- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی 4
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
به نظر من فعلا تیم تولید محتوا رو جمع کنیم بعدا در مورد نحوه تولید محتوا تصمیم میگیریممن همچنان نظرم رو گاهنامه ست مه فشار کمتری داره
ولی همچنان تصمیم با شماست
به نظر من فعلا تیم تولید محتوا رو جمع کنیم بعدا در مورد نحوه تولید محتوا تصمیم میگیریممن همچنان نظرم رو گاهنامه ست مه فشار کمتری داره
ولی همچنان تصمیم با شماست
یاری دهنده هستم اما ادیتور نهیاریدهنده برای پادکست و ادیتش پیدا میشه؟
[موضوع: تولد ۱۵ سالگی سمپادیا]
من یه اندک صدا و اندک تجربه گویندگی دارم اگر کاری ازم بر بیاد خوشحال میشم کمک کنمیاریدهنده برای پادکست و ادیتش پیدا میشه؟
منم خوشحال میشم کنارتون باشم =-"""""یاریدهنده برای پادکست و ادیتش پیدا میشه؟
میشه تو نویسندگی متن کمکمون کنی؟؟من خیلی دوست دارم برای نویسندگی و گروه کتابخوانی یهکارایی بکنم اگه برام جا هست♡
سابقهی نوشتن مقاله و مقام رو توی دوران راهنمایی دارم (استانی و کشوری) کلا دوستدارم نوشتن دربارهی هرچیزی رو، تحقیق و مطلب جمع کردن و سازماندهی به اون رو!
و برای کتابخوانی هم یه مدت طولانیای نقد و بررسی کتاب مینوشتم و معاون کتابخونه مدرسه بودم و هفتگی سر صف کتاب معرفی میکردم هاها. نمونهش(بررسی) رو هم توی سایت دارم، البته اگه کار جدیتر بشه، منم نوشتنم رو مرتبتر و جدیتر و sophisticated تر میکنم:))
(چه رزومهای!!)
متنِ چه چیزی؟میشه تو نویسندگی متن کمکمون کنی؟؟
متن پادکستمتنِ چه چیزی؟
بستگی داره موضوع پادکست چی باشه.متن پادکست
اره اره یه سری ایده هم هست با کاراکتر یار کمکی هم هستبستگی داره موضوع پادکست چی باشه.
ولی فکر کنم هرچی باشه از پسش بربیام، نمونه از اپیزود های قبل دارین؟
میشه نمونهش رو ببینم/بخونم؟اره اره یه سری ایده هم هست با کاراکتر یار کمکی هم هست
نقد کتاب جالب میشهمن خیلی دوست دارم برای نویسندگی و گروه کتابخوانی یهکارایی بکنم اگه برام جا هست♡
سابقهی نوشتن مقاله و مقام رو توی دوران راهنمایی دارم (استانی و کشوری) کلا دوستدارم نوشتن دربارهی هرچیزی رو، تحقیق و مطلب جمع کردن و سازماندهی به اون رو!
و برای کتابخوانی هم یه مدت طولانیای نقد و بررسی کتاب مینوشتم و معاون کتابخونه مدرسه بودم و هفتگی سر صف کتاب معرفی میکردم هاها. نمونهش(بررسی) رو هم توی سایت دارم، البته اگه کار جدیتر بشه، منم نوشتنم رو مرتبتر و جدیتر و sophisticated تر میکنم:))
(چه رزومهای!!)
خیلی عالی میشه اگر تو این زمینه ها محتوا داشته باشیم همه هیت های روز انسلام
من میتونم توی حوزه مدیریت، مارکتینگ یا اقتصاد و برنامه نویسی ( به طور خاص پایتون ، پایگاه داده , علم داده و یادگیری ماشین )تولید محتوا کنم چون همیشه دوست داشتم ولی خب وقت نمیشد.
ولی خب نمیدونم چقدر زمان میبره وچقدر میتونم اکتیو باشم.
و همیشه دوست داشتم کار محتوا صوتی هم انجام بدم.
اگر پادکست خواستید بزنید روم حساب کنید حتما.
میتونم ددیکتت روزی ۱ ساعت زمان بذارم ولی نهایتا -_-
ایول پس عالی تیممون داره تکمیل میشه@armaghannn جان برا نویسندگی اگر منو قابل میدونی و جا هست، منم هستم:)