• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مدرسه تفکیک، دانشگاه مختلط، چرا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ایلیا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
خب واقعا نمیشه دخترا با پسرا تفاوت هایی دارن توی دوران نوجونی بروز میکنه و باعث هیجانات خاصی میشه که در زمان دانشگاه کمتر شده و پخته تر.
و به نوجوون های الان که نگاه کنیم همون بهتر که تفکیک شدن.

فکر نمیکنی همین تفکیک باعث شده بشن "نوجوون های الان"؟
نه بنظرم چون بازم همین میشدن با وجود رسانه های مجازی و... که خودتون میدونید و قابل ذکر نیست بازم میشدن نوجوون های الان

اگ از همون اول تفکیک شده بود الان شاید کلی از بچه هايي ک به راه منحرف رفتن (:-") تو اون راه نبودن چون دیگه اون کشش ب سمت جنس مخالف درونشون آروم شده بود.
:D

آخرین ویرایش:
سوالی ک این وسط پیش میاد ، اینه ک آیا کشور های خارجی ک نوجوون های الان رو ندارند ، این چیز ها براشون عادیه ؟ مشکل ندارن ؟
آمار " تجاوز " در یه کشور عادی ( نگفتم مثلا آمریکا که خیلی چیزا زیادی توش آزاده) مثل سوئد ، رو ببینید و مقایسه کنید با ایران .
http://www.yjc.ir/fa/news/5437716/این-10-کشور-بیشترین-میزان-آزار-و-اذیت-های-جنسی-‌را-دارند
چیزی ک من میگم اینه . شما میگید به خاطر مختلط نبودن مدارس ، عطش بعضیا بیشتر شده . من میگم چه استدلالی هست اگر مختلط بودن ؛ اون عطش کم میشد ؟ از کجا معلوم بیشتر نمیشد ؟چون بعضی چیز ها هست هر چی بهش نزدیک تر بشی ممکنه بیشتر معتادش بشی .
اگه اثباتی برای حرفتون دارید ارائه کنید .

سوالی ک این وسط پیش میاد ، اینه ک آیا کشور های خارجی ک نوجوون های الان رو ندارند ، این چیز ها براشون عادیه ؟ مشکل ندارن ؟

1. "کشورهای خارجی" شامل زیمباوه تا آفریقای جنوبی و آلمان و کانادا و همه‌چی می‌شه. شما همه‌شون رو دیده‌ین؟
2. منظورتون از "نوجوون‌های الان" و "عادی‌بودن این‌چیزا" چیه؟

آمار " تجاوز " در یه کشور عادی ( نگفتم مثلا آمریکا که خیلی چیزا زیادی توش آزاده) مثل سوئد ، رو ببینید و مقایسه کنید با ایران .
http://www.yjc.ir/fa/news/5437716/این-10-کشور-بیشترین-میزان-آزار-و-اذیت-های-جنسی-‌را-دارند

3. خب خب؛ یه‌سری چیزا باید توضیح داده بشن. اول این‌که، آزار جنسی تعریف حقوقی‌ش تو ایران چیه؟
"کسی که از طریق ضرب و جرح یا با خشونت یا از طریق تهدید به اعمال بزهکارانه فرد دیگری را به نزدیکی جنسی یا به انجام یا تحمل عمل جنسی دیگری که از لحاظ اهانت و سایر شرایط قابل مقایسه با نزدیکی جنسی باشد، وادار کند"؛
یعنی حتمن باید خشونت و علائمش وجود داشته باشن. و این‌که دقت کنید که برای زن‌ها ما "تمکین" رو داریم یعنی هرچندصدبار اگه توسط شوهرشون مورد تعرض قرار بگیرن، اسمش آزار و اذیت جنسی نیست.

× دوباره سرچ کردم ولی مثل این‌که کلّن تعریف دقیقی از آزار جنسی تو ایران نداریم!! بدتر شد که:‌)) به‌هرحال همون تمکین خودش برای نشون‌دادن این‌موضوع کافیه.

4. اگه سوئد رو در مقایسه با ایران یه کشور "عادی" می‌دونید پس ایران چیه؟ :‌))
5. این لینک رو بخونید. و برای زحمت کمتر، این اسکرین‌شات رو. قسمتی که مشخص کردم یکی از دلایلیه که باعث افزایش این میزان گزارش آزارهای جنسی می‌شه.

Sweden.jpg

6. شما هم اگه اثباتی برای حرف‌تون دارید ارائه کنید، من هیچ‌ منبع معتبری تو اون لینکی که دادید ندیدم.

++ فکر کنم این بحث ربطی به مختلط‌بودن مدارس نداشته باشه، اگه پستم بی‌ارتباط به تاپیک و انجمنه لطفن مدیر به تاپیک مربوطه انتقالش بده.

آخرین ویرایش:
دلیل بیشتر بودن امار تجاوز در سوئد از ایران،نه انباشت فساد در بلاد کفر و خیر و برکت در ج.ا،بلکه تعریف این دو از «تجاوز» است.انجا بسیاری چیزها تجاوز حساب میشوند،حتی بین زن و شوهرها.اما وقاحت قوانین مردسالارانه ایران،همینجا نمایان میشوند:
https://www.bbc.com/persian/amp/iran-features-41709699

من میگم چه استدلالی هست اگر مختلط بودن ؛ اون عطش کم میشد ؟ از کجا معلوم بیشتر نمیشد ؟اگه اثباتی برای حرفتون دارید ارائه کنید .
قضیه زیاد فلسفی نیست که چندتا گزاره ارائه کنیم نتیجه بگیریم بشه یه برهان.
مسئله بیشتر جامعه شناسیه. ما میبینیم کشور های دیگه تو مراکز آموزشی تفکیک جنسیتی ندارن و مشکلاتی که به این مسائل مربوط میشه به نسبت خیلی کمتره. یعنی ارتباط خاصی بین "مختلط بودن" و "انحرافات جنسیتی" نیست.
(در واقع استقراء میکنیم. استقرای تعمیم)
+قضیه آمار رو هم دوستان توضیح دادن.

قضیه زیاد فلسفی نیست که چندتا گزاره ارائه کنیم نتیجه بگیریم بشه یه برهان.
استدلال علمی تون رو ارائه کنید :))
جامعه شناسی علم ک هست ، نیست ؟
. ما میبینیم کشور های دیگه تو مراکز آموزشی تفکیک جنسیتی ندارن و مشکلاتی که به این مسائل مربوط میشه به نسبت خیلی کمتره. یعنی ارتباط خاصی بین "مختلط بودن" و "انحرافات جنسیتی" نیست.
اون چیزی ک می بینید رو نمی تونید با یه منبع موثق ب من هم نشون بدید ؟؟
فقط می بینید ؟؟ یعنی چی ؟

Back
بالا