سوالی ک این وسط پیش میاد ، اینه ک آیا کشور های خارجی ک نوجوون های الان رو ندارند ، این چیز ها براشون عادیه ؟ مشکل ندارن ؟
1. "کشورهای خارجی" شامل زیمباوه تا آفریقای جنوبی و آلمان و کانادا و همهچی میشه. شما همهشون رو دیدهین؟
2. منظورتون از "نوجوونهای الان" و "عادیبودن اینچیزا" چیه؟
آمار " تجاوز " در یه کشور عادی ( نگفتم مثلا آمریکا که خیلی چیزا زیادی توش آزاده) مثل سوئد ، رو ببینید و مقایسه کنید با ایران .
http://www.yjc.ir/fa/news/5437716/این-10-کشور-بیشترین-میزان-آزار-و-اذیت-های-جنسی-را-دارند
3. خب خب؛ یهسری چیزا باید توضیح داده بشن. اول اینکه، آزار جنسی تعریف حقوقیش تو ایران چیه؟
"کسی که از طریق ضرب و جرح یا با خشونت یا از طریق تهدید به اعمال بزهکارانه فرد دیگری را به نزدیکی جنسی یا به انجام یا تحمل عمل جنسی دیگری که از لحاظ اهانت و سایر شرایط قابل مقایسه با نزدیکی جنسی باشد، وادار کند"؛
یعنی حتمن باید خشونت و علائمش وجود داشته باشن. و اینکه دقت کنید که برای زنها ما "تمکین" رو داریم یعنی هرچندصدبار اگه توسط شوهرشون مورد تعرض قرار بگیرن، اسمش آزار و اذیت جنسی نیست.
× دوباره سرچ کردم ولی مثل اینکه کلّن تعریف دقیقی از آزار جنسی تو ایران نداریم!! بدتر شد که:)) بههرحال همون تمکین خودش برای نشوندادن اینموضوع کافیه.
4. اگه سوئد رو در مقایسه با ایران یه کشور "عادی" میدونید پس ایران چیه؟ :))
5.
این لینک رو بخونید. و برای زحمت کمتر، این اسکرینشات رو. قسمتی که مشخص کردم یکی از دلایلیه که باعث افزایش این میزان گزارش آزارهای جنسی میشه.
6. شما هم اگه اثباتی برای حرفتون دارید ارائه کنید، من هیچ منبع معتبری تو اون لینکی که دادید ندیدم.
++ فکر کنم این بحث ربطی به مختلطبودن مدارس نداشته باشه، اگه پستم بیارتباط به تاپیک و انجمنه لطفن مدیر به تاپیک مربوطه انتقالش بده.