pucy cat
کاربر فوقحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان 4
- شهر
- تهــران
پاسخ : تنیس
شل گرفتن و سفت گرفتن ربطی به حرکتش نداره. خودتون دارید منو تایید میکنید. مچ باید سفت گرفته باشه تا سرجاش بایسته و تکون نخوره!
تو این 5 سالی که من دادم بازی میکنم ندیدم کسی از مچ استفاده کنه واسه کنترل توپ.
منظورمم از بازو اینه که وقتی میخوایم راکت رو حرکت بدیم دست باید کاملا صاف باشه و نه از مچ و نه از آرنج خم بشه. بله حرکت دست فقط ازمفصل بین بازو و کتفه.
اولا زاویه توپ رو با زاویه راکت نسبت به زمین کنترل میکنن. اصلا و ابدا از مچ استفاده نمیشه تو کنترل توپ حریف چون اون توپ رو با اون سرعت بخواید با مچ کنترل کنید مچ میشکنه : |به نقل از ๖ۣۜĦ@ɱɨƉ 96 :قبول دارم که با مچ ضربه زده نمیشه، ولی مچ توی کنترل ضربه ی حریف خیلی مهمه
شما اگه مچتو توی مثلن یه فرهند که میخوای بریک کنی شل بگیری تا دو روز نمیتونی تکونش بدی
یا مثلن اگه چند درجه زاویه مچ تغییر کنه توپ میره به سمت آسمون
به نظر من با استفاده از گشتاور دستتون اگه ضربه بزنین فشار خیلی کمتری به بازو میاد
× من تاحالا تو عمرم ندیدم کسی از ماهیچه بازوش برای زدن فرهند یا بک هند (چه دو دسته چه یک دسته) استفاده کنه، همیشه از حرکات کتف استفاده میکنن، معمولن وقتی جایگیری خوبی نداشته باشن مجبورن از ماهیچه پشت بازو کمک بگیرن
ماهیچه های بازو چه دوسر و چه سه سر فقط برای جایگیری پشت توپ و آماده شدن برای زدن ضربه کاربرد دارن (مثلن اون لنگری که قبل از زدن سرویس راکت باید بندازه عمود بشه به سمت زمین)
شل گرفتن و سفت گرفتن ربطی به حرکتش نداره. خودتون دارید منو تایید میکنید. مچ باید سفت گرفته باشه تا سرجاش بایسته و تکون نخوره!
تو این 5 سالی که من دادم بازی میکنم ندیدم کسی از مچ استفاده کنه واسه کنترل توپ.
منظورمم از بازو اینه که وقتی میخوایم راکت رو حرکت بدیم دست باید کاملا صاف باشه و نه از مچ و نه از آرنج خم بشه. بله حرکت دست فقط ازمفصل بین بازو و کتفه.

) کارش راحتتره بین رقیبای همسن و سالش...