نادیده میگیرن؟

پس مثلا برای یه کانفیگ ۵۰۰ تومنی

سود طرفو بکشیم کنار

۹۲ ۹۳ درصد کار پول سرور ایرانیه؟

بعد مثلا این شرکت های میزبان واقعا نمیفهمن وی پی ان شده یا عمدا نادیده میگیرن؟
چرا نمیفهمن دیگه خودش فروخته میدونه این رنج وصل هست مگر خب توی سرور های عادی یک روشی جواب بده

چرا نمیفهمن دیگه خودش فروخته میدونه این رنج وصل هست مگر خب توی سرور های عادی یک روشی جواب بده
خب دیگه

اونی که میفروشه میدونه چیکار میکنن باهاش؛ یا پشتش گرمه یا واقعا نظارتی نیست

که به نظرم شخصا پشتش گرمه

واقعا حال بهم زن هست مردم رو میندازن به جون هم

حالا من خودم به بابام تعلق دادن اصلا نمیدونم چجوری؛ بازنشسته هست اصلا!

ولی خب نگرفتیم؛ چون هم این بحث ها روش بود؛ هم اینکه واقعا وقتی کسی نباشه تلگرام و اینستا و ... محتوایی بذاره ۵۰ گیگ میخوام چیکار

احتمالا فقط تو خونه بودی که ندیدی توی مترو یا پاساژها یکی مثل همراه اول داره اینترنت پرو میفروشه. اینکه بگردن ببینن چیکاره ای هم مهم نیست صرفا به فکر جیب خودشونن پولشونو میگیرن.
ارزش بحث کردن نداری
اینترنت پرو تنها پس از طی فرآیند احراز هویت سازمانی یا شغلی و تایید توسط اپراتور، فعال خواهد شد

اینترنت پرو تنها پس از طی فرآیند احراز هویت سازمانی یا شغلی و تایید توسط اپراتور، فعال خواهد شد
ببین من فکر میکردم واقعا باید ادم خاصی باشی بهت بدن یا خیلی دارن فیلتر بندی میکنن ولی علل حساب بابای من کد مستمری داره(یعنی رسما بازنشسته شده و تسویه کرده)

احتمالا تهشو بگیری میبینی به کاسب ها فقط ندادن

به هر کی به یه عنوانی دادن

ارزش بحث کردن نداری
img_20260427_220939_h7hd.jpg

من چیزی که دیدمو گفتم. مشتاق به بحث با شما هم نبودم صرفا نظرم رو گفتم.

خب دیگه

اونی که میفروشه میدونه چیکار میکنن باهاش؛ یا پشتش گرمه یا واقعا نظارتی نیست

که به نظرم شخصا پشتش گرمه

واقعا حال بهم زن هست مردم رو میندازن به جون هم

حالا من خودم به بابام تعلق دادن اصلا نمیدونم چجوری؛ بازنشسته هست اصلا!

ولی خب نگرفتیم؛ چون هم این بحث ها روش بود؛ هم اینکه واقعا وقتی کسی نباشه تلگرام و اینستا و ... محتوایی بذاره ۵۰ گیگ میخوام چیکار
ناراحت میشین بگم اینستا و تلگرام اکثرا فعالن؟
صرفا ماهایی که وصل نیستیم فکر میکنیم بقیه هم وصل نیستن
روزی یکبار که وصل میشم میبینم همه وصلن غم عالم اوار میشن روم

img_20260427_220939_h7hd.jpg

من چیزی که دیدمو گفتم. مشتاق به بحث با شما هم نبودم صرفا نظرم رو گفتم.
من هم با این موضوع موافقم که بیشتر از این اینترنت پرو مسئلشون این نیست که واقعا بیان یک قشر رو خاص کنن؛ پول مفت دارن میچاپن از مردم

به عبارتی بسته ۵۰ گیگی اینترنت بین الملل رو از ۲۵۰ تومن کردن ۲ میلیون

اسم ژیگول صرفا

بعد تو همین جهانی که ما داریم اینترنت پرو رو بحث میکنیم کره جنوبی نت رو رایگان کرد برای مردمش

من خودم به لطف همونی که میدونید و البته پول وصلم

خودم یکی از اوناییم که میگی محتوا قرار میده؛ ولی خب تا الان حضور هر کس تو این فضا جرم و با مسیولیت خودش بود

صرفا ماهایی که وصل نیستیم فکر میکنیم بقیه هم وصل نیستن
روزی یکبار که وصل میشم میبینم همه وصلن غم عالم اوار میشن روم
به خدا من پریروز رفتم تلگرام با کانفیگ و یک ساعت چرخیدن تو روبیکا و تلگرام و کروم به اندازه ۲۰ دقیقه وصل شدم گروه دانشگاه رو دیدم، همه وصل بودن به جز یه نفر کلا🤣

پ.ن:تلگرام فقط متن میومد و هیچ عکسی باز نمیشد

خداروشکر همتون وصلید و دارید درباره عدم استفاده یا استفاده از سیمکارت پرو بحث میکنیم((((((((

من هم با این موضوع موافقم که بیشتر از این اینترنت پرو مسئلشون این نیست که واقعا بیان یک قشر رو خاص کنن؛ پول مفت دارن میچاپن از مردم

به عبارتی بسته ۵۰ گیگی اینترنت بین الملل رو از ۲۵۰ تومن کردن ۲ میلیون

اسم ژیگول صرفا

بعد تو همین جهانی که ما داریم اینترنت پرو رو بحث میکنیم کره جنوبی نت رو رایگان کرد برای مردمش
مقصود نهایی منم همون نتیجه گیری شما بود منم دقیقا حرف شما رو زدم ولی مشکل اینجاست من اون حرف رو زدم ...

خداروشکر همتون وصلید و دارید درباره عدم استفاده یا استفاده از سیمکارت پرو بحث میکنیم((((((((
ببین اینی که الان وصلیم؛ مشروعیتی به کار حکومت نمیده؛ یجورایی نافرمانیه

یعنی من حاضرم گیگی ۶۰۰ هزار تومن بدم و خطرات فعالیت تو فضای مجازی رو بپذیرم؛ ولی نیام از تو گیگی ۴۰ هزار تومن بخرم

اون ۷ عزیزی که دارن و مخالف استفاده هستن آدرس بدن متقاضیاش داره پیدا میشه🤣

ببین من فکر میکردم واقعا باید ادم خاصی باشی بهت بدن یا خیلی دارن فیلتر بندی میکنن ولی علل حساب بابای من کد مستمری داره(یعنی رسما بازنشسته شده و تسویه کرده)

احتمالا تهشو بگیری میبینی به کاسب ها فقط ندادن

به هر کی به یه عنوانی دادن
سینا ببین در ظاهر به همه دادن ولی به نظرم پروتکل هزینه و ایناش برای هر کسی فرق می‌کنه
برای مثال برای بالای من فقط پیامک اومد که برای شما فعال شده تا ۳۰ روز فرصت احراز هویت دارین
برای یه عده پیامک اومده که فلانقدر پول بدین و اون قضیه ۵۰ گیگ ۴۰ تومن
البته سیم بابام دائمیه و من نمی‌دونم چقدر داره هزینه می‌کنه ولی کلا مدل وصل شدن ها فرق می‌کنه ظاهراً همین اینترنت پرو فقط چند طبقه است

مردم دنبال اینن مستقیما مشروعیت ندن؛ وگرنه همین کانفیگ های گیگی فلان تومن تو دی میگفتی میخوای بخری فحش بود؛ داری انقدر تومن میدی برای یه گیگ؟

تو حقت نت مفته و فلان

الان میبینید که عادی شده

همین ۹۰ روز پیش نبود

Back
بالا