- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 89
داستان چیه بچه ها؟ اصفهانیا بیان بگن چی شده
واسه برکناری مدیرتون مگه تحصن نکرده بودید؟!والا چیزی نشده![]()

چیه اون مدرسه در حد سمپاده؟ به جز چندتا دبیر انگشت شمار خوب هیچی نداره مدرسه رو کردن ورود آقایان ممنوع

ببخشید اینطوری میگم دوسه روز کلاساشون رو تعطیل شده و جو گرفتتشون یه حرکت دست جمعی کردن وگرنه در طول ۴سالی ک من تو اون مدرسه بودم کسی از ایشون راضی نبود وقتی ما شنیدم من شخصا تو شک بودمواقعا تحصن کردن؟؟؟

ببخشید اینطوری میگم دوسه روز کلاساشون رو تعطیل شده و جو گرفتتشون یه حرکت دست جمعی کردن وگرنه در طول ۴سالی ک من تو اون مدرسه بودم کسی از ایشون راضی نبود وقتی ما شنیدم من شخصا تو شک بودم![]()

واقعا متاسفم واسه اونایی که تحصن کردن
ما چند سال منتظر بازنشستگی ایشون بودیم بعد بچه ها از همچین فرصتی استفاده نکردن .واقعا راضی بودن از ایشون ؟چیه اون مدرسه در حد سمپاده؟ به جز چندتا دبیر انگشت شمار خوب هیچی نداره مدرسه رو کردن ورود آقایان ممنوع
![]()
هرکی میتونه هرنظری میخواد بده....ببخشید اینطوری میگم دوسه روز کلاساشون رو تعطیل شده و جو گرفتتشون یه حرکت دست جمعی کردن وگرنه در طول ۴سالی ک من تو اون مدرسه بودم کسی از ایشون راضی نبود وقتی ما شنیدم من شخصا تو شک بودم![]()
از شما بعیده.... شاید معلما سخت گیر باشه و امتحانا متعدد باشه.ولی اصصصصصصصصصصصصلا به سبک 30سال پیش اداره نمیشه.من شنیدم مدرسه به سبک سی سال پیش اداره میشه. معلم های سخت گیر و مشق های زیاد و امتحانات متعدد !
من شک دارم شما تو این مدرسه درس خونده باشی....تقریبا آره، ولی مشکل اینه که مدرسه هیچ تفاوتی با مدارس دولتی نداره دبیرای جالبی نداره فقط تعداد محدودی دبیر خوب دارن و سخت گیر درکل امکانات مدرسه درحد مدرسه ی سمپاد نیست و مدیر هم اصلا به نظر بچه ها اهمیتی نمیده متاسفانه