اولا که من نگفتم شما چنین حقی بدید یا ندید، گفتم وقتی قضاوت شما برای باهوش بودن توانایی شطرنج بازی کردنه، نمی تونیم بچه ای که توی زندگیش شطرنج ندیده رو کودن خطاب کنیم، شاید اگر ببینه بتونه از همه بهتر بازی کنه. مسئولیت احمق خطاب نکردنش اتفاقا با ماست.
دوما من نفهمیدم چیو با چی متفاوت جلوه دادم، گفتم اینکه بگیم بچه ها نفهم هستن و شیر هستن و فلان و بهمان زمانی که اصلا صورت مساله وجود خارجی نداره کار بسیار مضحکی هست.
سوما من از جوابم کاملا مطمئنم و جایی از صحبتم کنایه ای ندیدم، شما اگر کنایه ای دیدید به نظرم شمایید که از صحبتهاتون مطمئن نیستید.
جهارما من 11 سال توی دانشگاه های بزرگ رفت و آمد کردم و 11 سال توی مدارس این کشور تدریس کردم. حقیقتی که می فرمایید برای بنده واضح نیست، لطفا حرف خودتون رو توی دهن همگان نذارید.
من مجددا حرفم رو تکرار می کنم شاید شبهه ای به وجود اومده باشه، من گفتم وقتی ما الان مدارسمون مختلط نیست، خیلی احمقانه است که بخوایم بگیم اگه مختلط باشه بد میشه چون الان دختر و پسر همو میبینن بد میشه. شاید اگر مختلطش کردیم و این حساسیتا از بین رفت درست شد. وقتی صورت مساله رو هم ما نداریم، قضاوت در مورد اینکه ته قضیه چی میشه به نظرم اشتباهه.