- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 1395
تو اپليكيشن هاي پلتفرم پادكست سرچ كنين مياد حتما...عذر میخوام امکانش هست لینک پادکست ها رو بفرستید؟
با تشکر
تو اپليكيشن هاي پلتفرم پادكست سرچ كنين مياد حتما...عذر میخوام امکانش هست لینک پادکست ها رو بفرستید؟
با تشکر
جدا فقط یه نفر تو سایت آیلتس داره ؟
آقا بیاید نظر بدید ما نیازمندیم
عذر میخوام امکانش هست لینک پادکست ها رو بفرستید؟
با تشکر

اره تافل لیسینینگ هاش خیلی خیلی سخته ولی راتینگ هاشم خیلی راحت نیس چون زمان برای رایتینگ کمه سخت میشهتافل فکر می کنم لیسنینگ سخت تری داره ولی زیاد مانور رو رایتینگ نمی ده و نسبت به آیلتس رایتینگش راحت تره![]()

موسسه برزآبادی دوره های فشرده آیلتس برگزار میکنه. میتونی از اونها استفاده کنیسلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه
میخواستم بپرسم آیا از بین شما کسی هست که آیلتس با نمره خوبی گرفته باشه؟ یا کسی از دوستاتونو میشناسید؟
من زبانم تا حد متوسطی هست و میخوام به صورت فشرده با یه دبیر خصوصی خوب کلاس بردارم که بتونم یکی از نزدیک ترین تاریخ های برگزاری ایلتس رو شرکت کنم
اما نمیدونم چه استادی واقعا تدریس بهتری داره و نتیجه های بیشتری تحویل داده
حالا میخواستم از شما کمک بگیرم اگه تجربه ای در این زمینه دارید به اشتراک بذارید
واقعا ممنونتون میشم اگه منو توی این زمینه راهنمایی کنید. خیلی گیج و سردرگم شدم ..
من شنیدم تافل و تحریم کردن (البته شایدم اشتباهه ها دقیق نمیدونم)سلام بچه ها
من تاپیک مشابه برای تافل ندیدم
خواستم یکبار اینجا هم بپرسم.
من کانادا و آمریکا رو فعلا دارم چک میکنم و هردو آزمون مورد قبول هست،جایی دیدین که تافل رو قبول نکنن یا محدودیتی باشه؟
و اینکه با توجه به تغییرات جدیدی که قراره تو تافل اعمال بشه، گزینه ی مناسب تری نیست؟🥲 من حس میکنم که داره دیر میشه واقعا و نمیدونم کدوم آزمون رو انتخاب کنم😬