فرزاد زارع
کاربر فعال

- نام مرکز سمپاد
- اژه ای
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1408
آیا سردی کردن درونی (سرد مزاجی) باعث زخم یا آسیب رسوندن به معده میشه؟

اشک ریختن به خودی خود که فیزیولوژیکه و مشکلی نداره ولی اشک ریزش پاتولوژیک و غیرطبیعی دلایل متعددی داره مثل : انسداد مجرای نازولاکریمال،التهاب ملتحمه چشم،شکستگی ریز استخوانی،تومورهای داخل کیسه اشکی یا داخل مجرای اشکی،سینوزیت ها و...قطعا معاینه و بررسی توسط چشم پزشک لازمهاولین سوال یکم صرفا برای خودم سوال شده. اینکه آیا اشک ریختن میتونه باعث آسیب به بدن کسی بشه؟ تا چه حد از اشک ریختن میتونه سالم باشه؟
سول دومم اینکه یکی از دوستام گاهی یهویی (مثلا همین طور که دراز کشیده) قلبش تیر میکشه. سابقه خانوادگی بیماری قلب هم داشته. ممکنه مشکل خیلی حاد باشه؟ اگه الان توی این وضعیت نتونه دکتر بره، کاری هست که انجام بده؟
ممنونم
من اینارو شنیدم که سرد مزاجی و بلغمی بودن باعث نفخ معده و سو هاضمه و ترش کردن میشه ولی توی طب مدرن ،از اساس این اصطلاحات رد شده اس و اعتباری نداره و بدن بصورت سیستمی بررسی میشه...آیا سردی کردن درونی (سرد مزاجی) باعث زخم یا آسیب رسوندن به معده میشه؟
قطعا عوارض داره و حتما باید تحت نظر پزشک غدد تجویز بشه...،چیزایی که من یادمه افزایش سطح فشار و قند خون،آرتریت و درد مفاصل،افزایش فشار داخل مغز و سردردهای دوره ای میده....حتما باید تحت نظر پزشک غدد و درصورت اندیکاسیون تجویز بشهببخشید این آمپولایی که تزریق میکنن برای افزایش قد عوارض موارض و این چیزا نداره ؟!
سلامسلام
دوستان پزشک و داروساز میتونین این نوشته ها رو بخونین لطفا؟![]()
روزی ۱،سلام
دوستان پزشک و داروساز میتونین این نوشته ها رو بخونین لطفا؟![]()
مطلع نیستم یکی از دوستان اینا رو گرفته و نمیتونن بخوننشسلام
مشکل بیمار؟
بپرسید. حدس میزنم چی باشه ولی اندیکاسیون مهمه خب.مطلع نیستم یکی از دوستان اینا رو گرفته و نمیتونن بخوننش
میگن سرماخوردگیبپرسید. حدس میزنم چی باشه ولی اندیکاسیون مهمه خب.
نخوره اینا رومیگن سرماخوردگی
میشه دلیلشم بفرمایید که بگم بهشوننخوره اینا رو
نسخه کامل میتونی بفرستی برام تا بهتر بتونم راهنمایی کنم.میشه دلیلشم بفرمایید که بگم بهشون
اگر برای فهم تجویز پزشک نیاز به نسخه کامل پزشک معالج دارید یعنی انقدر در مورد بیمار و بیماریش اطلاعات کافی ندارید که (حتی اگر پزشک عمومی یا متخصص باشید) تجویز پزشک معالجی که بیمار رو ویزیت کرده نقض کنید.نسخه کامل میتونی بفرستی برام تا بهتر بتونم راهنمایی کنم.
این دو دارو واقعا برای سرماخوردگی معمولی کاربرد ندارن
مگر اینکه مشکل چیز دیگری باشه بنا به هر دلیلی نخوان بگن
آفرین دیتا کمه. پس نمیتونم بگم فلان دارو هر روز بخور.اگر برای فهم تجویز پزشک نیاز به نسخه کامل پزشک معالج دارید یعنی انقدر در مورد بیمار و بیماریش اطلاعات کافی ندارید که (حتی اگر پزشک عمومی یا متخصص باشید) تجویز پزشک معالجی که بیمار رو ویزیت کرده نقض کنید.
از اینطور توصیه ها پرهیز کنید.
سوالشون این بود که دستور نوشته شده روی داروها چیه نه این که نظر کاربران سایت در مورد دیاگنوز بیماری، اندیکاسیون داروها و پروگنوز عمومی بیمار چیه.آفرین دیتا کمه. پس نمیتونم بگم فلان دارو هر روز بخور.
سلام وقت بخیرمن اینارو شنیدم که سرد مزاجی و بلغمی بودن باعث نفخ معده و سو هاضمه و ترش کردن میشه ولی توی طب مدرن ،از اساس این اصطلاحات رد شده اس و اعتباری نداره و بدن بصورت سیستمی بررسی میشه...
من اطلاعات زیادی در مورد طب سنتی ندارم و قبولشم ندارم انچنان...ولی از رو کنجکاوی و علاقه یه سری چیزا در موردش خوندم...بنا به اطلاعات کمی که دارم غذاهایی که طبعشون سرده،حرارت طبیعی معده و روده رو کاهش میدن و در نتیجه کاهش دمای دستگاه گوارش، سرعت متوسط هضم و جذب مواد غذایی کند میشه در نتیجه علائمی مثل نفخ،احساس سنگینی در معده و حالت تهوع به وجود میاد و در اثر مصرف مواد با طبع گرم عکس این موضوع اتفاق میفته...سلام وقت بخیر
جسارتا اطلاعی دارین که بیشتر توضیح بدین راجع به این موضوع؟!
مثلا غذاهایی مثل ماهی، گوشت قرمز یا میوه هایی مثل خیار سبز، کلم یا لبنیات
که به اصطلاح میگن طبع سردی دارن، بنظرتون با خوردنشون چه اتفاقی میوفته که تهوع ، دل درد ، سوهاضمه ایجاد میشه (تقریبا هربار و همیشه ) و وقتی چیزهای رایجی مثل زنجبیل و... که به اصطلاح میگن طبع گرمی دارن میخوریم، این حالت ها رفع میشه
من با این موضوع تو برنامه غذاییم خیلی درگیرم و بنظرتون از نظر علمی که این اصطلاحات رد شده، مشکلم چیه و باید چکار کنم؟!