• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تولید محتوا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Karenn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نه چرا شبه علمی؟
اتفاقا یه چنل یوتیوب هست دقیقا که در مورد مباحث فلسفه بحث می کنه این که چجوری به کار گرفتن فلسفه تو زندگی می تونه چندین لول ادم رو بالا ببره https://www.youtube.com/c/PhilosophiesforLife
لینک تاپیک رو لطف می کنید
اگر منظورتون از محتوای تاپیک
چیزی شبیه به کتاب های موفقیته که میاد کاربرد فلسفه های مختلف رو تو زندگی شرح میده
دقیقا چیزایی که شما خارج از منابع علمی و به صورت مطالب دسته دوم پیدا میکنید شبه علم محسوب میشن
یه همچین تاپیک هایی فلسفه نیستند بلکه برداشت یک فرد از مطالعات فلسفیه و اصلا مثل خود علم به شما دست آزاد برای استنتاج نمیده...

در غیر این صورت من متظورتونو متوجه نشدم دقیقا شرح بدید که محتوایی که مد نظرتون شما چی میشه

اگر منظورتون از محتوای تاپیک
چیزی شبیه به کتاب های موفقیته که میاد کاربرد فلسفه های مختلف رو تو زندگی شرح میده
دقیقا چیزایی که شما خارج از منابع علمی و به صورت مطالب دسته دوم پیدا میکنید شبه علم محسوب میشن
یه همچین تاپیک هایی فلسفه نیستند بلکه برداشت یک فرد از مطالعات فلسفیه و اصلا مثل خود علم به شما دست آزاد برای استنتاج نمیده...

در غیر این صورت من متظورتونو متوجه نشدم دقیقا شرح بدید که محتوایی که مد نظرتون شما چی میشه
نه اصلا
بخوام دقیق تر بگم مثلا یکی از فیلسوف های که چند وقت پیش تو این چنل داشتم می دیدم lao tzu بود که در واقع مخالف تمام این چیزایی هست که الان برایان تریسی و اقوام می گن همه می گن بجنگ خودتو به اتیش بکش تا برسی ولی لائو می گه مثل رودخونه جریان داشته باشین
زندگی چیزی نیست که عوامل زیادیش دست شما باشه
عوامل نسبتا کم دست شماست ولی با همین عوامل کم بسازید و بزارید هر چه می خواد اتفاق بیوفته
یه جورایی فلسفه اش به فلسفه ی بدون اراده نامگذاری شده
البته این یه خلاصه مختصر بود
اگر خواستید کامل ببینید:

نه اصلا
بخوام دقیق تر بگم مثلا یکی از فیلسوف های که چند وقت پیش تو این چنل داشتم می دیدم lao tzu بود که در واقع مخالف تمام این چیزایی هست که الان برایان تریسی و اقوام می گن همه می گن بجنگ خودتو به اتیش بکش تا برسی ولی لائو می گه مثل رودخونه جریان داشته باشین
زندگی چیزی نیست که عوامل زیادیش دست شما باشه
عوامل نسبتا کم دست شماست ولی با همین عوامل کم بسازید و بزارید هر چه می خواد اتفاق بیوفته
البته این یه خلاصه مختصر بود
اگر خواستید کامل ببینید:
اینم که همونه فقط شعار هاش فرق میکنه
نه گمون نمیکنم به یه همچین چیزس نیاز داشته باشیم

کارن نمیشه یه فعالیتی هم در زمینه زبان انگلیسی داشته باشیم؟
چه فعالیتی ؟

مثلا شخصا دوس دارم بشینیم گروهی کتاب های معروف رو بخونیم و ترجمه کنیم (مثلا کارای شکسپیر) ولی خوب فعلا اولدییتم با کارای بدیعی تره
ولی پیشنهاد فعالیت خاصی داشتی بگو

من امروز که اون کتاب دستور رو معرفی کردم یک شخصی بهم پیشنهاد داد یه تاپیک دستور زبان فارسی بزنم و در اونجا قواعد دستوری رو توضیح بدم.خودم هم دیدم کار جالبی میشه،خواستم بپرسم امکانش هست من چنین کاری بکنم؟

کاری به اصل بحث ندارم ولی برای شناخت این فلسفه بسیار آشنا رفتید سراغ لائو تسه شاعر چینی؟تعداد بسیار زیادی از شعرای ایرانی خودمون به دفعات همین مسئله رو مطرح کردن از جمله حافظ و خیام و بسیاری دیگر.اصلا چیزی نیست که لائو تسه آورده باشه.

من امروز که اون کتاب دستور رو معرفی کردم یک شخصی بهم پیشنهاد داد یه تاپیک دستور زبان فارسی بزنم و در اونجا قواعد دستوری رو توضیح بدم.خودم هم دیدم کار جالبی میشه،خواستم بپرسم امکانش هست من چنین کاری بکنم؟

کاری به اصل بحث ندارم ولی برای شناخت این فلسفه بسیار آشنا رفتید سراغ لائو تسه شاعر چینی؟تعداد بسیار زیادی از شعرای ایرانی خودمون به دفعات همین مسئله رو مطرح کردن از جمله حافظ و خیام و بسیاری دیگر.اصلا چیزی نیست که لائو تسه آورده باشه.
بله اسمتون به لیشت اضافه شد

بچه ها برای شروع فعالیت هایی که قبول میکنید
صبر کنید
من به همتون پ.خ میزنم و زمان شروعتون رو اعلام میکنم
ممنون از صبوری شما :‌))

چه فعالیتی ؟

مثلا شخصا دوس دارم بشینیم گروهی کتاب های معروف رو بخونیم و ترجمه کنیم (مثلا کارای شکسپیر) ولی خوب فعلا اولدییتم با کارای بدیعی تره
ولی پیشنهاد فعالیت خاصی داشتی بگو
نه در حد کارهای شکسپیر، یه فعالیت نسبتا متوسط، که بتونه اکثریت رو با انگلیسی آشتی بده. مثل داستان کوتاه، تحلیل متن اهنگ های معروف، اموزش اصلاحات کاربردی و...

منم دوست داشتم یه تاپیک مثل شنیدنی های ریاضی، منتهی برای فیزیک بزنم
ولی خب چون نمیشه خیلی مطالب تخصصی گذاشت، فکر نکنم بشه همچین تاپیکی زد، چون حجم مطالبی که میتونم قرار بدم داخلش کمه
کسی هست بتونه کمک کنه؟

Back
بالا