مشاوره انتخاب رشته دانشگاه -گروه ریاضی

اگر بین این دو رشته در یک دانشگاه مرددی حتما مهندسی بخون. قطعا مهندسی کامپیوتر وضعیت بهتری داره. البته اگر دانشگاه ها تغییر کنن داستان فرق میکنه. مثلا من سی اس شریف رو به مهندسی علم و صنعت یا بهشتی ترجیح میدم.
بین سی اس شریف و مهندسی امیرکبیر چی ؟

اگر بین این دو رشته در یک دانشگاه مرددی حتما مهندسی بخون. قطعا مهندسی کامپیوتر وضعیت بهتری داره. البته اگر دانشگاه ها تغییر کنن داستان فرق میکنه. مثلا من سی اس شریف رو به مهندسی علم و صنعت یا بهشتی ترجیح میدم.
مخالف.
چون مهندسی واقعا دیگه اشباعه. چقدر مگه مملکت دکتر و مهندس نیاز داره؟
البته باخط دوم کاملا موافقم

• لایک
امتیازات: paml
اقایسوال تخصصی: من چه گهی بخورم بااین نتیجه!؟
سهمیه 5% جانبازان و رتبه 3406 درسهمیه و38360 کشور نمره کل:5800 علاقمم رشته معماریه
البته روانشناسی رم دوس دارم ولی اولویت دوممه
راهنماییم میکنین؟

شهرمم قمه
حس میکنم هیچ جاجزقم نمتونم برم

اقایسوال تخصصی: من چه گهی بخورم بااین نتیجه!؟
سهمیه 5% جانبازان و رتبه 3406 درسهمیه و38360 کشور نمره کل:5800 علاقمم رشته معماریه
البته روانشناسی رم دوس دارم ولی اولویت دوممه
راهنماییم میکنین؟
دانشگاه شیراز احتمال داره بیاری
قم هم خب شاید بیاری!
به معماری داخلی و شهرسازی هم فکر کن

شرایط تغییر رشته دانشگاه چیه ? فقط شرط معدل بالای 17 یا به رتبه کنکور هم بستگی داره ?
و اینکه از هر رشته ای میشه تغییر داد ? علوم پایه به مهندسی ?

+ دانشگاه ش.بهشتی و الزهرا بیشتر مدنظرم هست. مرسی(:

شرایط تغییر رشته دانشگاه چیه ? فقط شرط معدل بالای 17 یا به رتبه کنکور هم بستگی داره ?
و اینکه از هر رشته ای میشه تغییر داد ? علوم پایه به مهندسی ?

+ دانشگاه ش.بهشتی و الزهرا بیشتر مدنظرم هست. مرسی(:

فراموش کن موضوع تغییر رشته رو!
اصلا اصلا اصلا 17 گرفتن آسون نیست!
ملت میان با هدف تغییر رشته و بعد دروس سخت استادا بد تفریحات زیاد مشروط ميشن و مثله چی گیر میکنن!
دروس علوم پایه هم بدون علاقه خوندن یعنی حماقت محض!
حالا خود دانی

نه واقعا این تغییر رشته گاها جوابه. شریف مثلا رتبه های زیر 500 کشوری رو راحت اجاره تغییر رشته می داد. یه سری از بچه ها که یه رشته خاص می خواستن و شریف نمی یاوردن رفتن تهران در حالی که خیلی ساده می تونستن تغییر رشته بدن. البته من سال 94 رو مطمئنم حالا اگه عوض شده باشه قانونشون نمی دونم ولی اگه کسی همچین شرایطی داشت و خواست مطمئن شه بگه من برم بپرسم دقیقش رو براش.
ببین من - جواب سوالتو نمی دونم ولی پیشنهاد می کنم تغییر رشته رو فراموش کن

بین سی اس شریف و مهندسی امیرکبیر چی ؟
من کارشناسیم رو مهندسی امیرکبیر بودم. اگه خودم بخوام بین این دوتا انتخاب کنم دومی رو برمیدارم. به‌هرحال همانطور که مطهری گفت مهندسی شرایطش بهتر از علومه. مگه اینکه مثلا قصد قطعی برای اپلای داری و قانع شدی اولی مناسب‌تره یا اینکه دلایل قانع کننده دیگری داری.

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون دوستان از توصیه هاتون (:
حالا واقعا با دوترم معدل 17 میشه تغییر داد یا نه ?
به علوم کامپیوتر?
بین خود علوم پایه ها چطور ? مثلا آمار به ریاضی یا برعکس . شرط معدل داره ?
فراموش کن موضوع تغییر رشته رو!
اصلا اصلا اصلا 17 گرفتن آسون نیست!
ملت میان با هدف تغییر رشته و بعد دروس سخت استادا بد تفریحات زیاد مشروط ميشن و مثله چی گیر میکنن!
دروس علوم پایه هم بدون علاقه خوندن یعنی حماقت محض!
حالا خود دانی

من کارشناسیم رو مهندسی امیرکبیر بودم. اگه خودم بخوام بین این دوتا انتخاب کنم دومی رو برمیدارم. به‌هرحال همانطور که مطهری گفت مهندسی شرایطش بهتر از علومه. مگه اینکه مثلا قصد قطعی برای اپلای داری یا به هر دلیل دیگری قانع شدی اولی مناسب‌تره.
یعنی برای اپلای علوم بهتره؟

اقا چندتا سوال دارم
سوال۱جو دانشگاه های شاهد در چه حد بده:D؟
سوال۲ اگه حسابداری دانشگاه تهران (تهران) قبول نشم خوبه به جاش مدیریت دانشگاه های تهران رو بزنم؟بعد حسابداری دانشگاه تهران (قم)بزنم؟
چه قدر فرق دارند رشته های حسابداری و مدیریت

یکی بخواد بره دانشگاه بعدش حین دانشجو بودنش سال بعد کنکور بده جریمه‎ای چیزی داره براش؟

ن

فقط روزانه نمیشه دوباره بری
برای خودم که نیست د:
جریمه انصراف از دانشگاه نداره؟
اینکه مطهری یه بخش‎نامه جدید گذاشت که محدودیت چندبار خوندن برداشته شده چی؟

لزومی نداره شما اینو بگی.:-"
×من با شر گفتن مشکل دارم. یه نگاه بنداز اینجا چندین بار چند نفر جاهای مختلف بهت گفتن اینو. اول یه سوزن به جوالدوز خودت بزن بعد..
خوب شد اینو گفتین. که تحت هیچ شرایطی علوم کامپیوتر نرم.
×اشتباه می‌کنی. علوم‌کامپیوتر واقعا جذابیت‌های خودشو داره. وقت هست تا بشناسی حالا حالاها.
خوب چرا؟
من خودم احساس می کنم ترکیبیات در تضاد سیستم منطقی ای که ذهنم داره هستش.
×نه نداره. ترکیبیات فقط شمارش نیست. خیلی چیزای دیگه‌ای هم داره. البته کلا نظریه اتوماتا، نظریه مجموعه‌ها و نظریه محاسبه‌ و ... اینا پایه‌های علم برنامه‌نویسی هستن و لطفی که آلن تورینگ کرد کاملا کارای منطقی بود. حالا گسسته یا پیوسته بودن ریاضیش‌ مهم نیست. لپ کلام اینکه برو بیشتر بخون در موردش. چون داری اشتباه می‌کنی.

یه نگاهی به این بندازید همتون.
من عاشق نظریه محاسبه ام

دوستان بحث کدنویسی و برنامه نویسی رو جدای از مهندسی نرم افزار بدونن . هر کدنویسی مهندس نرم افزار نیست بحث مهندسی جدای از کدنویسیه تو خیلی از تیم ها واسه مهندسی یه فردی که کاربلده استخدام میکنن در کنار کدنویسا

Back
بالا