رهــــــــا
کاربر نیمهفعال
پاسخ : پرسش و پاسخ کوتاه
.
.
واللا دوره ی 7 که آزمونی با نام کیهان داشتن , 20 درصد نمره ی کل رو این آزمون تشکیل میداد , دوره های دیگه چون اینجوری نبود , دقیق نمیشه گفت ...به نقل از رهــــــــا :می خواستم بدونم چند درصد سوالات شامل کیهان شناسی میشه؟
چون من عاشق کیهان شناسی ام ولی از این ستاره ها واینا سر در نمیارم :-s
نه که نشه غیر ممکنه فقط ما المپیاد زیستیا باید پشتیبان داشته باشیم :Pبه نقل از اختر شناس :نمیشه مام مثل المپیاد زیستیا پشتیبان داشته باشیم؟
ماده تاریک مثه یه چسب کیهانی عمل میکنه و مانع انبساط بیش از حد جهانهبه نقل از b|ue seven :سلام!
ببخشید نمیدونم اینجا جاش هست یا نه ولی مرتبط ترین تاپیک اینجا بود بنظرم!
ماده تاریک باعث یک جور نیروی دافعه منظورت جاذبه اس دیگه؟! است که در مقابل انبساط افزایشی جهــــــانه درســته؟! ^-^
بعد چه جوری باعث میشه که دو تا کهکشان هم دیگرو جذب کنند؟!
بلـه!وای قاطی کردم دو تا مبحثوبه نقل از مـَــهــــیـا :ماده تاریک مثه یه چسب کیهانی عمل میکنه و مانع انبساط بیش از حد جهانه
و انرژی تاریک برعکس ماده تایک عمل میکنه مانع این میشه که اجرام کیهانی روی هم بریزن!!
منظورت چیه دوتا کهکشان هم دیگرو جذب میکنن؟!؟!
خواهشبه نقل از b|ue seven :بلـه!وای قاطی کردم دو تا مبحثو
مرسی..! :)
خونده بودم عواملی که باعث تصادم کهکشان راه شیری با کهکشان آندرومدا میشه ایناست:
این جذب ناشی از نیروهای گرانشی اعمال شده توسط کهکشان های مربوطه و ماده تاریک نامرئی است که آنها را احاطه کرده است.
بیشتر کهکشانها از کهکشانهای همسایه خود صد هزار سال نوری فاصله دارند. به هر روی، برخی از کهکشانها تا اندازهای به یکدیگر نزدیک میشوند که نیروی گرانش دو سویه آنها اشیاء موجود در کهکشانها دیگر را به پیرامون خود میکشد و این ماجرا باعث بوجود آمدن تودههایی به نام دنبالههای کشندی میگردد، که این دنبالهها مانند پلی کهکشانها را به یکدیگر وصل مینمایند. نزدیکی بیش از اندازه کهکشانها ممکن است، همراه با تصادم آنها گردیده و به دنبال این رخداد یک دگرگونی بنیادی در شکل ظاهری آنها رخ دهد.مثل عکس های زیر:به نقل از مـَــهــــیـا :D
تصادم ینی چی؟؟!!
دقیـــــقا!به نقل از hupaa :در کل فکر کنم همون یکی شدن کهکشان ها باشه .
ماشالا هزار ماشالا امسال ۳ مدال داریم تو فروم ! یکی از یکی فعال تر !به نقل از رهــــــــا :اگه میشه؛ کی میشه؟!
می خوای چه جور نجومی بخونی ؟ آماتوری ؟ فیزیکی ؟ المپیاد یا ... ؟به نقل از ma2012 :ی سوال:"من میخوام نجوم بخونم,بعنی میخوام تازه شروع کنم خوندن نجومو!!!,مدال المپیاد و اینا هم نمیخوام فقط دوست دارم بخونم,چه کتابی/کتابای پیشنهاد میکنید؟"جون من نگید این جا جاش نیست و اینا جواب بدین من برم!!!ممنون@!
آماتوری یه مقدار کمی ریاضیات و فیزیک لازم می خونین بعد میرید نمی دونم رصد می کنید , با داده های نجومی کار می کنین و کلا از این کارا که اکثربه نقل از ma2012 :خب حالا ی سوال دیگه:
آماتوری چیه؟
فیزیکی چیه؟
المپیادی یا... چیه؟
منظورم اینه که تو هر کدوم چه بحث هایی مطرح میشه؟کدومش قشنگتر و جذاب تره؟عایا؟
خیلی ممنون@#