• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آیا سیگار یک معیاره؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Sina

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
عضو کادر مدیریت
مدیر داخلی
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1403
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی دریا
آیا برای شما توی هر سطح از ارتباط(هم نوع یا غیر) سیگار میتونه عاملی باشه که بخواید در نظرش بگیرید یا نه؟

رد فلگتون هست یا نه؟

دیگه کف کار اینه عملا بوی سگ‌مرده میدن بعضیا.
حداقل یه چیزی‌ بکشن که بوش درست حسابی باشه.

دیگه کف کار اینه عملا بوی سگ‌مرده میدن بعضیا.
حداقل یه چیزی‌ بکشن که بوش درست حسابی باشه.
من یذره صفر و یکی تر منظورمه

یعنی اگر طرف سیگار خوش بو بکشه مشکلی نداری اونچنان

برخلاف رسانه که داره تمام تلاششو می کنه سیگارو برای مرد نشونه قدرت و برای زن نشونه شجاعت و آزادی جلوه بده ، سیگار واقعا جذاب نیست ، چه بسا چندش آور هم هست
امیدوارم این تبلیغات باعث نشه دود و دم تو ایران هم مثل ی سری از کشور های عربی رواج پیدا کنه ...(از این چیزی که هست بدتر بشه)

از اونجایی که سیگار کشیدن به نظر من یه نوع وابستگی و اعتیاده من نمیتونم با شخص مقابلم کنار بیام مخصوصا وقتی که با منه بخواد انجامش بده. حالا تو بعضیا شدید تر هم هست و روزی یه پاکت تموم میکنن. تو اعضای خانواده ام هم کسی سیگاری نبوده. برای من این مورد رد فلگه.

اگه به کسی نزدیک بشم که سیگار میشه ترجیح میدم اول ببینم چرا. چون اکثر افراد سیگار نمیکشن چون جذابه، بلکه چون تنها راه آروم شدن‌شونه.
به نظرم بین درک کردن و تایید کردن تفاوت هست. من درک میکنم ، ولی تایید نه

سیگار کشیدن برای من مشکل خاصی نیست و افراد رو به‌ خاطرش قضاوت نمیکنم حتی اگر نزدیک‌ترین دوستم باشن
بیشتر افرادی که دیدم سیگار میکشن، در واقع به‌دنبال آرامش هستن. خیلی وقت‌ها کسانی که ذهن‌شون درگیر افکار زیاد و ناخوشاینده، برای رهایی از فشار روانی به سیگار پناه میبرن.
نیکوتین باعث آزاد شدن دوپامین در مغز میشه چیزی که حس رضایت و آرامش موقتی ایجاد میکنه. اما سیگار کشیدن به سلامت آسیب میزنه و این آسیب به‌صورت تدریجی خودشو نشون میده.
پس با اینکه ممکنه راهی برای تسکین لحظه‌ای باشه، اما در نهایت روشی ناسالمه و سلامت فرد رو به خطر میندازه.
آدم‌ها معمولا برای فرار از استرس‌ها و مشکلات موجود در جامعه یا دنیا سیگار رو انتخاب می‌کنن. در حالی‌که روش‌های سالم‌تری برای مدیریت استرس یا افزایش رضایت از زندگی وجود داره، اما چون همیشه در دسترس نیستن یا مؤثر به‌نظر نمیرسن، خیلی‌ها ترجیح میدن راه آسون‌تر رو انتخاب کنن.

اگه به کسی نزدیک بشم که سیگار میشه ترجیح میدم اول ببینم چرا. چون اکثر افراد سیگار نمیکشن چون جذابه، بلکه چون تنها راه آروم شدن‌شونه.
به نظرم بین درک کردن و تایید کردن تفاوت هست. من درک میکنم ، ولی تایید نه

سیگار کشیدن برای من مشکل خاصی نیست و افراد رو به‌ خاطرش قضاوت نمیکنم حتی اگر نزدیک‌ترین دوستم باشن
بیشتر افرادی که دیدم سیگار میکشن، در واقع به‌دنبال آرامش هستن. خیلی وقت‌ها کسانی که ذهن‌شون درگیر افکار زیاد و ناخوشاینده، برای رهایی از فشار روانی به سیگار پناه میبرن.
نیکوتین باعث آزاد شدن دوپامین در مغز میشه چیزی که حس رضایت و آرامش موقتی ایجاد میکنه. اما سیگار کشیدن به سلامت آسیب میزنه و این آسیب به‌صورت تدریجی خودشو نشون میده.
پس با اینکه ممکنه راهی برای تسکین لحظه‌ای باشه، اما در نهایت روشی ناسالمه و سلامت فرد رو به خطر میندازه.
آدم‌ها معمولا برای فرار از استرس‌ها و مشکلات موجود در جامعه یا دنیا سیگار رو انتخاب می‌کنن. در حالی‌که روش‌های سالم‌تری برای مدیریت استرس یا افزایش رضایت از زندگی وجود داره، اما چون همیشه در دسترس نیستن یا مؤثر به‌نظر نمیرسن، خیلی‌ها ترجیح میدن راه آسون‌تر رو انتخاب کنن.
اره ولی باز سوال من اینه سیگاری بودن رو میشه منشن کرد برای اینکه بگیم اقا من میخوام از تو دوری کنم یا نه

چون اکثرا اینطورین وا سیگار که چیز خاصی نیست و اینا

اره ولی باز سوال من اینه سیگاری بودن رو میشه منشن کرد برای اینکه بگیم اقا من میخوام از تو دوری کنم یا نه

چون اکثرا اینطورین وا سیگار که چیز خاصی نیست و اینا
من به خاطر سیگار کشیدن از کسی دوری نمیکنم.
اگه کسی رو دوست داشته باشم سیگار کشیدن معیاری نیست که به خاطر اون ویژگی علاقه‌‌ام نسبت بهش کم بشه یا مثلا مجبورش کنم که ترکش کنه

من به خاطر سیگار کشیدن از کسی دوری نمیکنم.
اگه کسی رو دوست داشته باشم سیگار کشیدن معیاری نیست که به خاطر اون ویژگی علاقه‌‌ام نسبت بهش کم بشه یا مثلا مجبورش کنم که ترکش کنه
پس براتون معیار نیست و به نظرت اسیب و ضررش یه موضوع شخصیه

Back
بالا