• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مدرسه تفکیک، دانشگاه مختلط، چرا؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ایلیا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تو دانشگاه همه به بلوغ فکری رسیدن میفهمن چی بده و چی خوب دیگه از کشاشای توی سن بلوغ خبری نیست برای همین مشکلاتی که باید باشه کمتره اما تومدرسه اصلا اینطور نیست

@Leopard
40 درصد؟ 20 درصد؟ این عددا رو از کجا درمیاری؟ خب قطعا امار از کل جامعه وجود نداره، پس بهتره چیزی که وجود نداره رو توی ذهنمون نسازیمش. :D ولی خب میتونم ارجاعت بدم به نظر سنجیه خود سمپادیا، که "به نظر من" به نسبت کل جامعه تعامل اعضای این فروم با جنس مخالف بیشتره. که خب درصدای همین نظر سنجیو جمع بزنی به زور به 10 درصد میرسه.
http://www.sampadia.com/forum/threads/92269/page-2#post-1274802

@Leopard
40 درصد؟ 20 درصد؟ این عددا رو از کجا درمیاری؟ خب قطعا امار از کل جامعه وجود نداره، پس بهتره چیزی که وجود نداره رو توی ذهنمون نسازیمش. :D ولی خب میتونم ارجاعت بدم به نظر سنجیه خود سمپادیا، که "به نظر من" به نسبت کل جامعه تعامل اعضای این فروم با جنس مخالف بیشتره. که خب درصدای همین نظر سنجیو جمع بزنی به زور به 10 درصد میرسه.
http://www.sampadia.com/forum/threads/92269/page-2#post-1274802
آقا اشتباه برداشت کردین :)
منظور من اینه که درصد کمی از مردم با جنس مخالف رابطه داشتن.نظر سنجی هم همینو میگه :)

هر چیزی ممنوع بشه ملت سمتش میرن
اگه این قضیه مختلط سازی از بیخ و بن فرهنگسازی میشد
الان ما پسرا عین عقده ایا به جون دخترا نمیفتادیم هم خودمون هم بقیه رو به این گند نمیکشیدیم

آقا اشتباه برداشت کردین :)
منظور من اینه که درصد کمی از مردم با جنس مخالف رابطه داشتن.نظر سنجی هم همینو میگه :)
منم مخالفت نکردم با نظرت فقط منتقد امار بی اساسم

احتمالا چون دیگ بودجه نداره بخواد همه ی دانشگاههارو دبل کنه...

×گرچه من با جدا بودن تو مدرسه هم موافق نیستم

الان واقعاً میشه راجع به جیز بودن یا جیز نبودن مختلط بودن نظر داد؟((:
آخه ما نظام آموزشیمون از بیخ و بُن اشتباهه، نمیشه تاثیر مختلط نبودن رو صرفا بررسی کرد که. حتی اگر میشد هم ما تجربه ی عکس قضیه رو نداریم که بگیم وضع بهتر میشد یا بدتر!
اما اگه همین نظام آموزشی رو مختلط کنن گمون نکنم خروجی بهتری داشته باشه!
و در کل اینکه تاپیک چرته:-"

دقیقا مثل اینه که چند تا بچه شیر رو تا زمانی که بالغ شن دور از مردم نگه دارن و وقتی بزرگ شدن بفرستنشون وسط مردم، نتیجش چی میشه؟
همون! :))

Back
بالا